görüyorum ki bildirim günü yaklaştıkça çekişme artmış, bu hafta güzel kilo vericeksiniz gibi bu sayede
oh eline sağlık afiyet şeker bal olsun
başka diğer yediklerin nerde bi de sporlarını ekle bakalım
spor mu uyudum bugün akşamda yemek filan olayı derken ancak evi toparlayacağım
bu arada yarın çarşambamı ya benim nöbet sonrası şaftım kayıyo günleri filan karışıtırıyorum
ben de ıctıklerımı yazayım :)
2.5 lıtre su
2bardak yesıl cay
2bardak maydonoz sapı suyu:))) (maydonoz kurune basladım da 10 gunluk )
2 bardak detox ıcecegı (elma lımon karanfıl karabıber tarcın)
1 tane maden suyu
1 bardak nescafe
1 bardak sut
yogurt yedım bol bol 3 kase neyım portakal yedım :))
valla ben asırı umutluyum kocum yaa pazar gununden basladık ama yetecek gıbı trufcugumu gecmeye ınsallah yarın da gun boyu ıcecegım yıne sporda yaparsam carsamba sabah benımdır bırıncılık sempatiksalakcinni sevgı bıle durduramaz artık benı :roflol:
yavv yemek neyin yemeyeydin artık:CüvCüv:
iddialı olduğuna göre baya kilo verdin demek,hadi bakalım.
sevgi kaç kilo veriyor ki haftada??
ben sevginin mönülerine bakıyorum ,yorum da yaptım ama hiç denk gelemedik, çok girmiyor galiba nete, az yiyor o ,çok az hem de.diyeti bırakınca almazsa iyidir.metabolizmayı alıştırmamak lazım.en çok korktuğum şey bu. yemeyi severim ben
haklsın canım sıvıı kastetmiştim ....bitki çayı içmek fayda ediyormu regli olmaya fayda ediyormu. ödem atırarak mı etki edecek..gecikmenin başka nedeni olabilirmi????opuyorumnanaktan
pek yıyemedım zaten canım ama 4.30- 5 gıbı yedıgım yemek bayaa yogundu kaydirigubbakcemile5 bı de burdakı ekmeklerın dılımlerının masallahı var alsanaalsanasmile
o kadar çok şey içmişsinki :içelim:dilimlerin büyüklüğünü farkettiğinde kesin çok geçtisempatiksalakcinnialsanaalsanasmile
soyle soyleyım kocum ben hıc bırıncı olamazken o her hafta bırıncı :roflol: :roflol:
ve de baslayalı 2 ay olacak bu topıkte kaydirigubbakcemile olacak ney yaa oldu bıle :))) oldu da gectı bıle :=)
:roflol: oyy kıyyaaamaaam hani dilimlerin büyüklüğü deyinceCADIARZUyaa bır dılım ekmek kesın yeyın dedınız yaa olumunekankayizsmile valla ondan demedınız kac cm kalındıgında boy en olcu verseydınız mezura ıle bı de resım ekleseydınız boyle olmazdı valla kaydirigubbakcemile3:roflol:
:roflol: oyy kıyyaaamaaam hani dilimlerin büyüklüğü deyinceCADIARZU
canım en fazla 1.5 cm olur dilimin incelği:içelim:
sen iç canım içkötükedihüso
kaç cm miş canım ölçtünmükötükedihüsolaelaelaelaelae
canımyesam bakkk tatlım artık sana zayıflama mayıflama yok sana iyi gelmimiyo kuzumşakkıdı
küflü ekmek zayıflatıyo haaaalsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?