kız bugün yırtındım bende ödem oldu diye napayım niye olduğunu sorcaktım duymadın ama yaaaKızlar benim de iştahım çok kesik 2-3 gündür iş yerinde de yemekler çok kötü çıkıyo 2 gündür iyi beslenemiyorum süt yoğurt meyve falan bişiyler yapmaya çalışıyorum ama bana pek sağlıklı gelmiyo :umursamaz:
Aveloncuğum sırt çalışman lazım bu hareketlerden biri bacaklarını 1,5 omzun büyüklüğünde açıp eğilerek (sırtın düz olacak bacaklarınla 90 derece yani 2 tane 1-2 kg lık dambılla kollarını iki yana açıp kapıycaksın tatlım en az 15 erli setler halinde başlandıç olarak 3 set sonra fazlalaştırısın
Ben de de çok ağrı var ama geçiyo gibi bakalım
scyllaa nın şu böğürtlenli kiraz saplı çayını yaptım içiyorum
Ödem olursa yarına yandım
ohaoldumsmile
Çoooooook teşekkürler sensecim opuyorumnanaktan Bu hareketi yıllaaar önce denemiştim, çok zorlanmıştım yaparken bi daha da denememiştim. Bilmiyordum bu iş yaradığını canım. kaydirigubbakcemile5
Linguist ve chemes arkadaşlarım ara öğün derken abartmayın, yarın tartı günü kaydirigubbakcemile2
Soğuk, ter, hava akımı, herbişiyden tetikleniyor uyuz şey. Masajla geçiyor diyorum ama ertesi gün o masaj yapılan yerlerin et acısı oluyorbenim bu ara sesi çıkmıyor çok şükür:Saruboceq: ama yazın sıcak soğuk ter falan bayaaa tetikliyordu bi ara yazın fıtıktan şüphelendim o kadar yanii
ama araştıralım canım bunun ne zaman hortluyacağı belli olmazkötükedihüso
dizi reklamda:)))
kız bugün yırtındım bende ödem oldu diye napayım niye olduğunu sorcaktım duymadın ama yaaa
mahsuzmu duymadın yoksasempatiksalakcinnilmaz:
:roflol:
Çoooooook teşekkürler sensecim opuyorumnanaktan Bu hareketi yıllaaar önce denemiştim, çok zorlanmıştım yaparken bi daha da denememiştim. Bilmiyordum bu iş yaradığını canım. kaydirigubbakcemile5
Linguist ve chemes arkadaşlarım ara öğün derken abartmayın, yarın tartı günü kaydirigubbakcemile2
Arkadaşlar mesajımı silemiyorum eklenti fotograf yapıcam onu da yapamıyorum niye yapamıyorum ???:sinifsinif:
Napmam lazım?:uhm:
normalde canım istemezdi spordan sonra bile olsa,yapmam gerektiği için yapardım ara öğün,bugün canım istiyor,bişeyler yiyeyim
Soğuk, ter, hava akımı, herbişiyden tetikleniyor uyuz şey. Masajla geçiyor diyorum ama ertesi gün o masaj yapılan yerlerin et acısı oluyor( Çok bela bişi. Annem bugün diyor zaten, senin tshirtlerin hep kulunç kısmından yıpranıyor diye (masaj yapa yapa :))
Sensewitch bi hareket önerdi canım, truf da platesdeki sırt hareketlerini önerdi. Ebrunun sırt gününü bekleyek bakalım.
deli duymadım -tatlicadiarzu-
valla işte scyllaanın çayını yaptım bağırsak çalıştırıcı ödem sökücü
ip atlarken 1 lt su içtim nerdeyse 1 kere tuvalete gittim
ondan korktum yani :umursamaz:
Allahım yüzüme gül yarabbiiiieyvahedigeldismile
ovmak pek iyi gelmiyor bana :umursamaz: daha çok acıyor o zaman bilmiyorumkismile
evet sensewitch tin hareketini dün gördüm hareketleri araştırırken link eklemeyi hiç denemedim bi sitede çok güzel anlatmış
ama ebruda şallıda çok başarılı bu konuda iyi anlatıyorbayanssulusmile
Linguistin zımbırtısı var :roflol: sana noluyo chemescim, yatma saati geliyor hu huuuu, sabah erken kalkıyorsun sen, benim gibi geç saatlere kadar uyanık durmazsınlmaz:
Valla canım o acıyı hissedince aynı zamanda geçiyor desem inanır mısın :)) Masaj olmayınca kaskatı kalmaya devam ediyor çünkü boshayallersmile
İnanmak zorundayım çünkü eşim yıllardır çekiyor ve bende yıllardır ovuyorum çünkülaelaelaelaelaemigrenmiş onunki galiba:bbo:
iyi gecelerrrrrrŞenizhaydi iyi geceler herkese,yarın görüşmek üzere,öptüm hepinizi
çok uykum geldi gerçekten,yatayım en iyisi yoksa yoldan çıkıcam. strese girdim ondan oluyor,kilo verdim ama ya belim incelmediyse diye. hiç istemediğim yerlerden inceliyorum spor yapmama rağmen:-(
Üzülme güzel koçum benim :1hug: , bi süre sonra göbişin pes edecek, eminim ben. Sonuçta başka yerlerden verilcek bişi kalmayınca göbecik gitcek mecburen. Motivasyonu bozmak yok :lepi: İyi uykular opuyorumnanaktan
Senin canın tatlı baya herhal Şeniz , sonuçta ben masajla geçtiğini bizzat yaşadım ya, o yüzden o acı bana tatlı geliyor artık. Öyle şartlandırdım kendimi. Bende de sinüzit var sanırsam.İnanmak zorundayım çünkü eşim yıllardır çekiyor ve bende yıllardır ovuyorum çünkülaelaelaelaelaemigrenmiş onunki galiba:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?