50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mindivan hemormin macun nette ara bulursun bilgilerini...... sadece bitkilerden oluşuyor ben çok memnunun eskiden tuvalete çıkmakta zorlanırdım kanama olurdu zorlamaktan.... şimdi çok rahatım....

Her türlü engelleme ve ambargoya karşı 1,6 kg bravo trufçum süpersinnnnn zemuszemusa.s.

sağol canım gece ürüyamda neler gördüğümü bilemezsin ama

chems ve truff tebrik ederim çok iyi kilo vermişsiniz.... darısı bizim başımıza artık

amin canım inşallah senin de başına tabiki benimde devamına

sensewitch ve truf mükemmelsiniz vallahi :hooray:

teşekkürler scyllaa ablam 1 ay büyüksünya hani

üzülme canım sen de verirsin sen şimdi sınav stresindesin gelecek hafta derslerini aksatmayacak şekilde yaparsın sende sporunu

ben 4 ay öncede 59 dum taşınma arifesinde ve taşınma sonrasında aldım. geçen mayısta 55,9 a düşmüştüm ama iki yıldır 55 altına düşemedim inşallah sizlerle birlikte vericem ama acaip kararlıyım elim 1 bisküviye gitse kendimi oruç farzediyorum resmen işkence gibi

kızlar kendimize burda haftalık bir mönü listesi hazırlasak ya da en azından 1 gün önce yarın ana öğünlerde şunları ara öğünlerde şunları yiyeceğiz desek liste dışına çıkmasak nasıl olur cokacimcoook

ve bu mönü işini sevgili kimya öğretmenimiz chemes ve sevgili gıda mühendisimiz sensewitch yapsa acaba onlardan çok şey istemiş ve kendilerine yük olmuş olurmuyuz. vereliniortak

sensewitch ve truf mükemmelsiniz vallahi :hooray:

Thank youuu scyllaacığım dün çayını yaptım kulaklarını çınlattım bu sefer kesin senin çayındı hani şu böğürtlenli ısırgan çaylı :))

Yazdım en kolay yere soran olursa ben söylerim artık yerine laelaelaelaelae

plates kilo verdirimiyor zaten canım geçen sene o kadar düzenli yapmıştım ki her gören ne kadar zayıfladın diyordu ama tartı hiç öyle dememişti bırakmamak lazım ama :icecream:

biraz önce platesimi yaptım ama hundred da 60 dayken indi benim bacaklar çok aşağı indirmişti ondan sanırım yukarda olunca dayanıyorum ama

ben regli bile degilim,
ama ayni kilodayim :-((

resemn bunalima girdim yaaa

Pepperciğim spor yapamadığından tatlım benim de başlarda aynı dert vardı başımda biliyosun 100 er gr veriyodum ...

Bak ne güzel izin alıcakmışsın sabah sporu süper bişiy en çok kilo verdiren şey zaten e sabah da evde olucaksın 1 saat yapsan 15 günde ohoo açığı rahat kaparsın

Üzülme sennnnnn 2 atlar zıplarsın gider hem bak geçen haftalarda spor yapmadığın için bu hafta daha çabuk veririsin çünkü vücut alışkın olmuycak bu hafta okkk??

Moral bozmak yok yola devam ok?

En kötü halimiz sıkı vücudumuz

Kilo değil görüntü önemli canımcım...opuyorumnanaktan

plates kilo verdirimiyor zaten canım geçen sene o kadar düzenli yapmıştım ki her gören ne kadar zayıfladın diyordu ama tartı hiç öyle dememişti bırakmamak lazım ama :icecream:

canim ben de2,5 aydir yapiyorum,
bazen haftada3-4 gun bazen 2 gun ama mutlaka yapiyorum.

birakmam insallah hic.

ayy canim cok sagol yaaaa..
insallah dedigin gibi olur.
her sbaha leslie ile yururum bakalim; 9 gun iznim.

var ya sizler gibi 1 kilo 1,5 kilo versem; dunya benim olurrrrrrropuyorumnanaktan

Ay kıyamam tatlım yaaa durum pek farklı değil benim cepheden de neyse inşallah şu haftadan itibaren artık kilo verme trendine girmişimdir...
:Saruboceq:

Ben varım tatlım ne isterseniz memnuniyetle chemes de gelsin bi toplantı yapalım takımcanak ...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…