50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Öğle yemeğinde hayal kırıklığına uğrayınca yoğurt müsli kuru meyve karışımı yiyorum

tavsiye ederim süper ama herşeyden önce sağlıklı

Son düzenleme:
kizlar iste sizse bir soru dahaaaaa;
probiyotik kapsuller cikmis,
alaniniz kullananiniz var mi?

kabizliga iyiymis,

ne dersiniz alsak mi???

kizlar iste sizse bir soru dahaaaaa;
probiyotik kapsuller cikmis,
alaniniz kullananiniz var mi?

kabizliga iyiymis,

ne dersiniz alsak mi???

Kapsül almaya gerek yok tatlım onun yerine probiyotik yoğurt veya kefir tüketmen sinameki ya da form çaylarından uzak durman lifli gıdalarla beslenmen yeterli (özellikle pırasa, soğan, muz, sarımsak, buğday gibi)...

Son düzenleme:
ya az yemıyorm oglen bı saat fıtneesa gıtıtm sonra kur fasulye yedım 4 kasık pılav yedım asure vardı dokunmadımmmmm ama canım cektıı bu hafta aldım ben emınımm:sinifsinif:

Sevgicim karıştırdım mı ben, sadece sucuk 4 köfte mi ne yemiştin, ona nazaran yazdım arkadaşım. Keşke aşureden yeseydin biraz, insanın canı bişi çekince neye saldıracağını karıştırıyor aklinialirimsmile

@sevgiii

Keşke yeseydin Keşke yeseydinnn :jeyyar:kötükedihüso

evet sevgi yeseydin;

ben su anda cayla acibadem kurabiyesi yiyorum mesla.
-- yarim ama.
oglen bisey yemedim gibi bisey; 2-3 kasik (hatta 2-3 catal) turlu yemegi ile yogurt yemistim , yarim dilim de tuzsuz ekmek.

o yuzden su anda yeme hakkini gordum kendimde.

--- cok avukay gordum kendimi
:roflol:

Sopalı hareket
Bu harekette de bir sopayı ense kökümüze alıp iki elimizi geçiriyoruz. Ayaklarımızı yere sağlam basıp süratli bir şekilde sağa ve sola doğru daha çok kalçadan yukarısını hızlı bir şekilde döndürerek birkaç dakikada bu hareketleri yapıyoruz. Bu haraket karnın yan tarafındaki kasların şekillenmesi ve göbeğin erimesini sağlar

hey sensewitch,
orda misin?

ok cnm , probiyotik kapsulden vazgectim de benim bagirsaklara da bisey etki etmiyor ki yaa :-((
yine sistim oturuyorum bugun :-(

evde karanfil yok kizlar; su elma cayini karanfilsiz yapsam olur mu ki ??

Enseciğimiz acımaz mı bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
Buarada yasemincim misafir var dediydin, cıslar yedin mi klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…