teşekkür ederim canım ...inşallah yağlarımdan kısa zamanda kurtulurumohaoldumsmile
iyi etmişsin canım benim....iyi ki geldin...olumunekankayizsmile
Valla canım alt komşunun sabrına güveniyorsan dene ve gör hihoyyytkorkutma kızı aklinialirimsmilelmaz:
Valla apartmanı inlettiğinden kuşkum yok :roflol: :dance: Canımcım ayakkabı olayını vurguluyorum, zararlarını saydırtma bana :mymeka:
evet nasıl bişemiş bakayım ilk olarak ayakkabıya yanlış bişeyde almiiiimşakkıdı
bende ewde spor yaperken ayakkabıyla yapıyorum bacak kaslarını daha çok çalışmasına yardımcı oluyomuş ....
şu oklava hareketini biraz açarmısın canım
ben de 48 ile hamile kalmıştım ama hamilelikte çok dikkat etmek gerekiyormuş. bak görüyorsun halimi. kızım 2 yaşında bu arada
hoşgeldin canımma.s.
anladım canım gönlünce olur umarım :ecrin_bebek: opuyorumnanaktan
bende bi 55 olaymda bakalım belkii çıtayı yükseltirim alçaltırım mı desem ki :roflol: :roflol:
bende ewlenmeden önce istediğim kiloya gelip oturtmak istiyom eyvahedigeldismile
evet nasıl bişemiş bakayım ilk olarak ayakkabıya yanlış bişeyde almiiiimşakkıdı
ip atlarken mi giycez spor ayakkabıyı...pilates yaparken topta giyiyoruz ayakkabıyıgüvenlik için ama ip atlarken neden bilmyrm
merak etme sen alışveriş stres davetiye prova derken istemeden verirsin
bir de gelinlik giyme düşüncesi daha da motive eder seniyerimseniben
o zaman en güzel sen olmak istersin
canım çooook teşekkür ederim...göbeğim var benim daha..bide hamilelik esnasında yağlar oluşuyo ya ben şimdi hepsinden kurtulmak istiyorum ki hamile kaldğım zaman sorun yaşamıyim diye..yalnız kol kısmına ben de takıldım..kollarıma ufak ağırlıkla çalışsam yanlış bişi yapmış olmam dimi ya..bilmiyorumkismile
üzülme cnm inşallah verirsin yine 50 leri görürsün
senin boy kaçtı
ben leslie ile yürürken giyiyorum spor ayakkabıyı sonuçta zararlı olabilir yada kalın pamuklu bi çorap en azından ayaklar parçalanmasın sonra bilmiyorumkismile
sen 3. yemi hamile kalmak istiyorsun canım
ben boyumu 160 zannediyordum benim salak diyetisyen 157 ölçtü nasıl yaptıysa artık
Canımcım basit bi spor ayakkabısı yeterli olur ama tavsiyem hafif bir koşu ayakkabısı tarzı. Evde ayakkabısız sporun etkileri burda yazıyor canım. Gripincimin de dizleri belki o yüzden zarar gördü, geçmiş olsun gripincim
yok tatlım...henüz hiç yok...sadece isimler var ortada inşallah kendileri de geleceklerboshayallersmile
canım çooook teşekkür ederim...göbeğim var benim daha..bide hamilelik esnasında yağlar oluşuyo ya ben şimdi hepsinden kurtulmak istiyorum ki hamile kaldğım zaman sorun yaşamıyim diye..yalnız kol kısmına ben de takıldım..kollarıma ufak ağırlıkla çalışsam yanlış bişi yapmış olmam dimi ya..bilmiyorumkismile
sen 3. yemi hamile kalmak istiyorsun canım
ben boyumu 160 zannediyordum benim salak diyetisyen 157 ölçtü nasıl yaptıysa artık
hakikaten 70 den indin o zaman süpersin yaaa
inşallah bebişlerde gelir. ikiz ikiz
ben bir daha gitmedim bu arada o diyetisyene ilk ve sondu
ahhh ahh leslie deme baa...zate açamadım onu:umursamaz:
haklısın senn düğün ne zaman bu arada............
Yasemincime de demiştim dambıl olayını canım. Az ağırlıkla çok hareket çalışmak kolları sıkılaştırıyor kaydirigubbakcemile5 Ben 1 kilo ile çalışıyorum, max 2 kilo iyidir a.s
Not: Göbek değil göbiş varsa var :mymeka: (cidden süper olmuşsun hihoyyyt )
bende ewde spor yaperken ayakkabıyla yapıyorum bacak kaslarını daha çok çalışmasına yardımcı oluyomuş ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?