50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

zuzu derken neyi kastettin canım annamadım da

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin opuyorumnanaktan :icecream: Benim de canım kaç gündür dondurma istiyor yahu, evde olsa 1 lt lik, direk kutudan başlardım yemeye :icecream:
hehe amaan pişman değilim iyi ettim...bilmiyorumkismile
her zamaaaan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile

hayırlı olsun canım a.s.
teşekkr ederim tatlım...İzleyicilerim kısmından izleyici oluunn...olumunekankayizsmile
kız cadı hayırlı uğurlu olsun bakalım bloguna.s..Takip edicem bende,iyi yapmışsın açmakla canımopuyorumnanaktan
teşekkr ederim cnm...kısa zamanda diyetisyenimden öğrendiğim şeyleri tektek koymaya başlayacağım..
izleyicilerim kısmından izleyici olun...aklinialirimsmileopuyorumnanaktan

günaydı arkadaşlar, hemen kilo bildirimimi yapıyorum,önce size.
bu arada kilo bildirimini burcuhayal e de yapıcaz bu hafta,hatırlatayım.
geçen hafta bu hafta
kg:58.5 57 1.5 kilo vermişim
bel:73 72 1cm
göbek: 82 78 4cm
kalça:95 93 2cm
göğüs:92 92 ------ iyi ki
iç bacak:55 52 3cm
kol:27 27 ....... pilates bandımı alayom kol da çalışıcam vakti gelmiş.
incelmedim zannetmiştim ama incelmişim,belimden çok az gitmiş bir tek

selam kızlar..
ben geçen hafta hiçbi şey yazmadım yalnızca kilo bildirimi yaptım, kendime sinirlenmiştim çünkü. bu hafta da değişik bi şey yok, yine hafta sonu 55,3 hafta içi 56,3.. bu artık 4 haftadır böyle. kilomu 55,3 kabul edip (çünkü her hafta sonu midem, bağırsaklarım tamamen boşken tartılıyorum) sinirimi daha fazla bozmamaya karar verdim. boşuna mı yürüyorum her gün 1 saat kan ter içinde? ev de sıcak zaten, kesin bi miktar yağ gidiyodur, yine de yılmicam. benneyaptımki

şöyle diyebiliriz o zaman: bu hafta kilo vermemişim. yine 55.3.. :/

Kızlar günaydın kilo bildirimimi yapıyorum

52.2 kg.

ölçülerimi almadım bu akşam alırım sanırım...

İddialı arkadaşlar 53-52 kilolara geldikten sonra haftada 1 kilo verebilecekler mi merak ediyorum diyip ortalığı karıştırıyim sırnaşık şey

Şaka bi yana bu hafta daha düzgün beslenicem evden getirmeye başlıycam yemekleri başka türlü neskafe peynir ekmek direncimi azaltıyo

Chemescim bütün hafta uğraştın bizle herkese ayrı ayrı c evap yazmaya çalıştın koçluğun için teşekkürler a.s.

Dün yediklerimi (yemediklerimi de diyebiliriz hem yemekler kötü hem iştahım yok )

07:00 1 bardak ılık su 2 incir

08:00 1 dilim ekmek
2 küp beyaz peynir
Çook açık çay
Çeyrek salatalık

09:00 1 brdk yeşil çay

10:00 küçük kırmızı elmanın yarısı 1 tutam müsli ve 200 gr.light yoğurtla karıştırdım.

12:15 1 kase mercimek çorbası
1 dilim tam tahıllı ekmek
Az yağlı marul salatası

14:30 şekersiz neskafe ve 3 etiform bisküvi

16:30 neskafe çeyrek simit 1 dilim peynir (yemek hamburger patatesti çünkü yiyemedim )

19:00 – 20:50 tempolu yürüyüş

21:00 2 kuru kayısı 1 bardak light süt

21:30 30 X 25 set ip atladım

22:00 böğürtlenli ısırganlı çayımı içtim (scyllaa nın tarifi)

