Bu tarifi sana
500 kere yazdırdık gibi bi his var içimde bilmiyorumkismile
Yazmıyorum artık kopyalıyorum, kolay oluyor. Ben sayamadım:)
Peppermentcim, zaten o kadar az yiyor ki, bence de o birinci olabilir.
kizlar iste sizse bir soru dahaaaaa;
probiyotik kapsuller cikmis,
alaniniz kullananiniz var mi?
kabizliga iyiymis,
ne dersiniz alsak mi???
ya az yemıyorm oglen bı saat fıtneesa gıtıtm sonra kur fasulye yedım 4 kasık pılav yedım asure vardı dokunmadımmmmm ama canım cektıı bu hafta aldım ben emınımm:sinifsinif:
Sevgicim karıştırdım mı ben, sadece sucuk 4 köfte mi ne yemiştin, ona nazaran yazdım arkadaşım. Keşke aşureden yeseydin biraz, insanın canı bişi çekince neye saldıracağını karıştırıyor aklinialirimsmile
@sevgiii
Keşke yeseydin Keşke yeseydinnn :jeyyar:kötükedihüso
@sevgiii
Keşke yeseydin Keşke yeseydinnn :jeyyar:kötükedihüso
100 erli canımcım 2 dk dinlenim başka harekete geçiyorm ohareket bitince atlamaya devam her taraf çalışıyormuşbenim yağlar gevşedi1000 falan çıkmak ip atlamada mı??? kaçarlı setlerde atlıyosun ??
bana anca canım sensivite yazdığım gibi benim yağlar gevşediiii:roflol::roflol::roflol:Canımcım annamadım seni, 1000 falan çıkmam lazım derken :uhm:
şu sopalı hareketten bahsediyorsu değil mi?? yapamadım onu,belim çok dönmüyor ki benim,zorluyorum olmuyor, hadi dönmesin de kaslarımın çalıştığını da hisssetmiyorum. yanlış mı yapıyorum acaba..
Enseciğimiz acımaz mı bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3Sopalı hareket
Bu harekette de bir sopayı ense kökümüze alıp iki elimizi geçiriyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basıp süratli bir şekilde sağa ve sola doğru daha çok kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürerek birkaç dakikada bu hareketleri yapıyoruz. Bu haraket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlar
yağlar gevşedi
ööööööööğğğğ-tatlicadiarzu-
Sen de mi rekabetin cazibesine kapıldın yesa gibi :mymeka: Aaa hatırladım sen de baya bi kilo vermiştina.s.
hey sensewitch,
orda misin?
ok cnm , probiyotik kapsulden vazgectim de benim bagirsaklara da bisey etki etmiyor ki yaa :-((
yine sistim oturuyorum bugun :-(
evde karanfil yok kizlar; su elma cayini karanfilsiz yapsam olur mu ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?