50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

yanlş bişey oldugundan değil bız daha once haftalık koç ısının nedenı olarak abur cuburlara ceza verecek dısıplınlı bırıne duyulan ıhtıyac yuzunden kızların benden talebı uzerıne kararlaştırdık.

ıP ATLAMANIN FAYDALARI * Bu kardiyo egzersizi ile saatte 600 ila 1200 kalori yakabilmek mümkündür.

* ıp atlamak komple bir vücut çalışmasıdır.

* Hızınızı ve eforunuzu çok rahat ayarlayabileceğiniz bir egzersizdir.

* ıp atlama sizi daha iyi bir sporcu yapabilir.

* El ayak koordinasyonunu sağlar ve beyninizin iki yarısını da eş zamanlı çalıştırır.

* Kaslarınızın beyin ile iletişimini hızlandırarak verdiğiniz tepki süresini kısaltabilir.

* ıp atlayarak bacakları sıkılaştırıp, kalçanızı dikleştirebilirsiniz.

* Selülit ile baş etmenin uygun yollarından birisidir.

* Lenf sistemini çok iyi çalıştırır.

* Zihninizi dinginleştirmek için birebirdir. Stres attırır.

* Varisleri ve örümcek ağı damarları giderebilir

ALINTIDIR

ayy ben taktım ip atlamaya bilmiyorumkismileDAHASI GELECEK AMAkaydirigubbakcemile

al

Yasemincim bi madde eksik kalmış: Alt komşunuza gareziniz varsa 1 numaralı yardımcınızdır :))

sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ayy ben bugün kafayı yedim yaaa -tatlicadiarzu-

haa bu arada benim 1000 falan çıkmam lazımmışlülülülülülü:jeyyar:

Seninki hangisiydi hayatım :jeyyar:

Benimkisinda biraz fazla malzeme var canım:) Ama benim hem ödem hem bağırsak problemlerime iyi geldiğinden ben çok memnunum.

5 bardak su
1 limon(4'e bölüp atıyorsun)
2 poşet yeşil çay
1 poşet böğürtlen çayı
1 poşet ısırgan çayı
Bir tutam kiraz sapı
Bir çay kaşığı zencefil tozu
2 Yemek kaşığı dondurulmuş vişne ya da böğürtlen

Bu malzemelerin hepsini bir tencereye koyup bir taşım kaynatıyorsun, sonra süzüp, termosa falan koyup gün içinde içiyorsun.

Yaptım şimdi çayımdan 2 bardak içtim, ay bugün o kadar çok sıvı tükettim ki kafamçokkarıştı

Bu tarifi sana
500 kere yazdırdık gibi bi his var içimde bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…