Senin canın tatlı baya herhal Şeniz , sonuçta ben masajla geçtiğini bizzat yaşadım ya, o yüzden o acı bana tatlı geliyor artık. Öyle şartlandırdım kendimi. Bende de sinüzit var sanırsam.
haydi iyi geceler herkese,yarın görüşmek üzere,öptüm hepinizi
Senin canın tatlı baya herhal Şeniz , sonuçta ben masajla geçtiğini bizzat yaşadım ya, o yüzden o acı bana tatlı geliyor artık. Öyle şartlandırdım kendimi. Bende de sinüzit var sanırsam.
sinüzit bende de war(( uzun kıwırcık şaçlarım wardı kestirdim bu yıl daha rahatım walla olumunekankayizsmile
Ay canım sen de mi kıvırcıksın Şeniz Geçmiş olsun canım, kafayı üşütmedikçe iyiyiz sempatiksalakcinni :lepi:
zuzu derken neyi kastettin canım annamadım dasende mi zuzusun yoksaa :roflol: saol balım sanada geçmiş olsn olumunekankayizsmile
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin opuyorumnanaktan :icecream: Benim de canım kaç gündür dondurma istiyor yahu, evde olsa 1 lt lik, direk kutudan başlardım yemeye :icecream:koca bir cup dondurma yiyen bir manyak geldi..hazır mısınız beni karşılamayaa...
sanada geçmiş olsun canımYasemincim kesinlikle kol da etkileniyor. O kadar bağlantılı ki... koluma kendim masaj yapıyorum bazen, cidden işe yarıyor. Hatta şimdi de yapayım, aklıma yeni geldi :)) Sinüzit için kendime çok dikkat ediyorum canımcım, inanmazsın yazın bile boynuma bişi sararım bazen yaşlı teyzeler gibi :) Neyse ki migren değil (umarım yanlış bilmiyorum), migren çoook daha beter, eşine büyük geçmiş olsun canım.
Şişkinlik problemin için geçmiş olsun canım, kaç gündür geçmedi hala.
koca bir cup dondurma yiyen bir manyak geldi..hazır mısınız beni karşılamayaa...
Bu arada Blogumu açtım arkadaşlar...inceleyin ve izleyici olun emi...öperim hepinizi
EvCadısı'nın Bıdıbıdılarııı...
her zamaaaan kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemilekoca bir cup dondurma yiyen bir manyak geldi..hazır mısınız beni karşılamayaa...
Bu arada Blogumu açtım arkadaşlar...inceleyin ve izleyici olun emi...öperim hepinizi
zuzu derken neyi kastettin canım annamadım da
Hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiin opuyorumnanaktan :icecream: Benim de canım kaç gündür dondurma istiyor yahu, evde olsa 1 lt lik, direk kutudan başlardım yemeye :icecream:
Heee :kedi: annadım şimdi :kedi: Canım eskiden çoook şey diyorlardı ama yıllardır saçlarımı güzel yapmasını öğrendim, şimdi lülelerime bakakalıyorlar :1closedeyes: :lepi:sana hiç kuzu diyen olmadımı kıs takma isim falan şaçlardan ötürü:))
aşkımda zuzu diyoda bana :roflol: :roflol:
Heee :kedi: annadım şimdi :kedi: Canım eskiden çoook şey diyorlardı ama yıllardır saçlarımı güzel yapmasını öğrendim, şimdi lülelerime bakakalıyorlar :1closedeyes: :lepi:
hoş geldin kuzum :))) ben izleyici oldm bile opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?