hehe amaan pişman değilim iyi ettim...bilmiyorumkismilezuzu derken neyi kastettin canım annamadım da
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin opuyorumnanaktan :icecream: Benim de canım kaç gündür dondurma istiyor yahu, evde olsa 1 lt lik, direk kutudan başlardım yemeye :icecream:
teşekkr ederim tatlım...İzleyicilerim kısmından izleyici oluunn...olumunekankayizsmileher zamaaaan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile
hayırlı olsun canıma.s.
teşekkr ederim cnm...kısa zamanda diyetisyenimden öğrendiğim şeyleri tektek koymaya başlayacağım..kız cadı hayırlı uğurlu olsun bakalım bloguna.s..Takip edicem bende,iyi yapmışsın açmakla canımopuyorumnanaktan
sensewitch aç gezmişsin kuzum resmen
ben de öyleyim valla. iştahım istikrarsız benim bu aralar. ni yiyorum biraz, bi hiç yemiyorum.. bakalım nolcak bu hafta.Ya sorma azulocum yiyemedim iştahım kapandı sadece neskafe içmek istiyorum resmen yanında da biraz peynirbaşka hiç bişiy valla
bu hafta annişim yapıcak onları yicem bakalım daha iyi beslenicem kısmet belki abartır kilo alırım
kendimi biliyorum çünkü zor verip kolay alırım yıllardır böyle annemden geçmiş o da öyle :sinifsinif:
Ben de bir gram kilo verememişim 53 geldim gene...:1no2:
kafamçokkarıştı 64'ten 53'e nasıl düştün ki???
o konuda haklsın geç olsun güç olmasında 2 aydır spor ve yediğime dikkat ediyorum 2 kilo verdim :)))) 1 aydırdıda aynı kilodayım aşağı yukarı :)))
sanıırm stres yapıyorum o da beni etkiliyor .....
benim de hiç sindirim problemim olmaz ama liften zengin besleniyorum,ondandır.
mindivan adında hemormin macun kulllanıyorum hergün aç karnına yiyorum.bitkilerden oluşuyor....onun dışıında özel bir şey yaptığım yok.... arada da kayısı kuru erik kuru üzüm falan yiyorum
benim çocukluğumdan bu yana var malesef mafoldumben
dikkat ettiğim halde bu kadar oluyo akannehir lifli posalı şeyler yerim mutlaka 1 öğün çorba içerim sabahları ılık su içerim 2 gündür okulda da ılık su içiyorum kuru meyveleri çantamdan hiç eksik etmem ama dedim ya birazda bünyeyle ilgili :umursamaz:
kafamçokkarıştı 64'ten 53'e nasıl düştün ki???
he valla :)
aklinialirimsmile
4-4,5 ay gibi (geçen sene Nisan sonu -Eylül başı arası) çok ama çok güzel kilo verdim..
Bildiğiniz yöntemlerle..Spor,diyet,sirkeli su falan...
Ama artık çok da az yesem veremiyorum ve ben 50 olmak istiyorum...
:1no2:
o zaman 3 gün diyet 1 gün normal yiyeceksin cnm o da sökmüyosa 1 gün diyet 1 gün normal
başka türlü vücut şaşırmaz...
Spora başlıyacağım artık..Fakat belim rahatsız..Yürüyüşten başka bir şey bana iyi gelmiyor..
gunaydin kizlarrrrrr..
chemes tebrikler;
1,5 kg cok iyi.
sensewitch canim seytanin bacagini kirdin sonunda; 1 kilo vermissin; tebriikler.
ben ayniyim canlari.
:-(
Ay canım sen de mi kıvırcıksın Şeniz Geçmiş olsun canım, kafayı üşütmedikçe iyiyiz sempatiksalakcinni :lepi:
koca bir cup dondurma yiyen bir manyak geldi..hazır mısınız beni karşılamayaa...
Heee :kedi: annadım şimdi :kedi: Canım eskiden çoook şey diyorlardı ama yıllardır saçlarımı güzel yapmasını öğrendim, şimdi lülelerime bakakalıyorlar :1closedeyes: :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?