Afiyet olsun sevgicim, güzel beslenmişsin, ama bu haftaki koçumuz chemescim kesin bi eksik bulur :)) (yanılmışım :)))
Aaa olur mu güzel koçum benim, sen ne diyorsan doğrudur, bana sabah maydonoz öğlen sebze eksik gibi geldi sempatiksalakcinni (sevgi bi bilse benim yediklerimi :tomato: )yalancı çıkardım seni,omadı böyle,bir eksik mi bulsam ne yapsam. ama sevginin daha önce bir kaç mönüsüne baktım,onlar azdı,ama bu güzel,daha dengeli.
ne dıcek bakalımm kocumuzz:)
yalancı çıkardım seni,omadı böyle,bir eksik mi bulsam ne yapsam. ama sevginin daha önce bir kaç mönüsüne baktım,onlar azdı,ama bu güzel,daha dengeli.
bendede var kulunç koca yazın 2 ayı ağrı ile geçtiÇooook teşekkürler canım paylaşımın için opuyorumnanaktan plateste sırt gününe hiç denk gelmedim, gelince baya bişi öğrenicem diye umuyorum. Bi tek ters mekiki biliyorum, o da iyi geliyor sanırım.
Güzel arkadaşlarım kulunca yönelik önerilere açığım, yıllardır ne zaman başım ağrısa kulunçtan veya boyundan kaynaklanıyor.
Aaa olur mu güzel koçum benim, sen ne diyorsan doğrudur, bana sabah maydonoz öğlen sebze eksik gibi geldi sempatiksalakcinni (sevgi bi bilse benim yediklerimi :tomato: )
evet canım doğru tespitben de çok yiyorum, yeni başladığımda diyete ne yediğimi yazardım, şimdi yazamıyorum,ucunu kaçırmayayım da,9 öğün oldu bugün mesala,biraz geç yatarsam 10 a çıkıcak.
canlarımm az yıyorm genelde haklısınız calıstıgım ıcın zor oluo usenıom bıseyler goturmeye yemesem daha ıyı dıom sonraa ama artık daha dıkkartlı olucamm zemuszemuszemuszemus
benimde 10 a yaklaşmıştır:))) spordan sonra karanfilli yeşil çay içtim yanında da 2 adet yulaflı galeta...daha sonrada yarım yeşil elma , 1 ceviz vede yarım avuç kuru üzüm :))))
ben de çalışıyorum canım,çantam erzak dolu,saate bakıp duruyorum kaçırmayayım ara öğünümü diye,at cebine bir avuç üzüm leblebi,en azından onu ye arada. yoksa metabolizma yavaşlıyor,geçen yıldan beri 10 kilo aldım ben,aynı senin gibi besleniyordum.işteyken bişey yemiyordum eve gelince yemek sonra uyku. kilo aldım deli gibi.biraz yemeye alıştır vücudunu.az ve sık.
Başıma vuruyor ağrı bi de canımcım, ancak masaj iyi geliyor. Birlikte bu konunun üzerinde duralım kaydirigubbakcemile5 Dizini kaçırma kaydirigubbakcemile3bendede var kulunç koca yazın 2 ayı ağrı ile geçti
oğlumun okul çantasını taşıdım 1 sınıfta 2 de ondan eser-tatlicadiarzu-
bense düzenli ve dikkatli sporla geçmiyecek bişey değil:lepi:
evet canım doğru tespitben de çok yiyorum, yeni başladığımda diyete ne yediğimi yazardım, şimdi yazamıyorum,ucunu kaçırmayayım da,9 öğün oldu bugün mesala,biraz geç yatarsam 10 a çıkıcak.
ben de spordan sonra iki öğün yaptım aynı senin gibi,badem kuru kayısı bir de kivi ve süt içtim 3. öğünde gelicek gibi,canım bişeyler yemek istiyor.
haklısın canım yaa goturcem artık yanımda bırseyler bole olmayacak hızlı verıyrom ama alabılırm bundna korkmaya basladım vallaaabilmiyorumkismile
beden ölçülerinde değişiklik oldu mu peki?? kaç cm inceldin?istediğin bölgelerden verebiliyor musun?
Başıma vuruyor ağrı bi de canımcım, ancak masaj iyi geliyor. Birlikte bu konunun üzerinde duralım kaydirigubbakcemile5 Dizini kaçırma kaydirigubbakcemile3
benim bu ara sesi çıkmıyor çok şükür:Saruboceq: ama yazın sıcak soğuk ter falan bayaaa tetikliyordu bi ara yazın fıtıktan şüphelendim o kadar yanii
ama araştıralım canım bunun ne zaman hortluyacağı belli olmazkötükedihüso
dizi reklamda:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?