BURCUHAYAL e yazacaz canımkızlar slm maşalllahınız war destan yazmışsınız :))) biraz okuyayım dedim başım döndü
çarşamba tartı günü sanırım ama kime özelden msj yazcaktık unuttum bilmiyorumkismile
birde ben bugün regl oldm da bu hafta tartılmasam olur dimi :hulya: cumartesi 58,9 du .....
kafasina huni takmis smileysi
:dilcikar:
Arkadaşlar cuma yarışmasının sonuçlarına baktım ya, bi arkadaş 1 haftada 5 (BEŞ) kilo vermiş :1shok: Annamadım gitti valla :bbo:
:1shok:
olur mu yaaa;
kac kiloymuski o;
eger 250 kilo ise, haftada 5 kg normal
:roflol:
Arkadaşlar cuma yarışmasının sonuçlarına baktım ya, bi arkadaş 1 haftada 5 (BEŞ) kilo vermiş :1shok: Annamadım gitti valla :bbo:
BURCUHAYAL e yazacaz canım
Ben de bugün oldum ama tartıdan kaçış yok :mymeka:
güle güle giy cnm nasıl süper bi his di mi o kıyafteler güzel durunca tüm emelerinin karşılığını almak :)
ben arada sizi okuyayım bari daha da gaza geleyim ama bişey sorucam 11 kilo vermişsin büyük başarı..ne kadar zamanda verdin?
Ben 1 ay uyguladım onu sabah da diyetime devam ediyordum akşam tamamen durdu metabolizmam midemden bağırsaklarımdan hiç ses gelmiyodu yahu kal gelmişti
hiç kilo veremedim o dönemde
bana hiç iyi gelmedi açıkçası hem bu kadar uzun süre birşey yemiyerek kan şekerini düşürmek iyi değil diye düşünüyorum ...yasakkelime
:1shok:
olur mu yaaa;
kac kiloymuski o;
eger 250 kilo ise, haftada 5 kg normal
:roflol:
Olsun canım, bu hafta çok çıksan bile haftaya atak yaparsın. Beslenmen de süpermiş alkisalkisalkisyuhhh kaç kiloymuş ki sempatiksalakcinni
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile ama çok şiştimm ben ya :1shok: birde sindirim problemi yaşıyom zaten bu dönemlerde tavan yapıyooo kafamçokkarıştı
saol cnm bu arada sadece kilomu yaş vs falan gerekiyomu boshayallersmile
Olsun canım, bu hafta çok çıksan bile haftaya atak yaparsın. Beslenmen de süpermiş alkisalkisalkis
Ben de yeni sayılırım, geçen hafta sadece kilomu söylemiştim.
tşkler kuzumm :lepi:
Avatarına yeni dikkat ettim, çok manidar aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
1 senelik suyunu içmişsin rahatsın artık laelaelaelaelae
Ben de bi keresinde 14 dilim ekmek yemiştim bir oturuşta :))))
1 kabuk tarçın 6 karanfil 6-7 karabiber 1 elma 1 limon (doğradım ben ) 1 lt suya koy kaynat hepsini iç
tamamdır canım benım trufcum ıkıncı olsun da bız paylasırız bırıncılıgı :roflol:
valla yaa ben bıle ayarlarken resımlerı ıcım gecıyooo kaydirigubbakcemile
valla o sevgı ayların bırıncısı yaaa kaydirigubbakcemile
yaa scyllanın verdıgı tarıf daha baska ama ben de bunu sureklı ıcıyorum sanırım geldıgımden berı aksatmadım gıbı ama zaten su 3 gun hep hep ıcecegım olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
canım elmayı da lımonu da dogra 4e bol kabugunu soyma elmanın kabugunu ama ben ıcını alıyorum hatta bole ufak ufak parcaladıgım zamanlarda oluyor :lepi:
valla bende merak ettım cevabı ama cay gıbı kahvaltının yanında ıctıgım de oluyor bos bos ıctıgım de oluyor :teytey:
ay ben kendimi ayarlamıştım...
her pzt sabahı tartılacaktım böle olduğunu bilmiyordum...
hiç düzenimi değiştirmeyip
uzaktanmı takip etsem sizleri...
bilemedim...
Bu tarifi sana
500 kere yazdırdık gibi bi his var içimde bilmiyorumkismile
Enseciğimiz acımaz mı bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3
Buarada yasemincim misafir var dediydin, cıslar yedin miklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?