50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen de mi nöbetçiydin bugün, çok yorucu ya,dersim de vardı,bittim,enerjim bitti.

ben daha yemek yemedim,yemek ocakta,üşedim,dondurucuda patlıcan vardı közlenmiş onu pişiriyorum.

dmatesli soğanlı falan mı :)) bende bayılırım közlenmiş patlıcana :jeyyar:
bende dün gece çorbamı pişirip yeşillikleri yıkamıştım işimi kolaylaştırdı baya kaydirigubbakcemile2

kilon aynı çıkarsa vermişsin demek oluyor bu. haftaya belli olur asıl kilon.

o zaman umarım bu hafta fazla çıkmam sempatiksalakcinni

dmatesli soğanlı falan mı :)) bende bayılırım közlenmiş patlıcana :jeyyar:
bende dün gece çorbamı pişirip yeşillikleri yıkamıştım işimi kolaylaştırdı baya kaydirigubbakcemile2

evet canım,boool soğanlı ,domatesli,yedim bitirdim bile,yanında ızgara köfte,1 dlm ekemekle. 19.30 gibi de spora başlarım.

selam herkeseeee

akşam yemeğimde bir kase sulu köfte mantar erişte ve yoğurt yedim yarım dilimde ekmek....

ben hergün tartılıyorum sabah akşam yemekten önce sonra tuvaletten önce uykudan önce sabah kalkınca.....yarın için gene hiç umudum yok.reglimin 2. günü

bağırsaklarımda iyi çalışıyor bu günlerde. yediklerimdemi fazlalık yada eksiklik var acaba????

şunun şurasında 2 kilocuğun var verilecek, varsın yavaş gitsin,geri gelmesinden iyidir

bence bu kadar sık tartılma seni olumsuz yönde etkiliyo bilmiyorumkismile
benimde bağırsak problemim var malesef :gitme: sen özel bişiler yapıyormusun sindirimine yardımcı olmak için

o konuda haklsın geç olsun güç olmasında 2 aydır spor ve yediğime dikkat ediyorum 2 kilo verdim :)))) 1 aydırdıda aynı kilodayım aşağı yukarı :)))

sanıırm stres yapıyorum o da beni etkiliyor .....

canım stres yapma,bir de öğün atlama. kaç öğün yiyorsun??

mindivan adında hemormin macun kulllanıyorum hergün aç karnına yiyorum.bitkilerden oluşuyor....onun dışıında özel bir şey yaptığım yok.... arada da kayısı kuru erik kuru üzüm falan yiyorum

6 yada 7 öğün değişiyor güne göre....öğün hiç atlamıyorum. çantam çubuk krakerden tutta kuru kayısı leblebi ya kadar her şey var.mutlaka 2-3 saatte bir şeyler yiyorum...

benim de hiç sindirim problemim olmaz ama liften zengin besleniyorum,ondandır.

benim çocukluğumdan bu yana var malesef mafoldumben
dikkat ettiğim halde bu kadar oluyo akannehir lifli posalı şeyler yerim mutlaka 1 öğün çorba içerim sabahları ılık su içerim 2 gündür okulda da ılık su içiyorum kuru meyveleri çantamdan hiç eksik etmem ama dedim ya birazda bünyeyle ilgili :umursamaz:

mindivan adında hemormin macun kulllanıyorum hergün aç karnına yiyorum.bitkilerden oluşuyor....onun dışıında özel bir şey yaptığım yok.... arada da kayısı kuru erik kuru üzüm falan yiyorum

işe yarıyormu peki?
banada bugün okuldaki arkadaşlar çörek otu yağını söledi..suyla birlikte yemeklerden önce içiyormussun..çörek otunu çok sewerim kahvaltılarda peynirin üzerine atarım biraz ama öle hiç duymamıştımbilmiyorumkismile

Bugün yediklerim

Sabah kalktığımda bir ceviz bir avuç kuru üzüm yedim
Sonra bir kase tam tahıl gevreği yedim
Öğlene doğru bir simit, labne peynir ve zeytin yedim.
Ara da çekirdek yedik
İkindide yarım muz yedim.
Akşam da 2 tabak kepekli makarna ile light yoğurt yedim.
Sonra da 4 kare bitter çikolata yedim.

Regl oldum bugün o sebepten spor yapamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…