50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Senin canın tatlı baya herhal Şeniz , sonuçta ben masajla geçtiğini bizzat yaşadım ya, o yüzden o acı bana tatlı geliyor artık. Öyle şartlandırdım kendimi. Bende de sinüzit var sanırsam.

tatlı galibaaasempatiksalakcinni
ama kolumuda etkiliyodu bazen
ben tutuldummu sürekli hareket ettririm sonra gün içinde açılır
yaa sendekide migren olmasın bilmiyorumkismileaynen eşimin yaşadığı:bbo:
sinüzit offf kıyamam
onuda geçirdim :1ninca:
sonra düzenli ilaç tedavisi ile çok şükür geçti:bbo:

Senin canın tatlı baya herhal Şeniz , sonuçta ben masajla geçtiğini bizzat yaşadım ya, o yüzden o acı bana tatlı geliyor artık. Öyle şartlandırdım kendimi. Bende de sinüzit var sanırsam.

sinüzit bende de war(( uzun kıwırcık şaçlarım wardı kestirdim bu yıl daha rahatım walla olumunekankayizsmile

Yasemincim kesinlikle kol da etkileniyor. O kadar bağlantılı ki... koluma kendim masaj yapıyorum bazen, cidden işe yarıyor. Hatta şimdi de yapayım, aklıma yeni geldi :)) Sinüzit için kendime çok dikkat ediyorum canımcım, inanmazsın yazın bile boynuma bişi sararım bazen yaşlı teyzeler gibi :) Neyse ki migren değil (umarım yanlış bilmiyorum), migren çoook daha beter, eşine büyük geçmiş olsun canım.
Şişkinlik problemin için geçmiş olsun canım, kaç gündür geçmedi hala.

sende mi zuzusun yoksaa :roflol: saol balım sanada geçmiş olsn olumunekankayizsmile
zuzu derken neyi kastettin canım annamadım da
koca bir cup dondurma yiyen bir manyak geldi..hazır mısınız beni karşılamayaa...
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin opuyorumnanaktan :icecream: Benim de canım kaç gündür dondurma istiyor yahu, evde olsa 1 lt lik, direk kutudan başlardım yemeye :icecream:

sanada geçmiş olsun canım
amman migren olmasın canım
bugün tavan yaptı bakalım yarına geçermi şimdi yine maydonoz suyu içeyim bakalım kafamçokkarıştı

bebeğim benim birkaç işim var yatmadan önce bitireyim onlarılaelaelaelaelae
iyi geceler cancazım koccaaaman öptüm Şeniz

zuzu derken neyi kastettin canım annamadım da

Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin opuyorumnanaktan :icecream: Benim de canım kaç gündür dondurma istiyor yahu, evde olsa 1 lt lik, direk kutudan başlardım yemeye :icecream:

sana hiç kuzu diyen olmadımı kıs takma isim falan şaçlardan ötürü:))
aşkımda zuzu diyoda bana :roflol: :roflol:

Patlayacak değilsin ya yasemincim kaydirigubbakcemile3 Bİ kaç güne kalmaz geçer şişkinliğin Şeniz Tatlı rüyalar canımcım opuyorumnanaktan Ben de gözleri dinlendireyim bari..

İyi geceler herkese opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar,herkese mutlu geceleropuyorumnanaktan giremedim 2gündür siteye yoğunluktan dolayı. İnşallah herkes iyidir.Allahııım yarın tartı günü dimi yaaeyvahedigeldismile yazdıklarınızı okurken hatırladım birden. yaa ama ben 2 gündür biraz sallamış olabilirim rejimi,mazeretim var ama: adet oldumda ondan:kedi: biraz fazla çıkarsam kızmak yok tamammıkaydirigubbakcemile3 ben bugünkü menümü söylemiycem o nedenle.
Ya birde şu yeterli sıvı alma olayında acayip ihmalkarım.Daha anca 1buçuk lt içmişimdir.Harekette yok:1no2: çok umutsuzum ben kilo verme konusunda.Neyse geç olsunda güç olmasın dimi

sana hiç kuzu diyen olmadımı kıs takma isim falan şaçlardan ötürü:))
aşkımda zuzu diyoda bana :roflol: :roflol:
Heee :kedi: annadım şimdi :kedi: Canım eskiden çoook şey diyorlardı ama yıllardır saçlarımı güzel yapmasını öğrendim, şimdi lülelerime bakakalıyorlar :1closedeyes: :lepi:

Heee :kedi: annadım şimdi :kedi: Canım eskiden çoook şey diyorlardı ama yıllardır saçlarımı güzel yapmasını öğrendim, şimdi lülelerime bakakalıyorlar :1closedeyes: :lepi:

ayy ewet ya eski fotolarıma bakınca kriz geliyo bana da ne komik oluyomuş sırnaşık şey sırnaşık şey sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…