günaydın canlar
bu haftaki kilom yesayı geçmeye yeter umarım
1 kilo 600 gr vererek 59,8 (59,7 çıktı ama haftaya 100 gr verdim demeyi garanti etmeki için 59,8 yazıyorum)
yesa kapsama alanı dışındasın ama okuyosundur burayı umarım
günaydın canlar
bu haftaki kilom yesayı geçmeye yeter umarım
1 kilo 600 gr vererek 59,8 (59,7 çıktı ama haftaya 100 gr verdim demeyi garanti etmeki için 59,8 yazıyorum)
yesa kapsama alanı dışındasın ama okuyosundur burayı umarım
Günaydın kızlar ben de aynı kiloyum ama daha dün regl olduğum için acaip şişkinim, mutlaka kilo verdim ama tartıya yansımadı, aynaya bakınca da mezuralardan da görebiliyorum, selülitlerimin yarısından fazlası gitti, yahu ben 50 kiloyken bu kadar memnun değildim vücudumdan çok mutluyum hihoyyyt
bende de aynı problem var tartıda aynı rakamı görünce moralim bozuldu açıkçası
reglim geçince tekrar tartılıcam bakalım sonuç ne olacak
günaydın canlar zemuszemus kilo veren arkdaşları tebrik ederim a.s.
ben aynıyım 58,9 ama hep şu zımbırtı yüzünden :dilcikar: :roflol:
peppermint canım o macunu ben diil suleulku kullanıyomuş ona sormuştum bende işe yarıyo dedi yerimseniben
günaydınlar..... bende 53.9 çıktı zar zor......geçen hafta 54.1 çıkmıştum vere vere 200 gr vermişim. ama olsun napalım en azında 53 leri gördüm.... :)))))
mindivan macunundan ben çok memnunum basur başlangıcı vardı o na bile iyi gelmeye başladı.....bağırsakları çok iyi çalışıtırıyor.....tavsiye ederim aktarlarda satılıyor....
Günaydın kızlar ben de aynı kiloyum ama daha dün regl olduğum için acaip şişkinim, mutlaka kilo verdim ama tartıya yansımadı, aynaya bakınca da mezuralardan da görebiliyorum, selülitlerimin yarısından fazlası gitti, yahu ben 50 kiloyken bu kadar memnun değildim vücudumdan çok mutluyum hihoyyyt
takımın yarısı regl olmuş sanırım :1ninca: bende de aynı dert var cuma yeniden tartılmayı düşünüyorum :kedi:
galiba kilolarda bi değişiklik olmamasıda bu yüzden
kendimi çok şişkin hissediyorum mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?