50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

6 yada 7 öğün değişiyor güne göre....öğün hiç atlamıyorum. çantam çubuk krakerden tutta kuru kayısı leblebi ya kadar her şey var.mutlaka 2-3 saatte bir şeyler yiyorum...

ben de 7-8 öğün yiyorum,baya da iyi kilo veriyorum,sen neden veremedin acaba? spor da yapıyorsundur. verilecek bişey yok da ondan mı veremiyorsun acaba

sen bugün fazla kaçırmışsın sanki,akşam yemeğinde sebze yok,bol bol makarna. böyle gidersen arayı açıcam ona göre,senden önce 52 olucam

kendisini ye bence daha faydalı olur herhalde,hem lifini hem yağını almış olursun.

kendisini ye bence daha faydalı olur herhalde,hem lifini hem yağını almış olursun.

bencede böle dewam edeyim diğer türlü pek çekici gelmedi zaten yerimseniben
ben spor yapıcam kızlar: 2 mile brisk walk + 10 dk kadar kalça-basen-karın egzersizleri ve esneme gamyoncuiremsu
öpüyorum görüşürüz a.s.

iyi akşamlar kızlar bugün ouldaki arklarka okul çıkışı toplandık dolayısıyla abur cuburu biraz kaçırdım yarın inş. kaldığım yerden devam edeceğim sizler nasılsınz

iyi akşamlar kızlar bugün ouldaki arklarka okul çıkışı toplandık dolayısıyla abur cuburu biraz kaçırdım yarın inş. kaldığım yerden devam edeceğim sizler nasılsınz

olmadı ama salı salı,yarın bildirim günü,görücez bakalım biraz mı yedin,çok mu. ne abur cuburu yedin mesela,ne kadar??

kolay gelsin canım,ben de bir 15 dk'ya kadar başlarım.

sölemesem olmaz mo chemes cim zaten persembe gününden beri inan az yiyordum
yarın devam edeceğim inş. baya baya yedim cnm((

sölemesem olmaz mo chemes cim zaten persembe gününden beri inan az yiyordum
yarın devam edeceğim inş. baya baya yedim cnm((

zararın neresinden dönersen kar tabi,spor yap bari canım. allah bilir iş çıkışı bişey yemeden aç aç gitmişsindir, o açlıkla da ye allah ye.

evet çok iyi işe yarıyor.bende basur başlangıcı vardı şimdi o bile azaldı.tavsiye ederim....

ben de 7-8 öğün yiyorum,baya da iyi kilo veriyorum,sen neden veremedin acaba? spor da yapıyorsundur. verilecek bişey yok da ondan mı veremiyorsun acaba

bende anlamdım gitti.boyum 160 normal kilo 52.ideal kilo hesabına göre.her halde verilcek bir şeyler vardır... fisfisfis

zararın neresinden dönersen kar tabi,spor yap bari canım. allah bilir iş çıkışı bişey yemeden aç aç gitmişsindir, o açlıkla da ye allah ye.

evet aynen dediğin gibi
yarın telafi edicem inş. bu sabah ,bre 50 ile 51 arasındaydı ben 51 olarak fazr ediyorum artık
tartım dijital değil

Bu arada ölçüldüm bugün, 2 şer santim incelmişim hihoyyyt

Göğüs 79(buna pek gerek yoktu aslında
Bel 66
Göbek 76
Kalça 95
valla on numara manken vücudu
chemesçim hoşgeldin a.s.
bende bugün ödem var sanırım dünkü spordan 3 değişik hareket yaptım ama inan hiç zorlamadım kendimi dün ve bugün döküldüm sabah sirleli su yarım saat sonra maydonoz suyu kahvaltı standart
ara az meyva ve yeşil çay
ara karnı bahar salata
öğle 1 poğaça az yeşillik
şimdi yine maydonoz suyu içtim gece yatarken yine içerim ödemi atmak için
akşam yemeğinden sonra yine yeşil çay içeyim
bu ara içmedim iyi olmadı:ecrin_bebek:

kızlar bu gün spor yapıyormusunuz????

kas şişmesi yaparmı sizce

hoşbulduk canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…