ay ben kendimi ayarlamıştım...
her pzt sabahı tartılacaktım böle olduğunu bilmiyordum...
hiç düzenimi değiştirmeyip
uzaktanmı takip etsem sizleri...
bilemedim...
aa bu mu,
bir de daha ayrintili tarifi vardi scylaa nin, visne falan koyuyordu icine.
bu mu iyi geldi sana??
canim elma ve limonu kabuklariyla mi atiyorsun???
kizlar bir sorum daha var;
bitki caylarini kahvalti da vs. yaninda biseyler yiyerek icersek etkisi olur mu yine de;
sade mi icmek gerekir yoksa ???
canım benim ya yanlış düşünüyorsam söyle de,canının istediği bir şeyi az miktarda bir ara öğün olarak yemenin sakıncası yok diye düşünüyorum, diyet psikolaojisine girip psikolojik açlık çekmemek için gerekli bence. biraz önce ara öğün yaptım mesela, meyve yiyecektim, çok canım istedi petibör bisküvi yedim ,kalorisi bir kiviye eş değer olacak miktarda. abur cuburdur ama bence sakıncası yok. kastettiğim şey bu yanlış anlaşılmasın.
Tatlışım bu benim tarifim değil trufun olması lazım hayatım. Ben de benimkini bugünden yapıcam, geçen hafta yapmadım aynı çıktım
senin tarifin cok kapsamliydi hayatim yaa.
o zor gelmisti yapamamistim acikcasi.
bari ben de su tarcinli elmali cayi yapayim 2 gun.
bir de 1 lt.nin hepsi bitirilecek mi kizlarrr
Yasemincim bi madde eksik kalmış: Alt komşunuza gareziniz varsa 1 numaralı yardımcınızdır :))
Yasemincim bi madde eksik kalmış: Alt komşunuza gareziniz varsa 1 numaralı yardımcınızdır :))
birde beni pc başında görsen akannehirohaoldumsmile:roflol::roflol::roflol: krize girdim gülerken ofiste deli kız seni :))) ay hala gülüyorum bak sırnaşık şey
birde beni pc başında görsen akannehirohaoldumsmile
:roflol::roflol::roflol: krize girdim gülerken ofiste deli kız seni :))) ay hala gülüyorum bak sırnaşık şey
Forumcanak kafayı yemiş bulunuyoruz :))
Bizim kadar eğlencelisi var mı yaaa heyt beaaa
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ayy ben bugün kafayı yedim yaaa -tatlicadiarzu-
haa bu arada benim 1000 falan çıkmam lazımmışlülülülülülü:jeyyar:
Seninki hangisiydi hayatım :jeyyar:
sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ayy ben bugün kafayı yedim yaaa -tatlicadiarzu-
haa bu arada benim 1000 falan çıkmam lazımmışlülülülülülü:jeyyar:
Benimkisinda biraz fazla malzeme var canım:) Ama benim hem ödem hem bağırsak problemlerime iyi geldiğinden ben çok memnunum.
5 bardak su
1 limon(4'e bölüp atıyorsun)
2 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
Bir tutam kiraz sapı
Bir çay kaşığı zencefil tozu
2 Yemek kaşığı dondurulmuş vişne ya da böğürtlen
Bu malzemelerin hepsini bir tencereye koyup bir taşım kaynatıyorsun, sonra süzüp, termosa falan koyup gün içinde içiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?