50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşekkür ederim canım ...inşallah yağlarımdan kısa zamanda kurtulurumohaoldumsmile

iyi etmişsin canım benim....iyi ki geldin...olumunekankayizsmile

olumunekankayizsmile

şu oklava hareketini biraz açarmısın canım

ben de 48 ile hamile kalmıştım ama hamilelikte çok dikkat etmek gerekiyormuş. bak görüyorsun halimi. kızım 2 yaşında bu arada

üzülme cnm inşallah verirsin yine 50 leri görürsün
senin boy kaçtı

ip atlarken mi giycez spor ayakkabıyı...pilates yaparken topta giyiyoruz ayakkabıyıgüvenlik için ama ip atlarken neden bilmyrm

merak etme sen alışveriş stres davetiye prova derken istemeden verirsin
bir de gelinlik giyme düşüncesi daha da motive eder seniyerimseniben
o zaman en güzel sen olmak istersin

evet nasıl bişemiş bakayım ilk olarak ayakkabıya yanlış bişeyde almiiiimşakkıdı

Canımcım basit bi spor ayakkabısı yeterli olur ama tavsiyem hafif bir koşu ayakkabısı tarzı. Evde ayakkabısız sporun etkileri burda yazıyor canım. Gripincimin de dizleri belki o yüzden zarar gördü, geçmiş olsun gripincim

ip atlarken mi giycez spor ayakkabıyı...pilates yaparken topta giyiyoruz ayakkabıyıgüvenlik için ama ip atlarken neden bilmyrm

ben leslie ile yürürken giyiyorum spor ayakkabıyı sonuçta zararlı olabilir yada kalın pamuklu bi çorap en azından ayaklar parçalanmasın sonra bilmiyorumkismile

sen 3. yemi hamile kalmak istiyorsun canım

üzülme cnm inşallah verirsin yine 50 leri görürsün
senin boy kaçtı

ben boyumu 160 zannediyordum benim salak diyetisyen 157 ölçtü nasıl yaptıysa artık

sen 3. yemi hamile kalmak istiyorsun canım

ben boyumu 160 zannediyordum benim salak diyetisyen 157 ölçtü nasıl yaptıysa artık

yok tatlım...henüz hiç yok...sadece isimler var ortada inşallah kendileri de geleceklerboshayallersmile

yalnız ben de kendimi 1.68 biliyodum bana da diyetisyen 166 dedi ben de oyle diyosanız oyledir dedim ne edeyim :S

tşk ederim ben giyiyordum ama ayaklarımı sertleştirmesin falan diye giyiyorum artık neden giyilmesi gerektiğinide öğrenmiş oldum :lepi:

Yasemincime de demiştim dambıl olayını canım. Az ağırlıkla çok hareket çalışmak kolları sıkılaştırıyor kaydirigubbakcemile5 Ben 1 kilo ile çalışıyorum, max 2 kilo iyidir a.s
Not: Göbek değil göbiş varsa var :mymeka: (cidden süper olmuşsun hihoyyyt )

hakikaten 70 den indin o zaman süpersin yaaa
inşallah bebişlerde gelir. ikiz ikiz

ben bir daha gitmedim bu arada o diyetisyene ilk ve sondu

vallaha indim...70ken yüzümde gözlerim görünmüyordu...aslında eşim beni 70 kiloyken daha çok beğendiğini söylüyo ama bence kocaman bir YALAN....böyle çok daha güzelimmopuyorumnanaktan

inşallah canım allah mı söyletti ikiz ikiz...aman yarabbim..dur teker teker gelsinler..:hulya:

ahhh ahh leslie deme baa...zate açamadım onu:umursamaz:
haklısın senn düğün ne zaman bu arada............

hala açılmadımı ya :umursamaz:
canım aslında bu yaz diye planlamıştık fekattt askerliği kısa dönem çıkar diye bekliyoduk malesef işaretlmediği halde yedek subaylık çıktı (( kasımda bitcek sonra naparık bilmiyom iş bulcak falan yaza kalır belki :gitme:

bende 1 kiloluklardan alayım bari...akşamları aaccık inidirp kaldrısam iyi gelirkaydirigubbakcemile2
bu arada teşekkür ederim öperim yanaklardanopuyorumnanaktan

bende ewde spor yaperken ayakkabıyla yapıyorum bacak kaslarını daha çok çalışmasına yardımcı oluyomuş ....

Onu bilmiyordum canım da cidden çok zararı var ayakkabısız (LıNK) , bi de ip atlamak daha da şok etkisi yaratır bilek ve dizlere.
NotZaten sen linki okuyup yanıt yazmışsın :)) , rica ederim)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…