50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Afiyet olsun sevgicim, güzel beslenmişsin, ama bu haftaki koçumuz chemescim kesin bi eksik bulur :)) (yanılmışım :)))

Afiyet olsun sevgicim, güzel beslenmişsin, ama bu haftaki koçumuz chemescim kesin bi eksik bulur :)) (yanılmışım :)))

yalancı çıkardım seni,omadı böyle,bir eksik mi bulsam ne yapsam. ama sevginin daha önce bir kaç mönüsüne baktım,onlar azdı,ama bu güzel,daha dengeli.

yalancı çıkardım seni,omadı böyle,bir eksik mi bulsam ne yapsam. ama sevginin daha önce bir kaç mönüsüne baktım,onlar azdı,ama bu güzel,daha dengeli.
Aaa olur mu güzel koçum benim, sen ne diyorsan doğrudur, bana sabah maydonoz öğlen sebze eksik gibi geldi sempatiksalakcinni (sevgi bi bilse benim yediklerimi :tomato: )

ne dıcek bakalımm kocumuzz:)

canlarımm az yıyorm genelde haklısınız calıstıgım ıcın zor oluo usenıom bıseyler goturmeye yemesem daha ıyı dıom sonraa ama artık daha dıkkartlı olucamm zemuszemuszemuszemus

bendede var kulunç koca yazın 2 ayı ağrı ile geçti
oğlumun okul çantasını taşıdım 1 sınıfta 2 de ondan eser-tatlicadiarzu-
bense düzenli ve dikkatli sporla geçmiyecek bişey değil:lepi:

Aaa olur mu güzel koçum benim, sen ne diyorsan doğrudur, bana sabah maydonoz öğlen sebze eksik gibi geldi sempatiksalakcinni (sevgi bi bilse benim yediklerimi :tomato: )

evet canım doğru tespit ben de çok yiyorum, yeni başladığımda diyete ne yediğimi yazardım, şimdi yazamıyorum,ucunu kaçırmayayım da,9 öğün oldu bugün mesala,biraz geç yatarsam 10 a çıkıcak.

Sevgicim, ben de bazen çok az bazen de çok yiyorum ama totalde sağlıksız besleniyorum. Burdaki arkadaşların sözünü dinleye dinleye yola geleceğiz :)) Ama sana tavsiyem, eğer çok az yiyerek kilo verdiğini düşünüyorsan çok dikkatli ol. En azından kilonu korumak için burayı takip et ki, hüsran olmasın sonu.

benimde 10 a yaklaşmıştır:))) spordan sonra karanfilli yeşil çay içtim yanında da 2 adet yulaflı galeta...daha sonrada yarım yeşil elma , 1 ceviz vede yarım avuç kuru üzüm :))))

canlarımm az yıyorm genelde haklısınız calıstıgım ıcın zor oluo usenıom bıseyler goturmeye yemesem daha ıyı dıom sonraa ama artık daha dıkkartlı olucamm zemuszemuszemuszemus

ben de çalışıyorum canım,çantam erzak dolu,saate bakıp duruyorum kaçırmayayım ara öğünümü diye,at cebine bir avuç üzüm leblebi,en azından onu ye arada. yoksa metabolizma yavaşlıyor,geçen yıldan beri 10 kilo aldım ben,aynı senin gibi besleniyordum.işteyken bişey yemiyordum eve gelince yemek sonra uyku. kilo aldım deli gibi.biraz yemeye alıştır vücudunu.az ve sık.

benimde 10 a yaklaşmıştır:))) spordan sonra karanfilli yeşil çay içtim yanında da 2 adet yulaflı galeta...daha sonrada yarım yeşil elma , 1 ceviz vede yarım avuç kuru üzüm :))))

ben de spordan sonra iki öğün yaptım aynı senin gibi,badem kuru kayısı bir de kivi ve süt içtim 3. öğünde gelicek gibi,canım bişeyler yemek istiyor.

haklısın canım yaa goturcem artık yanımda bırseyler bole olmayacak hızlı verıyrom ama alabılırm bundna korkmaya basladım vallaaabilmiyorumkismile

bendede var kulunç koca yazın 2 ayı ağrı ile geçti
oğlumun okul çantasını taşıdım 1 sınıfta 2 de ondan eser-tatlicadiarzu-
bense düzenli ve dikkatli sporla geçmiyecek bişey değil:lepi:
Başıma vuruyor ağrı bi de canımcım, ancak masaj iyi geliyor. Birlikte bu konunun üzerinde duralım kaydirigubbakcemile5 Dizini kaçırma kaydirigubbakcemile3

Valla chemescim sen istersen tıka basa ye, o kadar düşünceli besleniyorsun ki... Benim annemde de ne yazık ki çok fazla yemek konusunda bilinç olmayınca düzenli sebze tüketmek gibi bi durum söz konusu değil evde. Senden öğrencem sağlıklı beslenmeyi olumunekankayizsmile

Kızlar benim de iştahım çok kesik 2-3 gündür iş yerinde de yemekler çok kötü çıkıyo 2 gündür iyi beslenemiyorum süt yoğurt meyve falan bişiyler yapmaya çalışıyorum ama bana pek sağlıklı gelmiyo :umursamaz:

Aveloncuğum sırt çalışman lazım bu hareketlerden biri bacaklarını 1,5 omzun büyüklüğünde açıp eğilerek (sırtın düz olacak bacaklarınla 90 derece yani 2 tane 1-2 kg lık dambılla kollarını iki yana açıp kapıycaksın tatlım en az 15 erli setler halinde başlandıç olarak 3 set sonra fazlalaştırısın

Ben de de çok ağrı var ama geçiyo gibi bakalım

scyllaa nın şu böğürtlenli kiraz saplı çayını yaptım içiyorum

Ödem olursa yarına yandım

ohaoldumsmile

Çoooooook teşekkürler sensecim opuyorumnanaktan Bu hareketi yıllaaar önce denemiştim, çok zorlanmıştım yaparken bi daha da denememiştim. Bilmiyordum bu iş yaradığını canım. kaydirigubbakcemile5

Linguist ve chemes arkadaşlarım ara öğün derken abartmayın, yarın tartı günü kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…