50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

en mantıklısı dr gitmek umarım ciddi bişi çıkmaz opuyorumnanaktan

korkma kötü bir şey çıkmaz canım, bir proton pompası inhibitörü verir, yani asitlik azaltıcı. geçer bişey kalmaz, bir de baharat yasaklayacak kesin,kahve ,yağlı yiyecekler. beslenme ve stresle alakalı. benim de streslenince hemen kötü olur midenm. endoskopi yapmışlardı bana ama kısa süre içinde 3 defa tekrarmıştı, doktor bir bakalım dedi,ülser filan da yokmuş,hatta çok hafif gastrit dedi.

aveloncum senin nişanlın nerde yapıyo askerliğinii ?
Taaa urfada canım mafoldumben Altı yılı aşkın süredir birlikteyiz, resmi süreçleri uzatmak istemediğimizden nişanı falan askerlik sonrasına bıraktık yerimseniben Zaten nişanlı gibi görüyorlar artık aileler bizi :kedi:

inşallah en yakın zamanda gideceğim kızlar
hepinizi öpüyorum kızlar bnm uyku geldi
kendiniz iyi bakın

3 defa endoskopimi akannehir

anladım canım tarih belli mi sizin 2,5 ay war dimi kısa dönemlerin bititrmesine kaydirigubbakcemile5

anladım canım tarih belli mi sizin 2,5 ay war dimi kısa dönemlerin bititrmesine kaydirigubbakcemile5
Evet canım 16 Mayıs sanırım geliş tarihi opuyorumnanaktan Belli değil bizim de, iş bulma süresine bağlı herşey boshayallersmile
Eskiden önümüzde kocaa üni vardı, sonrasında askerliğini düşünüyorduk. Gelince sadece iş engelinin kalması bile insanı mutlu ediyor hihoyyyt

ben yokken neler olmuş...sayfalar olmuş..uykunuz glmedi mi ben saç baş derdindeyim..yarın sabah erkenden çıkıcam da..

ewet ya bitsinde şu askerlikk iş nasıl olsa bulunurr :)))

Merak etme canım, dedikodunu yapmıyoruz :roflol: olumunekankayizsmile İyi uykular.
gülüm blog açtım kendime bir adet onla uğraşıyorum da ben de daha yatamıcam gibiboshayallersmile
2 kupa yeşil çay içtim hiç uykum yok ya (((

yavrum yeşil çay adamı uykusuz bırakır gündüz vaktı içeydn ya...alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…