önce leslie ile 3 mil yürüdüm
sonra
mekik 60 kez
ters mekik 60 kez
çapraz mekik 60 kez
ayak kaldırmaca 100 kez
bel çevirme 5 dk
kanepede ayak çekme 60 kez
bacak esnetme 60 kez
çömelme 60 kez
bacak kaldırmaca 60 kez
geri tekme 60 kez
ip atlama 200 kez
köprü hareketi 30 kez
Sen de mi rekabetin cazibesine kapıldın yesa gibi :mymeka:a.s.
yok cnm ben o değilim
ufak düzeltme yapıyim
laelaelaelaelae
dikkat dikkat
yesacım bana özelden 1 tepsi baklava, kocaman 5 kişilik bir hamburger, çikolatalı pasta göndermiş
kendisine teşekkürlerimi sunuyorum
ama cıs hala yok
hay allah razı olsun senden emi başımın etini yediler trufçumŞeniz
kulaklarım cınlıyodu tuvaletten zaten kaydirigubbakcemile3 ayy bı cıkıpta gelemedım basına gıremedım de yazamadım yaaa -tatlicadiarzu-
Şeniz rıca ederım canım benım ne zaman ıstersen -tatlicadiarzu- bı de ıse yarasa alsanaalsanasmile
benım ıceceklerım hala bıtmedı bı bıtsın yazacagım hepsını ınsallah :içelim:
Kızlar merhaba daha yeni geldm eve...bugün yemek yiyecek bile vaktim yoktu..çbk kraker yedim anck...birde eti formun çikolatalı bisküvisnden yedim..çok yorgunum...şimdi yatıyorum..hepinizi tek tek öpüyorum...görüşmek üzere...
İkindi de bir elma yedim.
Akşam yemeğinde bir tabak makarna ile yoğurt yedim
İçtiklerim:
1 litre şu benim tarifden,
2 litre su
1 fincan yeşil çay
2 fincan adaçayı
Arada normal çaylar da var, daha da içerim:)
scylla cım biraz fazla su içmemişmisin?sonuç ta fazla su içmek böbreklere zarar. daha çok çalışmalarına neden oluyor....vücuda faydasıda olmuyor...
ya bende her tenefüs tuvalete taşınıyorum kaydirigubbakcemile3 hatta bazı dersler öle bi oluyokii zilin çalmasını dört gözle bekliyom sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
bilmiyorumkismile sadeci bunlar mı :ecrin_bebek: dikkat et canım yoğunsunda sanırım ama direncin falan düşmesin sonra :bbo: iyi uykular cnm boshayallersmile
yatamadım temizlik yapıyorum ya...ne içiyonuz la o kadar tuvalete gtcek kadar...bu arada çarşamba günleri kilomuzu kime özelden atıyoruz..zemuszemus
yok gülüm sabah kahvaltı ettim 2 dlm kepekli ekmek bir light üçgen peynr birde elma yedim:umursamaz:
burcuhayal e atıyomuşuz....
su içiyom ben 2 litre kadar bide çay falan :)))
ne temizliği cicim ya bırakk boş wer bayanssulusmile
ayyy iyi bariii korktum bende kafamçokkarıştı akannehir
canım sen kuru erik yiyodun dimi kabızlık için...ben geçen yıl bi defa aldım ama baya bi kuruydu yanii :roflol: :roflol: :roflol: normalide öle mi yoksa hafif etlimi olması lazım..aldığım yerde buranın iyi bi kuruyemşçisiydi kafama takıldı da bilmiyorumkismile
gülüm ben bugün içemedim yaa..evdeyken daha iyi oluyor ama yoğunluktan hiç içemedimbilmiyorumkismile
bişi yapmadım kıı azcık domestosla yerleri süpürdüm sildim toz hiç sevmiyorum...yorgunluktn ölüyorum aslında ama:umursamaz: napayım batıyo bana o yerdeki saç toz ....
bugün perişanım yaa..ellerim titriyo hala yorgunluktanzemuszemus
nysem sevgilm gelsn dışarı çıkıcaz gecelere akcaz azcık...bayanssulusmile
ay ewet ya işte zor oluyoo aklım orda oluyo derste :))
bu arada iyi eğlenceler fıstıkım size :sm_cool: :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?