50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bünyeden büyeye değişir şekerim
benim regliden bikaç gün sonra gider şişlik regli ikende eğer yediğime içtiğime dikkat edersem şişliği pek hissetmem bilesositososito

Ben de başlamasıyla hissettim şişliği, demekki bu zımbırtı bitince kilo vercem süprizzzzz
(yanlış yazmışım yukarıda: yarın 3. günüydü )

valla bnm için adet sonrası büyük rahatlama oluyor inceldiğimi hissedince seviniyorum yemekten dolayı değil de regl dan dolayı kilo aldığımı hissedince seviniyorum herlade özeelikle göbek ve göğüslerden fark ediyorum 4. günü aniden iniveriyor

umarım maille ilgilidir yesam benim cimcimem

tamam bence bu yemek olayı unutmak en iyisi bu şakkıdı
böyle bişey hiç olmadı ki sen kabus gördün bencesırnaşık şey

tamam bence bu yemek olayı unutmak en iyisi bu şakkıdı
böyle bişey hiç olmadı ki sen kabus gördün bencesırnaşık şey
Bin yaşa sen canım benim, ne de güzel fikirler öne sürüyon :roflol: Şeniz Şeniz olumunekankayizsmile
Tabi canım ya, zımbırtı valla :)) Düzensiz olduğumdan mıdır nedir, hala alışamadım zaten ben bu zımbırtıya :)) Az evvel de başım ağrıyor diye asprin içtim, sonra hatırladım asprin zımbırtıyı çoğaltıyor diye. O denli alakam yok bu işle :)

:roflol: :roflol: Şeniz canımsın senŞeniz

canım apirin alma başın gözün ağrıdıgında parasetamol yeterli oluyor

sırnaşık şey sırnaşık şey olumunekankayizsmile
Canımcım bi soru daha sorcam, bende kulunç ağrısı çok oluyor, bildiğin iyi gelen bi hareket var mı???

plates yap canım yere yüzüstü uzanılan hareketleri var sonra üst tarafı kaldırıyosun fala filan

İnsan 100 er gr verince heyecanlanıyo be chemes bırak avunıyim yarına kadar yahu

(diyip kendini acındırma ) :jeyyar:

100 grammı

canım apirin alma başın gözün ağrıdıgında parasetamol yeterli oluyor
plates yap canım yere yüzüstü uzanılan hareketleri var sonra üst tarafı kaldırıyosun fala filan
Çooook teşekkürler canım paylaşımın için opuyorumnanaktan plateste sırt gününe hiç denk gelmedim, gelince baya bişi öğrenicem diye umuyorum. Bi tek ters mekiki biliyorum, o da iyi geliyor sanırım.

Güzel arkadaşlarım kulunca yönelik önerilere açığım, yıllardır ne zaman başım ağrısa kulunçtan veya boyundan kaynaklanıyor.

sabah

bir dilim kepek ekmegı lıght peynır yedım bı bardak süt ıctım
ara çay ve ıkıtane kuru pasta yedım(arkadasım ısrar ettı)

öğlen
corba 4 tane kofte cacık yedım yarım dılım ekmek yedım
ara bı elma yedım
akşam
bı tabak corba bı dılım ekmek salata yedım
ara yesıl cay ve ıkı kare bıtter cıkolata yedım bıde muz yedım

az yemiyorum aksıne cok yedım gıbı gelıo bnaazemuszemus

bugün güzel yemişsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…