bünyeden büyeye değişir şekerim
benim regliden bikaç gün sonra gider şişlik regli ikende eğer yediğime içtiğime dikkat edersem şişliği pek hissetmem bilesositososito
kızlar regl olmaya yaklaış bir hafta kalınca başlayoncaya kadar 3 kg kadar alınır ancak 4. günü alınanlar hoop geri verilir
bende hiç öyle şeyler olmuyor
umarım maille ilgilidir yesam benim cimcimemKapsama alanı dışında olmanın 2 sebebi olabilir;
- 1. sebep site kuralları ihlali,
- 2. sebep ise buraya üye olduğunuz mailin artık kullanılmıyor olması. Bu yüzden mail adresinizi lütfen sürekli kullandığınız mail adresi yapmalısınız.
Muhtemelen maille ilgili bi sorundur yesacımınki.
Yasemincim normal yemeyi saymıyom ki, ben çok yiyom :)) Ama akıllandım canımcım :))
bak bunu sevdim zımbırtı :roflol:bende bundan sonraBen de başlamasıyla hissettim şişliği, demekki bu zımbırtı bitince kilo vercem süprizzzzz
(yanlış yazmışım yukarıda: yarın 3. günüydü )
Bin yaşa sen canım benim, ne de güzel fikirler öne sürüyon :roflol: Şeniz Şeniz olumunekankayizsmiletamam bence bu yemek olayı unutmak en iyisi bu şakkıdı
böyle bişey hiç olmadı ki sen kabus gördün bencesırnaşık şey
Bin yaşa sen canım benim, ne de güzel fikirler öne sürüyon :roflol: Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile
Tabi canım ya, zımbırtı valla :)) Düzensiz olduğumdan mıdır nedir, hala alışamadım zaten ben bu zımbırtıya :)) Az evvel de başım ağrıyor diye asprin içtim, sonra hatırladım asprin zımbırtıyı çoğaltıyor diye. O denli alakam yok bu işle :)
sırnaşık şey sırnaşık şey olumunekankayizsmile:roflol: :roflol: Şeniz canımsın senŞeniz
sırnaşık şey sırnaşık şey olumunekankayizsmile
senide bırakamıyom ondan yarım saatopuyorumnanaktanTamam canım, doğru, geçen hafta da izlediydin. İyi seyirler canım, öptüüm. (yarım saatte nasıl bitcek yahu)
baya iddialısın, ne kadar gitti, tartıldın mı? çok merak ediyorum kim ne kadar verdi(ben de dahil). yarına kadar beklemek zor geliyor
Aaaaa, koş git izle, kaçırma, ben buraya temel attım sempatiksalakcinni opuyorumnanaktan Bugün görüşmezsek yarın söz, erken kalkacam olumunekankayizsmilesenide bırakamıyom ondan yarım saatopuyorumnanaktan
Bin yaşa sen canım benim, ne de güzel fikirler öne sürüyon :roflol: Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile
Tabi canım ya, zımbırtı valla :)) Düzensiz olduğumdan mıdır nedir, hala alışamadım zaten ben bu zımbırtıya :)) Az evvel de başım ağrıyor diye asprin içtim, sonra hatırladım asprin zımbırtıyı çoğaltıyor diye. O denli alakam yok bu işle :)
sırnaşık şey sırnaşık şey olumunekankayizsmile
Canımcım bi soru daha sorcam, bende kulunç ağrısı çok oluyor, bildiğin iyi gelen bi hareket var mı???
İnsan 100 er gr verince heyecanlanıyo be chemes bırak avunıyim yarına kadar yahu
(diyip kendini acındırma ) :jeyyar:
Çooook teşekkürler canım paylaşımın için opuyorumnanaktan plateste sırt gününe hiç denk gelmedim, gelince baya bişi öğrenicem diye umuyorum. Bi tek ters mekiki biliyorum, o da iyi geliyor sanırım.canım apirin alma başın gözün ağrıdıgında parasetamol yeterli oluyor
plates yap canım yere yüzüstü uzanılan hareketleri var sonra üst tarafı kaldırıyosun fala filan
sabah
bir dilim kepek ekmegı lıght peynır yedım bı bardak süt ıctım
ara çay ve ıkıtane kuru pasta yedım(arkadasım ısrar ettı)
öğlen
corba 4 tane kofte cacık yedım yarım dılım ekmek yedım
ara bı elma yedım
akşam
bı tabak corba bı dılım ekmek salata yedım
ara yesıl cay ve ıkı kare bıtter cıkolata yedım bıde muz yedım
az yemiyorum aksıne cok yedım gıbı gelıo bnaazemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?