50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

alayım bari bi daha zemuszemus tadını sewmiştim aslında :lepi:

tenk yu bebemm..bakma sen gecelere akcaz dediime iki yorgun insan ancak oturur gelirizkaydirigubbakcemile3

yalnız o iş derdi çok fena hep aklımda oluyo benim de.. şimdi de bulaşık yıkıcam..eyvahedigeldismile

olsun cnm ewde oturcanıza değşşiklik olur yerimseniben

haklsın canım sıvıı kastetmiştim ....bitki çayı içmek fayda ediyormu regli olmaya fayda ediyormu. ödem atırarak mı etki edecek..gecikmenin başka nedeni olabilirmi????opuyorumnanaktan

uyyyy her yerim ağrıyor
sabah ebru şallı ile plates yapmeya çalışırken o zamana kadar kendi hareketlerimi de yaptım
ayaklar havada bisiklet hareketi yaptım ve her yerim et kımış

artı platesi sadece yapmaya çalışıyorumbilmiyorumkismile
kızlar ağılıkla göğüs çalışıyorum sarkmaya birebir:kedi:

Son düzenleme:
huhu kim var kim yok kim uyur kim uyanıkkkk

slm arkadaşlar,şimdi geldim eve,bütün gün mideme sebze girmedi,düzgün yemek yiyemedim. sebze yemeğimi yapıp yiyip geliyorum,koçunuz çok boşladı sizi elinde olmayarak...

hoşgeldinnnnn..... chemes gözümüz yollarda kaldı sevgili koçumuz

çok kötü beslendim bugün, öğün atladım, sebze yemedim:-(
kahvaltı ve ilk ara iyiydi. sonra,
öğle: kepekli ekmekle kaşarlı tost,200ml ayran
ara: 4 kayısı,1 avuç leblebi
ara: 2kayısı 1avuç leblebi
ara: bir avuç leblebi
akşam: lahana yemeğim pişsin onu yiyeceğim birazdan,1 dlm ekmek ve yoğurt yerim yanında,sonra da spor yaparım. yediğimi yakmış olurum böylece.

slm arkadaşlar,şimdi geldim eve,bütün gün mideme sebze girmedi,düzgün yemek yiyemedim. sebze yemeğimi yapıp yiyip geliyorum,koçunuz çok boşladı sizi elinde olmayarak...

hoşgeldin ben de temizlik yapıcam birazdan
lahanamı ben pek sevmem ama sen nasıl yapıyosun o lahanayı

r
varille mi içiyosun napıyosun sen ya tabi tuvaletten çıkamazsın
ayrıca ben de çıkamıyorum kaydirigubbakcemile3
ama komploların işe yaramıyor şekerim

valla ıse yaramıyor canım masallahın var ama yıne de bırıncı benım sempatiksalakcinni -tatlicadiarzu-

huhu kim var kim yok kim uyur kim uyanıkkkk

ben geldımmmmmmmm kaydirigubbakcemile

kocum nassın yaahuu gozumuz yollarda kaldı benım gunum cok guzeldı bı harıkayı beklıyorum artık senden aklinialirimsmile trufunkı cok fena gecmıs kocum kaydirigubbakcemile3

baska ne yaptın trufcugum spor neyım yaptın mı -tatlicadiarzu- bence yapma yorma kendını şakkıdı

ben de ıctıklerımı yazayım :)

2.5 lıtre su
2bardak yesıl cay
2bardak maydonoz sapı suyu:))) (maydonoz kurune basladım da 10 gunluk )
2 bardak detox ıcecegı (elma lımon karanfıl karabıber tarcın)
1 tane maden suyu
1 bardak nescafe
1 bardak sut

yogurt yedım bol bol 3 kase neyım portakal yedım :))

canım bana sebze olsun da her türlü yerim. salatası ,yemeği,yalnız içinde et olmyacak. soğan kavurma huyum da yoktur.
lahanayı havucu doğruyorum,üzerine soğanı doğruyorum,yağla salçayı karıştırıp sulandırıyorum bir miktar,döküyorum sebzelerin üstüne, zaten çoook çok az suyu oluyor, pişerken çekiyor . böyle biraz diri kalıyor. hem daha sağlıklı hem ben diri severim sebzeyi,çok ölmeyecek.

görüyorum ki bildirim günü yaklaştıkça çekişme artmış, bu hafta güzel kilo vericeksiniz gibi bu sayede

oh eline sağlık afiyet şeker bal olsun

başka diğer yediklerin nerde bi de sporlarını ekle bakalım

spor mu uyudum bugün akşamda yemek filan olayı derken ancak evi toparlayacağım
bu arada yarın çarşambamı ya benim nöbet sonrası şaftım kayıyo günleri filan karışıtırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…