50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yok tatlım...henüz hiç yok...sadece isimler var ortada inşallah kendileri de geleceklerboshayallersmile

yalnız ben de kendimi 1.68 biliyodum bana da diyetisyen 166 dedi ben de oyle diyosanız oyledir dedim ne edeyim :S

diyetisyene gitmemek gerekiyo demekki sırnaşık şey
geçen yıl spor salonunda vardı diyetisyen ama boyumu ölçmemişti .....

gülüm geç olsun güç olmasın..ne var şimdi de geliri var sonuçta...para pul problemi olmadan rahat rahat hazırlığınızı yaparsınız...kaydirigubbakcemile5

linguistcim bu arada meslektaşız branş ne
ing. canım senin ne kaydirigubbakcemile5

gülüm geç olsun güç olmasın..ne var şimdi de geliri var sonuçta...para pul problemi olmadan rahat rahat hazırlığınızı yaparsınız...kaydirigubbakcemile5

öle canım ya hayırlısı olsun dedik oturduk :hulya: ama kıbrısa gitcek ya 9 ay orda offf offf mafoldumben

kızlar bişi sorucam netten de araştırma yaptım ama çok aferdersiniz yediklerim hep boğazıma geliyor bir kaç gündür bulantıyla karışık ama regl de oldum annem mideni üşütmüşsündür dedi ama arada bir mide ekşimesi de oluyor

reflü olabilir,yanma da varmı göğüs kafesine doğru??

Canım ya çok üzüldüm uzun dönem çıkmasına, planlarımız o kadar yakın ki birbirine, tek fark ben biraz şanslıyım: kısa dönem bekliyorum. Şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktan

bilmiyorum chemes cim
inan bişi yiyemedim bugün düzgün acaba abartıp midemimi bozdum
ama yanma yok çok şükür

Canım ya çok üzüldüm uzun dönem çıkmasına, planlarımız o kadar yakın ki birbirine, tek fark ben biraz şanslıyım: kısa dönem bekliyorum. Şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktan

ne kadar güzel canım opuyorumnanaktan sizinde mutluluğunuz bi ömür sürer umarım kaydirigubbakcemile5

Yasemincim bu cidden işe yarıyor mu, sende ne gibi etkileri oldu :uhm:

Son düzenleme:
bilmiyorum chemes cim
inan bişi yiyemedim bugün düzgün acaba abartıp midemimi bozdum
ama yanma yok çok şükür

midedeki asit durumlarından olabilir yada chemes in dediği gibi ki umarım olmasın reflü de olabilir ....hamur işi falan yedin mi bu sıralar yada çok baharatlı acılı şeyler

midedeki asit durumlarından olabilir yada chemes in dediği gibi ki umarım olmasın reflü de olabilir ....hamur işi falan yedin mi bu sıralar yada çok baharatlı acılı şeyler

ya bir kere çiğ köfte yedim ondan sonra midem mahvoldu bahartlı yemeyi çok seviyorum eşim öle sevdiği için baharatlı yapıyorum baharatı azaltayım o zaman
çok şükür bu aralar stres yaptığım bişi yok

ondandır muhtemelen...malesef benim sözlümde reflü var çok illet bişi... bol bol yoğurt falan ye rahatlatır mideni

yaa inan yiyorum yoğurt bolbol
netten reflü ve gastrite baktım
gastrite daha cok benziyor dr şart oldu bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…