kilo durumları nasıl, merak edip de bugün tartılan var mı??
ben yerımde sayıyorm bu haftaa
merhaba kızlar opuyorumnanaktan nöbetim bitti ve sonunda eve gelebildim zemuszemus
bugün yediklerimpazartesi dersler yoğun salıda nöbetçiyim ewden götürüyorum öğle yemeğimi)
sabah limonlu ılık su+ 2 kuru kayısı
kah:1 çay bar. yagsız süt + yarım muz
ara:1 kuru incir + 1 kupa açık çay(şekersiz)
öğlen: çawdar ekmeğine kaşarlı tost + ! kupa açk çay
ara:bir bardak ayran
ara:2 kuru incir
akşam: 1 kase mercimek çorbası,ton balıklı yeşil salata,1,5 dilim tahıllı ekmek
yeşil çayımı içerim birazdan bide meyve falan yerim aralarda spordan öncede sütlü nescafe içerim:)))
şu ana kadar 2 lt su içtim sempatiksalakcinni
sen de mi nöbetçiydin bugün, çok yorucu ya,dersim de vardı,bittim,enerjim bitti.
ewet cnm ya benimde ders wardı aynen senin gibiyim yemek yedik bi ağırlık çöktü :kedi:
toparlanıp spor yapmam lasım :1ninca:
ben cumaertesi 58.9 çıkmıştım sanmıyorum kilo verdiğimi çünkü dün regl oldum kafamçokkarıştı
ben daha yemek yemedim,yemek ocakta,üşedim,dondurucuda patlıcan vardı közlenmiş onu pişiriyorum.
kilon aynı çıkarsa vermişsin demek oluyor bu. haftaya belli olur asıl kilon.
dmatesli soğanlı falan mı :)) bende bayılırım közlenmiş patlıcana :jeyyar:
bende dün gece çorbamı pişirip yeşillikleri yıkamıştım işimi kolaylaştırdı baya kaydirigubbakcemile2
evet canım,boool soğanlı ,domatesli,yedim bitirdim bile,yanında ızgara köfte,1 dlm ekemekle. 19.30 gibi de spora başlarım.
selam herkeseeee
akşam yemeğimde bir kase sulu köfte mantar erişte ve yoğurt yedim yarım dilimde ekmek....
ben hergün tartılıyorum sabah akşam yemekten önce sonra tuvaletten önce uykudan önce sabah kalkınca.....yarın için gene hiç umudum yok.reglimin 2. günü
bağırsaklarımda iyi çalışıyor bu günlerde. yediklerimdemi fazlalık yada eksiklik var acaba????
selam herkeseeee
akşam yemeğimde bir kase sulu köfte mantar erişte ve yoğurt yedim yarım dilimde ekmek....
ben hergün tartılıyorum sabah akşam yemekten önce sonra tuvaletten önce uykudan önce sabah kalkınca.....yarın için gene hiç umudum yok.reglimin 2. günü
bağırsaklarımda iyi çalışıyor bu günlerde. yediklerimdemi fazlalık yada eksiklik var acaba????
bence bu kadar sık tartılma seni olumsuz yönde etkiliyo bilmiyorumkismile
benimde bağırsak problemim var malesef :gitme: sen özel bişiler yapıyormusun sindirimine yardımcı olmak için
o konuda haklsın geç olsun güç olmasında 2 aydır spor ve yediğime dikkat ediyorum 2 kilo verdim :)))) 1 aydırdıda aynı kilodayım aşağı yukarı :)))
sanıırm stres yapıyorum o da beni etkiliyor .....
benim de hiç sindirim problemim olmaz ama liften zengin besleniyorum,ondandır.
mindivan adında hemormin macun kulllanıyorum hergün aç karnına yiyorum.bitkilerden oluşuyor....onun dışıında özel bir şey yaptığım yok.... arada da kayısı kuru erik kuru üzüm falan yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?