50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

görüyorum ki bildirim günü yaklaştıkça çekişme artmış, bu hafta güzel kilo vericeksiniz gibi bu sayede

valla ben asırı umutluyum kocum yaa pazar gununden basladık ama yetecek gıbı trufcugumu gecmeye ınsallah yarın da gun boyu ıcecegım yıne sporda yaparsam carsamba sabah benımdır bırıncılık sempatiksalakcinni sevgı bıle durduramaz artık benı :roflol:

yok yarın salı,kilo vermek için hala vaktimiz var

@trufcum

canım normal kahvaltı
normal ara
aksam yemegını de erken yedım 4.5- 5 gıbı yıne normal bı aksam yemegı :))

sonrasında yogurt meyve neyım ara ara yaptım:))

cok acıklayıcı oldu :))

yarın salı canım daha bı gunumuz var :))

sabahta spora gıttım hem aletlı hem de normal hareketlerden :))

en kadar normal bı kızım ben yaa:)=

yavv yemek neyin yemeyeydin artık:CüvCüv:

iddialı olduğuna göre baya kilo verdin demek,hadi bakalım.
sevgi kaç kilo veriyor ki haftada??
ben sevginin mönülerine bakıyorum ,yorum da yaptım ama hiç denk gelemedik, çok girmiyor galiba nete, az yiyor o ,çok az hem de.diyeti bırakınca almazsa iyidir.metabolizmayı alıştırmamak lazım.en çok korktuğum şey bu. yemeyi severim ben

soyle soyleyım kocum ben hıc bırıncı olamazken o her hafta bırıncı :roflol: :roflol:

ve de baslayalı 2 ay olacak bu topıkte kaydirigubbakcemile olacak ney yaa oldu bıle :))) oldu da gectı bıle :=)

haklsın canım sıvıı kastetmiştim ....bitki çayı içmek fayda ediyormu regli olmaya fayda ediyormu. ödem atırarak mı etki edecek..gecikmenin başka nedeni olabilirmi????opuyorumnanaktan

Adaçayı falan içtim fayda ediyor normalde de bu sefer fayda etmedi Yok canım başka bir nedeni yok, stres kaynaklı sanırım.

pek yıyemedım zaten canım ama 4.30- 5 gıbı yedıgım yemek bayaa yogundu kaydirigubbakcemile5 bı de burdakı ekmeklerın dılımlerının masallahı var alsanaalsanasmile

o kadar çok şey içmişsinki :içelim:dilimlerin büyüklüğünü farkettiğinde kesin çok geçtisempatiksalakcinnialsanaalsanasmile

o kadar çok şey içmişsinki :içelim:dilimlerin büyüklüğünü farkettiğinde kesin çok geçtisempatiksalakcinnialsanaalsanasmile

yaa bır dılım ekmek kesın yeyın dedınız yaa olumunekankayizsmile valla ondan demedınız kac cm kalındıgında boy en olcu verseydınız mezura ıle bı de resım ekleseydınız boyle olmazdı valla kaydirigubbakcemile3:roflol:

soyle soyleyım kocum ben hıc bırıncı olamazken o her hafta bırıncı :roflol: :roflol:

ve de baslayalı 2 ay olacak bu topıkte kaydirigubbakcemile olacak ney yaa oldu bıle :))) oldu da gectı bıle :=)

canım aslında fazla kilo vermek iyi değil,haftada 0.5-1 kilo arası verilmeli.1 kilo da çok kilolu insanlar içindir herhalde. sağlıklı olan buymuş. ben de bu hafta hızlı verdim aslında,ama dengeli de yiyorum. metabolizmam şaşırdı sanırım evden gelince az geldi yediklerim 8 öğüne rağmen. bir de 3 haftadır spor yüzü görmemiştibu hafta spora başladım düzenli. yorgun da olsam yapıyorum sporumu. bugün de çoook yorgunum,ama biraz dinleneyim yapıcam.

:roflol: oyy kıyyaaamaaam hani dilimlerin büyüklüğü deyinceCADIARZU

canım en fazla 1.5 cm olur dilimin incelği:içelim:
sen iç canım içkötükedihüso

:roflol: oyy kıyyaaamaaam hani dilimlerin büyüklüğü deyinceCADIARZU

canım en fazla 1.5 cm olur dilimin incelği:içelim:
sen iç canım içkötükedihüso

yok valla tek dılım yedım ama dur bı olceyım de gelıyım kacmıs bızım dılımler :roflol:

kaç cm miş canım ölçtünmükötükedihüsolaelaelaelaelae

canım sımdı derınlık 2 cm kaydirigubbakcemile3
en genıs yerı 10cm en dar yerı 8 cm resmı de gelıyor bekleyınn sempatiksalakcinni annem gordu resmı de sok oldu kadıncagız :)))

yaa küflü gibi cıkmıs ekmegimiz valla kuflu degıl ya da küflü:)) zayıflatıyomus kuflu ekmek :)

http://i1002.hizliresim.com/2010/2/22/8239.png

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sımdı derınlık 2 cm kaydirigubbakcemile3
en genıs yerı 10cm en dar yerı 8 cm resmı de gelıyor bekleyınn sempatiksalakcinni

yaa küflü gibi cıkmıs ekmegimiz valla kuflu degıl ya da küflü:)) zayıflatıyomus kuflu ekmek :)

canımyesam bakkk tatlım artık sana zayıflama mayıflama yok sana iyi gelmimiyo kuzumşakkıdı
küflü ekmek zayıflatıyo haaaalsanaalsanasmile

canımyesam bakkk tatlım artık sana zayıflama mayıflama yok sana iyi gelmimiyo kuzumşakkıdı
küflü ekmek zayıflatıyo haaaalsanaalsanasmile

canım valla kafama vurdu bu dıyet benım yaa delikafadulden ıyıce sasırdım ben neyse su carsamba sabahı gelsın bı de yarıs neyım yokum ben kaydirigubbakcemile hep bu truf mahvettı benı gencecık kız gıttı goz gore gore -tatlicadiarzu- :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…