50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Arkadaşlar mesajımı silemiyorum eklenti fotograf yapıcam onu da yapamıyorum niye yapamıyorum ???:sinifsinif:

Napmam lazım?:uhm:

kız bugün yırtındım bende ödem oldu diye napayım niye olduğunu sorcaktım duymadın ama yaaa

mahsuzmu duymadın yoksasempatiksalakcinni lmaz:
:roflol:

Son düzenleme:

haklısın canım ama 2 gündür yemekten sonra canım sürekli bişiler çekiyooo sanırım zımbırtı yüzünden -tatlicadiarzu- :roflol:

Soğuk, ter, hava akımı, herbişiyden tetikleniyor uyuz şey. Masajla geçiyor diyorum ama ertesi gün o masaj yapılan yerlerin et acısı oluyor ( Çok bela bişi. Annem bugün diyor zaten, senin tshirtlerin hep kulunç kısmından yıpranıyor diye (masaj yapa yapa :))
Sensewitch bi hareket önerdi canım, truf da platesdeki sırt hareketlerini önerdi. Ebrunun sırt gününü bekleyek bakalım.

kız bugün yırtındım bende ödem oldu diye napayım niye olduğunu sorcaktım duymadın ama yaaa

mahsuzmu duymadın yoksasempatiksalakcinni lmaz:
:roflol:

deli duymadım -tatlicadiarzu-

valla işte scyllaanın çayını yaptım bağırsak çalıştırıcı ödem sökücü

ip atlarken 1 lt su içtim nerdeyse 1 kere tuvalete gittim

ondan korktum yani :umursamaz:

Allahım yüzüme gül yarabbiiiieyvahedigeldismile

normalde canım istemezdi spordan sonra bile olsa,yapmam gerektiği için yapardım ara öğün,bugün canım istiyor,bişeyler yiyeyim

normalde canım istemezdi spordan sonra bile olsa,yapmam gerektiği için yapardım ara öğün,bugün canım istiyor,bişeyler yiyeyim

Linguistin zımbırtısı var :roflol: sana noluyo chemescim, yatma saati geliyor hu huuuu, sabah erken kalkıyorsun sen, benim gibi geç saatlere kadar uyanık durmazsın lmaz:

ovmak pek iyi gelmiyor bana :umursamaz: daha çok acıyor o zaman bilmiyorumkismile
evet sensewitch tin hareketini dün gördüm hareketleri araştırırken link eklemeyi hiç denemedim bi sitede çok güzel anlatmış
ama ebruda şallıda çok başarılı bu konuda iyi anlatıyorbayanssulusmile

AMİİİİN:Saruboceq:

BENDE O KADAR ŞİŞTİMKİ RESMEN AYAKLARIMDA MORLUK VARDI
SABAHTAN BERİ MAYDONOZ SUYU YEŞİL ÇAY İÇİYORUM YATARKENDE SİRKELİ SU İÇERİM
HADİ HAYIRLISI:1ninca:

Valla canım o acıyı hissedince aynı zamanda geçiyor desem inanır mısın :)) Masaj olmayınca kaskatı kalmaya devam ediyor çünkü boshayallersmile
ıyi geceler sevgi , yarın bakalım yesa seni geçecek mi :))

Linguistin zımbırtısı var :roflol: sana noluyo chemescim, yatma saati geliyor hu huuuu, sabah erken kalkıyorsun sen, benim gibi geç saatlere kadar uyanık durmazsın lmaz:

çok uykum geldi gerçekten,yatayım en iyisi yoksa yoldan çıkıcam. strese girdim ondan oluyor,kilo verdim ama ya belim incelmediyse diye. hiç istemediğim yerlerden inceliyorum spor yapmama rağmen:-(

çok uykum geldi gerçekten,yatayım en iyisi yoksa yoldan çıkıcam. strese girdim ondan oluyor,kilo verdim ama ya belim incelmediyse diye. hiç istemediğim yerlerden inceliyorum spor yapmama rağmen:-(

Üzülme güzel koçum benim :1hug: , bi süre sonra göbişin pes edecek, eminim ben. Sonuçta başka yerlerden verilcek bişi kalmayınca göbecik gitcek mecburen. Motivasyonu bozmak yok :lepi: İyi uykular opuyorumnanaktan

İnanmak zorundayım çünkü eşim yıllardır çekiyor ve bende yıllardır ovuyorum çünkülaelaelaelaelaemigrenmiş onunki galiba:bbo:
Senin canın tatlı baya herhal Şeniz , sonuçta ben masajla geçtiğini bizzat yaşadım ya, o yüzden o acı bana tatlı geliyor artık. Öyle şartlandırdım kendimi. Bende de sinüzit var sanırsam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…