6 yada 7 öğün değişiyor güne göre....öğün hiç atlamıyorum. çantam çubuk krakerden tutta kuru kayısı leblebi ya kadar her şey var.mutlaka 2-3 saatte bir şeyler yiyorum...
Bugün yediklerim
Sabah kalktığımda bir ceviz bir avuç kuru üzüm yedim
Sonra bir kase tam tahıl gevreği yedim
Öğlene doğru bir simit, labne peynir ve zeytin yedim.
Ara da çekirdek yedik
İkindide yarım muz yedim.
Akşam da 2 tabak kepekli makarna ile light yoğurt yedim.
Sonra da 4 kare bitter çikolata yedim.
Regl oldum bugün o sebepten spor yapamadım
sen bugün fazla kaçırmışsın sanki,akşam yemeğinde sebze yok,bol bol makarna. böyle gidersen arayı açıcam ona göre,senden önce 52 olucam
işe yarıyormu peki?
banada bugün okuldaki arkadaşlar çörek otu yağını söledi..suyla birlikte yemeklerden önce içiyormussun..çörek otunu çok sewerim kahvaltılarda peynirin üzerine atarım biraz ama öle hiç duymamıştımbilmiyorumkismile
kendisini ye bence daha faydalı olur herhalde,hem lifini hem yağını almış olursun.
iyi akşamlar kızlar bugün ouldaki arklarka okul çıkışı toplandık dolayısıyla abur cuburu biraz kaçırdım yarın inş. kaldığım yerden devam edeceğim sizler nasılsınz
bencede böle dewam edeyim diğer türlü pek çekici gelmedi zaten yerimseniben
ben spor yapıcam kızlar: 2 mile brisk walk + 10 dk kadar kalça-basen-karın egzersizleri ve esneme gamyoncuiremsu
öpüyorum görüşürüz a.s.
sölemesem olmaz mo chemes cim zaten persembe gününden beri inan az yiyordum
yarın devam edeceğim inş. baya baya yedim cnm((
işe yarıyormu peki?
banada bugün okuldaki arkadaşlar çörek otu yağını söledi..suyla birlikte yemeklerden önce içiyormussun..çörek otunu çok sewerim kahvaltılarda peynirin üzerine atarım biraz ama öle hiç duymamıştımbilmiyorumkismile
ben de 7-8 öğün yiyorum,baya da iyi kilo veriyorum,sen neden veremedin acaba? spor da yapıyorsundur. verilecek bişey yok da ondan mı veremiyorsun acaba
zararın neresinden dönersen kar tabi,spor yap bari canım. allah bilir iş çıkışı bişey yemeden aç aç gitmişsindir, o açlıkla da ye allah ye.
valla on numara manken vücuduBu arada ölçüldüm bugün, 2 şer santim incelmişim hihoyyyt
Göğüs 79(buna pek gerek yoktu aslında
Bel 66
Göbek 76
Kalça 95
bende anlamdım gitti.boyum 160 normal kilo 52.ideal kilo hesabına göre.her halde verilcek bir şeyler vardır... fisfisfis
nereye kayboldunuz bacılar
valla on numara manken vücudu
chemesçim hoşgeldin a.s.
bende bugün ödem var sanırım dünkü spordan 3 değişik hareket yaptım ama inan hiç zorlamadım kendimi dün ve bugün döküldüm sabah sirleli su yarım saat sonra maydonoz suyu kahvaltı standart
ara az meyva ve yeşil çay
ara karnı bahar salata
öğle 1 poğaça az yeşillik
şimdi yine maydonoz suyu içtim gece yatarken yine içerim ödemi atmak için
akşam yemeğinden sonra yine yeşil çay içeyim
bu ara içmedim iyi olmadı:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?