Her türlü engelleme ve ambargoya karşı 1,6 kg bravo trufçum süpersinnnnn zemuszemusa.s.
chems ve truff tebrik ederim çok iyi kilo vermişsiniz.... darısı bizim başımıza artık
sensewitch ve truf mükemmelsiniz vallahi :hooray:
aa pardon canim; karsitirdim.
turffff :1shok: 1,6 kg mi???
kizlar ne cok kilo vermissiniz bu hafta.
sizin adiniza seviniyorum ama kendi adima uzuluyorum.
ama spor yapamadigimdan; az yiyerek sadece kilomu koruyorum sanirim.
onumuzdeki hafta yillik izinliyim; ders calismak icin izin aldim;
malum sinava 15 gun kaldi.
o hafta her sabah yarim saat spor yapsam, fazla vaktimi almaz hem de bir yarim kilo olsun veririm herhalde diy mi???
ben bugün biraz daha iyiyim 3. günüm de .. ama başlamadan önce çok şişiyom bende :gitme: inş. haftaya acısını çıkarırız opuyorumnanaktan
kızlar gunaydın bende aynıyıım yerımde sayıyorm
sensewitch ve truf mükemmelsiniz vallahi :hooray:
yaa hayatim aynen yaaa..
benim de beli dusuk bir dar kumas pantolonum var; bir de kisa hirkam (goguslerimin altina kadar )
dun onlari giydim;
pantolon o kadar guzel durdu ki uzerimde; esime de gosterdim o da oyle dedi;
kisa hirka giydim;(altina body ile tabi) ne karnim cikti, ne yanlarim.
ben sikilastim, inceldim ama tartida niye az cikmiyorum ya? kafayi yicem..
--- herhalde pilates beni zayiflatmadan sikilastirdi. (gerci onu da bu aralar sadece h.sonlari 2 gun yapabildim ama)
ben regli bile degilim,
ama ayni kilodayim :-((
resemn bunalima girdim yaaa
plates kilo verdirimiyor zaten canım geçen sene o kadar düzenli yapmıştım ki her gören ne kadar zayıfladın diyordu ama tartı hiç öyle dememişti bırakmamak lazım ama :icecream:
Pepperciğim spor yapamadığından tatlım benim de başlarda aynı dert vardı başımda biliyosun 100 er gr veriyodum ...
Bak ne güzel izin alıcakmışsın sabah sporu süper bişiy en çok kilo verdiren şey zaten e sabah da evde olucaksın 1 saat yapsan 15 günde ohoo açığı rahat kaparsın
Üzülme sennnnnn 2 atlar zıplarsın gider hem bak geçen haftalarda spor yapmadığın için bu hafta daha çabuk veririsin çünkü vücut alışkın olmuycak bu hafta okkk??
Moral bozmak yok yola devam ok?
En kötü halimiz sıkı vücudumuz
Kilo değil görüntü önemli canımcım...opuyorumnanaktan
ben 4 ay öncede 59 dum taşınma arifesinde ve taşınma sonrasında aldım. geçen mayısta 55,9 a düşmüştüm ama iki yıldır 55 altına düşemedim inşallah sizlerle birlikte vericem ama acaip kararlıyım elim 1 bisküviye gitse kendimi oruç farzediyorum resmen işkence gibi
kızlar kendimize burda haftalık bir mönü listesi hazırlasak ya da en azından 1 gün önce yarın ana öğünlerde şunları ara öğünlerde şunları yiyeceğiz desek liste dışına çıkmasak nasıl olur cokacimcoook
ve bu mönü işini sevgili kimya öğretmenimiz chemes ve sevgili gıda mühendisimiz sensewitch yapsa acaba onlardan çok şey istemiş ve kendilerine yük olmuş olurmuyuz. vereliniortak
canlarim;
su mindivan macuna baktimm da;
basur icin diyor..
ben de basur yok ki; bagirsaklarim calismiyor;
ona da iyi gelir mi??
ben regli bile degilim,
ama ayni kilodayim :-((
resemn bunalima girdim yaaa
ya hayatım niye bunalıma giriyorsun yahu, bence sen sınavına konsantre ol önce, sınavı geçince bunalım falan kalmaz sen de, o rahatlıkla da incecik olursun:
Ben varım tatlım ne isterseniz memnuniyetle chemes de gelsin bi toplantı yapalım takımcanak ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?