22:30 2 etiform bisküvi

23:30 alt karın 30 X 5 set
Alt karın 20 X 5 set
Mide 20 X 5 set
yine söylüyorum gelin 53 lü kilolara vermek ne zor görün valla kilo azaldıkça verdiğin miktar da azalıyo :))))))

ama kendime bi güzellik yapıcam haftaya bakalım...:)))))))

sensewitch aç gezmişsin kuzum resmen

Ya sorma azulocum yiyemedim iştahım kapandı sadece neskafe içmek istiyorum resmen yanında da biraz peynir başka hiç bişiy valla

bu hafta annişim yapıcak onları yicem bakalım daha iyi beslenicem kısmet belki abartır kilo alırım

kendimi biliyorum çünkü zor verip kolay alırım yıllardır böyle annemden geçmiş o da öyle :sinifsinif:

ben de öyleyim valla. iştahım istikrarsız benim bu aralar. ni yiyorum biraz, bi hiç yemiyorum.. bakalım nolcak bu hafta.

benim de hiç sindirim problemim olmaz ama liften zengin besleniyorum,ondandır.

mindivan adında hemormin macun kulllanıyorum hergün aç karnına yiyorum.bitkilerden oluşuyor....onun dışıında özel bir şey yaptığım yok.... arada da kayısı kuru erik kuru üzüm falan yiyorum

yanen benim de kilo vermem durdu;
veremedim bu hafta.

sindirim problemi yediklerinle alakasi yok chemescigim, yani mutlaka vardir da; buyuk olcude yapisal.

ben de 16 yasimdan beri kepek ekmegi yiyorum; yediklerime dikkat ediyorum.
o zamandan beri tembellik var bagirsaklarimda..

su mindivan nedir linguistcigim, iyi biseyse ben de alayim??

Kendime ödül veriyorum ve cıs ile cıs yiyorum azıcık

allahım bu hafta sebze yemek istiyorum yarabbi şööle yapraklı yapraklı :kedi: içim kurudu valla...

o zaman 3 gün diyet 1 gün normal yiyeceksin cnm o da sökmüyosa 1 gün diyet 1 gün normal

başka türlü vücut şaşırmaz...

gunaydin kizlarrrrrr..

chemes tebrikler;
1,5 kg cok iyi.

sensewitch canim seytanin bacagini kirdin sonunda; 1 kilo vermissin; tebriikler.

ben ayniyim canlari.

:-(

Spora başlıyacağım artık..Fakat belim rahatsız..Yürüyüşten başka bir şey bana iyi gelmiyor..

Belin rahatsızsa özellikle yürüyüş iyi gelmez tatlım yaa emin misin iyi geldiğine

bende duruş bozukluğundan ve tez canlılığımdan belimde problem vardı fıtık değil ama aşağı eğilip kalkamamışlığım vardır yani..

Bel kaslarını güçlendirecek hareketler yapmalısın

ters mekik bunlardan biri internet doktor sitelerinden araştır cnm

bel kaslarını güçlendirirsen şikayetin azalır..

gunaydin kizlarrrrrr..

chemes tebrikler;
1,5 kg cok iyi.

sensewitch canim seytanin bacagini kirdin sonunda; 1 kilo vermissin; tebriikler.

ben ayniyim canlari.

:-(

Valla sorma pepperciğim bu hafta böyle oldu ama az yememden mi yoksa zamanı mı gelmişti anlayamadım bu hafta daha iyi beslenicem şimdi de almaktan korkuyorum off ne zor işmiş yaaa

Bence biraz yemeliyiz pepper veremediğimiz zaman daha da yemeyi kısıypruz galiba psikolojik olarak ondan oluyo olabilir

Bi de pko var o ayrı tabi ....

ıçimde birşeyler oluyor ama neler oluyor bilmiyorum durumu...bilmiyorumkismile

Ay canım sen de mi kıvırcıksın Şeniz Geçmiş olsun canım, kafayı üşütmedikçe iyiyiz sempatiksalakcinni :lepi:

evet evet ben de kıvırcıkım

koca bir cup dondurma yiyen bir manyak geldi..hazır mısınız beni karşılamayaa...

afiyet olsun

Heee :kedi: annadım şimdi :kedi: Canım eskiden çoook şey diyorlardı ama yıllardır saçlarımı güzel yapmasını öğrendim, şimdi lülelerime bakakalıyorlar :1closedeyes: :lepi:

ben de köpük kullanalı daha güzeller. hem de belime kadarlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…