tatlım yarınbüyük bir deparla süpriz :jeyyar:yapabilirim-tatlicadiarzu-kinaye gördüm chemesciğim inşallah(!)
birinci belli 2. kim ???
-tatlicadiarzu- bu hafta kupa benimmmm:hooray: vermem kimseye :))))
geçen hafta;senin ölçülerin neydi canım.....
Bugün yediklerim ve içtiklerim:
Sabah:
Sirkeli ılık su
Yarım saat sonra:
1 tane yağsız omlet
1 dilim light ekmek
5 tane yeşil zeytin
2 kupa şekersiz çay
Ara:
3 tane kayısı
3 tane kuru incir
Öğlen:
Bir kase elma dilimli yoğurt
Ara:
2 küçük ısırık bitter çikolata
Akşam:
1 tabak pırasa yemeği
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay
Ara:
Daha karar vermedim (meyve yiyebilirim)
Yatmadan sirkeli ılık suyumu içicem..
geçen hafta;
bel:73
göbek:82
iç bacak:55
kol:27
basen:95
bir tek bacağımı ölçtüm ,belimi aç karına ölçücem,bir dolu su çay içtim şimdi,şiştim.
bacağım 52.5 e düşmüş,hep böyle oluyor . bacaklarım çöp gibi kalıyor,göbek duruyor. çoook inatçı çok.
:roflol::roflol:
Yasemincim kolları yukarı doğru mu kaldırıyoruz? Evet canım ya 2 günde spor yapmamaktan bişi olmaz di mi kaydirigubbakcemile3 Ama yemek olayını da bozdum orası cidden kötü. Keyfim olmayınca dengesiz ben iyice bi dengesiz oluyor valla
Yalnız değilsin arkadaşım ama moralimizi bozmayak, insan motivasyonu düşünce tehlikeli şeyler yapabiliyor :icecream: aklinialirimsmile Biz de bu hafta çok dikkat eder haftaya çarşambaya bombayı patlatırız kaydirigubbakcemile5Benim vermediğim kesin..Kendimi o kadar moralsiz ve ağır hissediyorum ki:1no2:
Vay vay vay, ben zaten yesaya dediydim dikkat et diye kaydirigubbakcemile3tatlım yarınbüyük bir deparla süpriz :jeyyar:yapabilirim-tatlicadiarzu-
Chemescim son gülen iyi güler olumunekankayizsmile Olacak arkadaşım pes etmek yok. Ama senin en büyük yardımcın spor bence canım. Yoksa senin göbiş akıllanmaz, belli ki baya yaramaz kaydirigubbakcemilegülüyor bir de,şuna bak,zaten canım sıkkın gitmiyorlar:-(
gülüyor bir de,şuna bak,zaten canım sıkkın gitmiyorlar:-(
Yalnız değilsin arkadaşım ama moralimizi bozmayak, insan motivasyonu düşünce tehlikeli şeyler yapabiliyor :icecream: aklinialirimsmile Biz de bu hafta çok dikkat eder haftaya çarşambaya bombayı patlatırız kaydirigubbakcemile5
Vay vay vay, ben zaten yesaya dediydim dikkat et diye kaydirigubbakcemile3
yesada yok ortalıkta bilmiyorumkismile
benimde önümüzdeki iki hafta tehlikeliohaoldumsmile regli yaklaşıyorakannehir
evet tatlım
aşşağı inerken ((baş hizasından bayaa aşşağı yandığı yrde yukarı nefesi mutlaka ayarla en önemlisi bu tatlım
canımkeyfin olmayınca minik minik ye meselaaa limonlu maydonoz 2 kaşık yoğurt bitki çayı sıkıntını unutursun o arada:lepi:
yesa banlanmış sanırım neden ki
Yasemincim ben hiç bilmem bu regl olunca kilo oynamalarını, şu an reglin 3. günü. Yarın olduğumdan kilolu mu çıkarım?yesada yok ortalıkta bilmiyorumkismile
benimde önümüzdeki iki hafta tehlikeliohaoldumsmile regli yaklaşıyorakannehir
olsun bende yapmıştım geçen haftalarda bişeycik olmadı ama en fazla ayda 2 yi geçmez yaramazlığımsempatiksalakcinniHeee kollar yataktan aşağı iniyor, bak bunu denememiştim canım. Geç saatte ev müsait olunca yapayım bari. Çok önem veririm ayıptır söylemesi göğüslere :kedi: kilo aldığımda tek avuntum onların büyümesidir :roflol:
Ay canım öyle kötü şeyler yedim ki sorma gitsin, annem un helvası yapmış gittim geldim yedim, sonra başka cısları da yaptı. O yaptı ben yedim, öyle işte... :icecream: Ama şimdi iyiyim, moda girdim :lepi: Şeniz zemuszemus
Yasemincim ben hiç bilmem bu regl olunca kilo oynamalarını, şu an reglin 3. günü. Yarın olduğumdan kilolu mu çıkarım?
tatlım ya ben napayım bende sivri göbek var çatlsamda patlasamda gitmicek.......ameliyat olduğumda göbeğin gidecek miyom olunca göbek gibi durmuş dedi dr lar... nerdeeeee gene aynı gene aynı.....kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?