50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

senin ölçülerin neydi canım.....
geçen hafta;
bel:73
göbek:82
iç bacak:55
kol:27
basen:95

bir tek bacağımı ölçtüm ,belimi aç karına ölçücem,bir dolu su çay içtim şimdi,şiştim.
bacağım 52.5 e düşmüş,hep böyle oluyor . bacaklarım çöp gibi kalıyor,göbek duruyor. çoook inatçı çok.

canım akşam yemeğinde az protein alsaydın daha iyi olurdu,olmazsa ara öğünde süt iç şimdi.

:roflol::roflol:

Yasemincim kolları yukarı doğru mu kaldırıyoruz? Evet canım ya 2 günde spor yapmamaktan bişi olmaz di mi kaydirigubbakcemile3 Ama yemek olayını da bozdum orası cidden kötü. Keyfim olmayınca dengesiz ben iyice bi dengesiz oluyor valla

evet tatlım
aşşağı inerken ((baş hizasından bayaa aşşağı yandığı yrde yukarı nefesi mutlaka ayarla en önemlisi bu tatlım
canımkeyfin olmayınca minik minik ye meselaaa limonlu maydonoz 2 kaşık yoğurt bitki çayı sıkıntını unutursun o arada:lepi:

Benim vermediğim kesin..Kendimi o kadar moralsiz ve ağır hissediyorum ki:1no2:
Yalnız değilsin arkadaşım ama moralimizi bozmayak, insan motivasyonu düşünce tehlikeli şeyler yapabiliyor :icecream: aklinialirimsmile Biz de bu hafta çok dikkat eder haftaya çarşambaya bombayı patlatırız kaydirigubbakcemile5
tatlım yarınbüyük bir deparla süpriz :jeyyar:yapabilirim-tatlicadiarzu-
Vay vay vay, ben zaten yesaya dediydim dikkat et diye kaydirigubbakcemile3
gülüyor bir de,şuna bak,zaten canım sıkkın gitmiyorlar:-(
Chemescim son gülen iyi güler olumunekankayizsmile Olacak arkadaşım pes etmek yok. Ama senin en büyük yardımcın spor bence canım. Yoksa senin göbiş akıllanmaz, belli ki baya yaramaz kaydirigubbakcemile

gülüyor bir de,şuna bak,zaten canım sıkkın gitmiyorlar:-(

tatlım ya ben napayım bende sivri göbek var çatlsamda patlasamda gitmicek.......ameliyat olduğumda göbeğin gidecek miyom olunca göbek gibi durmuş dedi dr lar... nerdeeeee gene aynı gene aynı.....kaydirigubbakcemile2

Heee kollar yataktan aşağı iniyor, bak bunu denememiştim canım. Geç saatte ev müsait olunca yapayım bari. Çok önem veririm ayıptır söylemesi göğüslere :kedi: kilo aldığımda tek avuntum onların büyümesidir :roflol:
Ay canım öyle kötü şeyler yedim ki sorma gitsin, annem un helvası yapmış gittim geldim yedim, sonra başka cısları da yaptı. O yaptı ben yedim, öyle işte... :icecream: Ama şimdi iyiyim, moda girdim :lepi: Şeniz zemuszemus

kızlar regl olmaya yaklaış bir hafta kalınca başlayoncaya kadar 3 kg kadar alınır ancak 4. günü alınanlar hoop geri verilir

olsun bende yapmıştım geçen haftalarda bişeycik olmadı ama en fazla ayda 2 yi geçmez yaramazlığımsempatiksalakcinni

Yasemincim ben hiç bilmem bu regl olunca kilo oynamalarını, şu an reglin 3. günü. Yarın olduğumdan kilolu mu çıkarım?

bünyeden büyeye değişir şekerim
benim regliden bikaç gün sonra gider şişlik regli ikende eğer yediğime içtiğime dikkat edersem şişliği pek hissetmem bilesositososito

Kapsama alanı dışında olmanın 2 sebebi olabilir;
- 1. sebep site kuralları ihlali,
- 2. sebep ise buraya üye olduğunuz mailin artık kullanılmıyor olması. Bu yüzden mail adresinizi lütfen sürekli kullandığınız mail adresi yapmalısınız.
Muhtemelen maille ilgili bi sorundur yesacımınki.
Yasemincim normal yemeyi saymıyom ki, ben çok yiyom :)) Ama akıllandım canımcım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…