yok tatlım...henüz hiç yok...sadece isimler var ortada inşallah kendileri de geleceklerboshayallersmile
yalnız ben de kendimi 1.68 biliyodum bana da diyetisyen 166 dedi ben de oyle diyosanız oyledir dedim ne edeyim :S
hala açılmadımı ya :umursamaz:
canım aslında bu yaz diye planlamıştık fekattt askerliği kısa dönem çıkar diye bekliyoduk malesef işaretlmediği halde yedek subaylık çıktı(( kasımda bitcek sonra naparık bilmiyom iş bulcak falan yaza kalır belki :gitme:
diyetisyene gitmemek gerekiyo demekki sırnaşık şey
geçen yıl spor salonunda vardı diyetisyen ama boyumu ölçmemişti .....
ing. canım senin ne kaydirigubbakcemile5linguistcim bu arada meslektaşız branş ne
gülüm geç olsun güç olmasın..ne var şimdi de geliri var sonuçta...para pul problemi olmadan rahat rahat hazırlığınızı yaparsınız...kaydirigubbakcemile5
sırnaşık şey
zuhahaha....gel ben seni ölçtüreyim bacımlülülülülülü
kızlar bişi sorucam netten de araştırma yaptım ama çok aferdersiniz yediklerim hep boğazıma geliyor bir kaç gündür bulantıyla karışık ama regl de oldum annem mideni üşütmüşsündür dedi ama arada bir mide ekşimesi de oluyor
şu oklava hareketini biraz açarmısın canım
canım şu vileda sopalarını arkana koyup kollarını üstünden geçiriyorsun bi taburede oturduğun yerde sağa sola dönerek devam ediyosun ama ilk zamanlar sakin başla başın döner sonra ileride hızlı ritimde devam edersin canımopuyorumnanaktan
ing. canım senin ne kaydirigubbakcemile5
öle canım ya hayırlısı olsun dedik oturduk :hulya: ama kıbrısa gitcek ya 9 ay orda offf offf mafoldumben
Canım ya çok üzüldüm uzun dönem çıkmasına, planlarımız o kadar yakın ki birbirine, tek fark ben biraz şanslıyım: kısa dönem bekliyorum. Şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktanhala açılmadımı ya :umursamaz:
canım aslında bu yaz diye planlamıştık fekattt askerliği kısa dönem çıkar diye bekliyoduk malesef işaretlmediği halde yedek subaylık çıktı(( kasımda bitcek sonra naparık bilmiyom iş bulcak falan yaza kalır belki :gitme:
olsun canım stres olma sen...
bu arada luna şoka gircek şimdiaklinialirimsmile
bilmiyorum chemes cim
inan bişi yiyemedim bugün düzgün acaba abartıp midemimi bozdum
ama yanma yok çok şükür
Canım ya çok üzüldüm uzun dönem çıkmasına, planlarımız o kadar yakın ki birbirine, tek fark ben biraz şanslıyım: kısa dönem bekliyorum. Şimdiden mutluluklar opuyorumnanaktan
canım şu vileda sopalarını arkana koyup kollarını üstünden geçiriyorsun bi taburede oturduğun yerde sağa sola dönerek devam ediyosun ama ilk zamanlar sakin başla başın döner sonra ileride hızlı ritimde devam edersin canımopuyorumnanaktan
bilmiyorum chemes cim
inan bişi yiyemedim bugün düzgün acaba abartıp midemimi bozdum
ama yanma yok çok şükür
midedeki asit durumlarından olabilir yada chemes in dediği gibi ki umarım olmasın reflü de olabilir ....hamur işi falan yedin mi bu sıralar yada çok baharatlı acılı şeyler
ya bir kere çiğ köfte yedim ondan sonra midem mahvoldu bahartlı yemeyi çok seviyorum eşim öle sevdiği için baharatlı yapıyorum baharatı azaltayım o zaman
çok şükür bu aralar stres yaptığım bişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?