kızlar bu gün spor yapıyormusunuz????
kas şişmesi yaparmı sizce
Belki doğru nefes almakla ilgili bişiydir trufcumara öğünleri bilmem ama
hızlı yürümek değilmiş asıl kilo verdiren
tempolu yürürken adını soyadını söyleyebilecek kadar hızlı. yani adını söyleyemeyecek kadar hızlı yürüyorsan yağlar yakılmıyomuş. bana da diyetisyen demişti.
bende kilo veremiyorum doğru dürüst ama inceliyorum.....:))))
Belki doğru nefes almakla ilgili bişiydir trufcum
Selam kızlar, 2 gündür spor yapmıyorum regl mazeretine sığınarak, beslenmeme de dikkat edemedim( İki gündür tartılmadım da, yarın bakalım nolcak eyvahedigeldismile
Kızlar göğüs boyuyla ilgili yazılar okudum da aklıma geldi: Benim bi arkadaş zayıflayınca göğüsleri de baya küçüldü, öyle bişi istemiyorum ben, önlemek için yöntem var mı??
Vaaaaaaaaaaaaaaaaay, daha ne olsun şulecim, zaten baya zayıfsın da, tebrikler :)) Darısı başımıza
chemes canım bence senin sivri ayva türünde bir göbeğin var????? ne kadar uğraşsanda gitmiyor
Önceki yazılarını okuduydum zaten canım, biliyorum senin bu konudaki ilgini. Hemen aklımdayken söylüyüm, spor ve yemek konusunda da maşallahın var. Tebrikler canım. olumunekankayizsmileaaaa tam yerine geldin bebeğim sırnaşık şey
bende bunun la ilgili çalışmalar yapıyorum sempatiksalakcinni
yeni başladım:lepi:veee dünden beri göğüs bölgem cayı cayır yanıyorguclubacismilesositososito
ay sağol canım yaaaa..... beni mutlu ettin.....zemuszemus..... ama işte herkesde bir memnuniyetsizlik var....zayıflamaya çalışıyorsositososito
Kızlar yok öyle yarın tartı günü diye su koyvermek hadi herkes spora
Ben de yürüyüşten az önce geldim 40-50 dk tempolu yürüdüm adımı soyadımı söyleyebiliyodum trufçum dikkat ettim :)))
Şimdi de ip atlıycam
yatarken de karın çalışırım
hadi bakalım hareket hareket hop bir ki üçççkaydirigubbakcemile2
yok canım ,komple mide göbek ne ararsan var maalesef. belki incelmiştir ama,1 cm de gitse yeter,gitmediyse ciddi şekilde hüsrana uğrayacağım.
kinaye gördüm chemesciğim inşallah(!)
birinci belli 2. kim ???
-tatlicadiarzu- bu hafta kupa benimmmm:hooray: vermem kimseye :))))
Önceki yazılarını okuduydum zaten canım, biliyorum senin bu konudaki ilgini. Hemen aklımdayken söylüyüm, spor ve yemek konusunda da maşallahın var. Tebrikler canım. olumunekankayizsmile
Gelelim konumuza, tam olarak nasıl bi spordan bahsediyorsun canım, spor sarkmalara iyi gelir ama sıkılaştırdığı için aynı zamanda küçültmez mi?
Yasemincim, bi de ben 2 gündür ne spor ne diyet, çoook kötü çok. Yarın çok çıkacağım mafoldumben Motive edek beni kaydirigubbakcemile2
kim ne kadar verdi(ben de dahil). yarına kadar beklemek zor geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?