50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bu menü olayında bende varım liste olunca harfiyen uyarım yoksa kafama göre takılıyorum sonu pek iyi olmuyo

evet ya ne yiyeceğimizi ne içeceğimizi kayıt altına alsak iyi olur
bitki çayımı olur maydonoz suyu mu olur ne verirlerse artık

kayısıları ılık suya koyup bekler biraz iyice yumuşasın sonrada suyunu içip kayısılarıda ye belki öle faydası olur ..aç karnına ben yapıyorum üzerinede limonlu ballı ılık su

bunu da denedim canim;
bikac aksam gece yatarken yedim boyle.

bisey farketmedi..

benneyaptımki

ben cozumsuz vakayim sanirim.

:çok üzgünüm:

bunu da denedim canim;
bikac aksam gece yatarken yedim boyle.

bisey farketmedi..

benneyaptımki

ben cozumsuz vakayim sanirim.

:çok üzgünüm:

eğer çok zor durumdaysan suya konup içilen ilaçlar var toz halinde 5 lira eczaneden alabilirsin canım şekersiz boşuna kaloride almamış olursun ama otla çöple oluyorsa o dah aiyi

merhaba ben 60 lı kilolarda olup da sizden motive olan yeni arkadaşım :)))) adım deniz ..
perpermint cnm bende kabızlık problemi çook yaşadım..seni okuyunca yazayım dedim ..dr dediki 2-3 günde yapmak kabızlık değildir az yiyorsan o kadar sürede yapman normalmiş..ama çok sert yapıyorsan tuvaletini o kabızlıkmış..herneyse bende incir,sinameki çok fayda ediyordu bir de hamileliğimde çook zorluk çektiğim için bi ilaç kullandım ama o tembelleştirebilir bağırsakları o yüzden tavsiye etmem cnm

hadi listeye ben de varim beee..

isyerinde uyabildigim kadar;
tam uyamasamda yaklasirim

;-)

Ben de varım demek isterdim ama şehir dışına çıkıcam 1-2 hafta olmayacağım, kimbilir kaç kilo alırım oralarda mafoldumben

Bir de kalıcı bir şey olacaksa bu liste kesin şeyler değilde, örneğin akşam sebze yemeği, öğlen şu kadar et yemeği ya da baklagil gibi vs olursa daha iyi olur sanki. Harfi harfine uymak çok zor bu listelere

bu arada 2 günlük şok rejime girdim bugün şimdi öğle yemeğimi yiyicem çok acıktım :) kızlar siz benden tecrübelisiniz ben hamilelik yüzünden kilolu kaldım sizin kadar bilmiyorum çoğu şeyi..şok diyet kilo vermeyi hızlandırır di mi..ben 10 gündür hiç kilo vermedim de..

sok diyet yaparsan canim,
2 katini geri alirsin haberin olsun.

ben tavsiye etmem..

bu arada kabizlik icin bilgi vermissin, coook sagol..

ben bunu yaptım bi kez 2 günde 1,5 kilo gitti ama o zamanlar 58 den 63 e falan fırlamıştım spor yapamadımdan ve de hep acur cubura sarmıştım (( ilk mesajda diyo ya abur cuburları atmak için yapılıyo bu detoks diye ...bende o yüzden denemeye karar verdim ilk anda giden tabikide vucüttaki suydu 2 günde o kadar erimem mümkün diil birde bi kaç ay içinde kilo aldığım için belki o yüzden az göstermişitr tartı..
ben yaparken fazla zorlanmadım 2 saatte içildiği için aç kalmadım da tadını sewdim ama salatalık mewsimi olmadığı içinn boool maydonoz dereotu falan koydum içine ölee canım bi ara dene istersen

sok diyet yaparsan canim,
2 katini geri alirsin haberin olsun.

ben tavsiye etmem..

bu arada kabizlik icin bilgi vermissin, coook sagol..

bende peppermint a katılıyorum şok diyet konusunda bazen kilo vermeyi durdurabiliyorda ((

kızlar ben şimdi light sütle şekersiz hazırladığım nescafemi içiyom ama yanında cıs var sizin deyiminizle :kedi: 4 tanecik hoş beş yiyom ama 2 mil yerine 3 mil yürücem bide ewi temizlicem eyvahedigeldismile

yaa öyle mi diyosunuz kızlar..peki dyetisyenler kilo vermesi duran kişiilere uyguluyolar şok diye biliyorum yanlış yani..ben yine az yiyeyimde şok yapmayayım bari şok olmayayım sonra :)

yaa öyle mi diyosunuz kızlar..peki dyetisyenler kilo vermesi duran kişiilere uyguluyolar şok diye biliyorum yanlış yani..ben yine az yiyeyimde şok yapmayayım bari şok olmayayım sonra :)

canım sen yanılmıyorsam 10 gündür diyettesin... diyetisyenler uzunca bi süre diyette olupta kilo veren ama kilo vermesi duran kişilere şok diyetler veriri bildiğim kadarıyla opuyorumnanaktan

verilecek 4 kion varken niye şok diyet yapıyorsun ki
her hafta bir kilo ver 1 ayda gitsin kilon
düzenli beslenerek bol su içerek ve hareketli olarak yapabilirsin bunu

ben daha öncede görmüştüm ama emzirdiğim için denememiştim
daha sonra aldırmıyorsa denenebilir

ben hep 53 kiloydum hedefim 57 çünkü çok büyük hedek koyunca başamıycam diyorum vazgeçiyorum :)) ama böyle yanlızca 4 kilo vericem demek daha kolay hoş 57 olsam dert etmem ama daha fazla vermekte isteyebilirim :))
aslında 3 hafta oldu başlayalı ilk 10 gün verdim son 10 gün veremedim :)
zaten bu şok dediğim 700 kalorilik diyet ama tek besin diyeti değil sebze et herşey var ama bilmiyorum yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…