50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bu gün spor yapıyormusunuz????

kas şişmesi yaparmı sizce

bilmiyorum canım.ben de kilo veriyorum kaslarımın geliştiğini hissediyorum,doğru dürüst incelme yok ama. neremden gidiyor bilmiyorum,yarın sabah beden ölçülerimi alıcam nşallah incelmiştir,belim göbeğim:-(

Belki doğru nefes almakla ilgili bişiydir trufcum

Selam kızlar, 2 gündür spor yapmıyorum regl mazeretine sığınarak, beslenmeme de dikkat edemedim ( İki gündür tartılmadım da, yarın bakalım nolcak eyvahedigeldismile

Kızlar göğüs boyuyla ilgili yazılar okudum da aklıma geldi: Benim bi arkadaş zayıflayınca göğüsleri de baya küçüldü, öyle bişi istemiyorum ben, önlemek için yöntem var mı??

bende kilo veremiyorum doğru dürüst ama inceliyorum.....:))))

aaaa tam yerine geldin bebeğim sırnaşık şey
bende bunun la ilgili çalışmalar yapıyorum sempatiksalakcinni
yeni başladım:lepi:veee dünden beri göğüs bölgem cayı cayır yanıyorguclubacismilesositososito

chemes canım bence senin sivri ayva türünde bir göbeğin var????? ne kadar uğraşsanda gitmiyor

Vaaaaaaaaaaaaaaaaay, daha ne olsun şulecim, zaten baya zayıfsın da, tebrikler :)) Darısı başımıza

ay sağol canım yaaaa..... beni mutlu ettin.....zemuszemus..... ama işte herkesde bir memnuniyetsizlik var....zayıflamaya çalışıyorsositososito

Önceki yazılarını okuduydum zaten canım, biliyorum senin bu konudaki ilgini. Hemen aklımdayken söylüyüm, spor ve yemek konusunda da maşallahın var. Tebrikler canım. olumunekankayizsmile
Gelelim konumuza, tam olarak nasıl bi spordan bahsediyorsun canım, spor sarkmalara iyi gelir ama sıkılaştırdığı için aynı zamanda küçültmez mi?
Yasemincim, bi de ben 2 gündür ne spor ne diyet, çoook kötü çok. Yarın çok çıkacağım mafoldumben Motive edek beni kaydirigubbakcemile2

Kızlar yok öyle yarın tartı günü diye su koyvermek hadi herkes spora

Ben de yürüyüşten az önce geldim 40-50 dk tempolu yürüdüm adımı soyadımı söyleyebiliyodum trufçum dikkat ettim :)))

Şimdi de ip atlıycam

yatarken de karın çalışırım

hadi bakalım hareket hareket hop bir ki üçççkaydirigubbakcemile2

ay sağol canım yaaaa..... beni mutlu ettin.....zemuszemus..... ama işte herkesde bir memnuniyetsizlik var....zayıflamaya çalışıyorsositososito

Ben de valla böyle senin gibi mutlu olanları görünce umutlanıp motive oluyorum Şeniz Kilo almadıktan sonra bence herşey süper. kaydirigubbakcemile5 Hedefimi 50 yazdım ama 54 den falan bile memnun kalıp durabilirim ben, sporla inceldikten sonra hihoyyyt

maşşallah canım,sen ne enerjiksin böyle.daimi olsun inşallah!

kinaye gördüm chemesciğim inşallah(!)

birinci belli 2. kim ???

-tatlicadiarzu- bu hafta kupa benimmmm:hooray: vermem kimseye :))))

yok canım ,komple mide göbek ne ararsan var maalesef. belki incelmiştir ama,1 cm de gitse yeter,gitmediyse ciddi şekilde hüsrana uğrayacağım.

senin ölçülerin neydi canım.....

Bugün yediklerim ve içtiklerim:
Sabah:
Sirkeli ılık su

Yarım saat sonra:

1 tane yağsız omlet
1 dilim light ekmek
5 tane yeşil zeytin
2 kupa şekersiz çay

Ara:

3 tane kayısı
3 tane kuru incir

Öğlen:
Bir kase elma dilimli yoğurt

Ara:

2 küçük ısırık bitter çikolata

Akşam:
1 tabak pırasa yemeği
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Ara:
Daha karar vermedim (meyve yiyebilirim)

Yatmadan sirkeli ılık suyumu içicem..

teşekkür ederim canımcımŞeniz
şimdi yine eşimin tavsiyesi bir spor ve araştırdım çok fazla doğru imiş yatağa yatıyorum başım hafif dışarıda ama boyuna ağırlık vermeden dikkat et
iki elime 3 er kiloluk ağırlık başlıyorum çalışmaya kollar açılıp kapanıyor açarken yandığı yere kadar yap tatlım

bu hareket yanlış bir bilgi değilse göğüs büyütüyormuş:kedi:
2 gün spor yapmamakla bişey kaybetmessin
kasların dinlenmiştir bende yeni başlarken 1 hafta yapmadığım oluyordu amaç ilerisi için daim olmak bence:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…