50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam kızlar, 58.9 kiloyum. Geçen hafta 500 gr lık kıyafetlerle 59 kiloydum, hafta içi 58,2 ye bile indim. Gerisini siz hesaplayın işte ( (ama wc ye çıkmadım sabah, o da çok etkili)
sindirim problemi yediklerinle alakasi yok chemescigim, yani mutlaka vardir da; buyuk olcude yapisal.
Büyük ölçüde yapısal olduğu konusunda haklı olabilirsin canım, çünkü ben çok kötü beslendiğim halde o konuda problem yaşamıyorum.

evet evet ben de kıvırcıkım
ben de köpük kullanalı daha güzeller. hem de belime kadarlar yaaa
Hoşgeldin trufcum kıvırcık kulübümüze olumunekankayizsmile
günaydın canlar zemuszemus kilo veren arkdaşları tebrik ederim a.s.
ben aynıyım 58,9 ama hep şu zımbırtı yüzünden :dilcikar: :roflol:
Linguistcim, aynı kiloyuz, aynı gün zımbırtımız başladı, sen de zuzusun, sevdiceğin askerde.... sen kimsin yahuu opuyorumnanaktan
He işte, benim de en büyük umudum bu scyllacım. Tam hatırlamıyorum ama sen de spor yapıyordun di mi? Tebrikler canım :hooray: , selülit belası kilodan daha büyük dert.

Sensecim, trufcum, chemescim, kilo veren ve incelen diğer tüm arkadaşları kutluyorum, diğer arkadaşlarıma da haftaya biz de başarıcaz diyorum opuyorumnanaktan Ayrıca sevgili koçumuz chemescime paylaşımları için teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan

kizlar su detoks, sok diyet degilmis;

vucuttaki zararli maddelerden arinma diyetiymis;

tam benlik aslinda.

bu cuma yapsam, yapabilir miyim isyerinde acaba;

bir de cok hassasimdir, hasta olmaktan korkuyorum.

simdilik kendimi hasta etmeyimde; sinav var malum;
sinavdan sonra yapayim;

scyyla; sen de sehir disina git-gel; birlikte yapalim hatta; ne dersin?

incir cok tatli geliyor bana,
yiyemiyorumm..

kayisi denedim ama hayir etmedi.

tatlım yerken arada ılık su iç şifa niyetine bak çok saydasını göreceksin yediğin zaten 1-2 tane benim de aynı problem vardı incir deniyorum şimdi bugün 2 sefer uğradım WC ye düşün...

(bu iğrenç muhabbet için arkadaşlardan özür :sinifsinif:)

teşekkü ederim canım senin o zımbırtı bitince sen de kilonu vermiş olacaksın mutlaka
sen o kıvır kıvır saçların için değişik birşey yapıyormusun

trufcugum ;
dedigin gibi olmuyor malesef;
4 kilo-- haftada 1 kilo ver, 1 ayda verirsin olmuyorrrr..

biliyorum canım olsa benim olurdu 2 yıldır ama 4 kilo için şok diyetede gerek yok değilmi

Olur valla süper olur olumunekankayizsmile

ben de başlarım o zaman sizinle

Trufcum ne yaptığımı yazacaktım, aklımda çıkmış herhal, iyi ki sordun canım. Sırrımı veriyorum: Kayganlık sağlaması için banyodan sonra 7/24 ü sürüyorum, sonrasında parmaklarımla saçlarımın lülelerini teker teker belirginleştiriyorum (saçlarım seyrek olduğundan hepsini yapmak zor olmuyor ( ) Bi sonraki banyoya kadar saçlarıma sadece şekil veriyorum. Böylelikle banyo dışında ıslatma bişi sürme derdim olmuyor kaydirigubbakcemile5

cnm verirsin verdiğinin 2 katını çok geçmeden alırsın..

çok değil bi kaç haftada..

ve yeme düzenini ömrün boyunca değiştirmedikçe kilo almaya devam edersin cnm

ayda 1 kg alsan 1 sene sonunda 12 kilo almış olursun o yüzden sağlıklı ve dengeli beslenmeye ve öyle forma girmeye devam

şok diyetle vücuduna ızdırap çektirme tatlım

son yazılan bi kaç günlük mesajları okursan özellikle bu haftanın koçu olan chemes in yazılarını seni aydınlatabilir...

canım rica ederim,çok da ilgilenemedim işten güçten,memnun kaldıysanız ne mutlu

selam kızlar merhaba...
ben geldm...yürüyüş yaptım brz..aheste aheste de olsa...yoğurt yedm brzcık..
sz ne yapıyosunuz

o zaman 3 gün diyet 1 gün normal yiyeceksin cnm o da sökmüyosa 1 gün diyet 1 gün normal

başka türlü vücut şaşırmaz...

Denemek lazım...Ammaaa ya kilo alırsammm..akannehir

Yürüyüşün iyi gelip gelmeyeceği belindeki rahatsızlığın çeşidi ile ilgili galiba canım..Bazı rahatsızlıklara yürüyüş iyi gelmeyebilir ama bana oldukça iyi geldi yürümek..

Benim omur bağlarımda (özellikle bel kısmındaki) atrofi ve belimde düzleşme var ve ben geçen bahar başlayıp yaklaşık 3-4 ay sürekli yürüdüm ve yeniden doğmuş gibi oldum..Tüm ağrılarım son buldu..

Şu an yürümüyorum ama eskiye oranla ağrılarım daha az.Ama başlayacağım yürümeye,bana iyi geldiği kesin..zemuszemus

herkeze selaaammmma.s.
700 gr vermişim daha fazla bekliyordum
hem wc hemde
hemde ödem problemim var
beni neyin şişirdiğinide buldum maydonoz suyu

bu sabah tartıldıktan sonra mısır püskülü çayı yaptım umarım işe yarar

yani şunu diyeyim birde ben önümüzdeki haftayı garantiledim galibaaa-tatlicadiarzu-

bu hafta patlama ile kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum :lepi:
chemesçim
sanada çoooook teşekkür ederim yardımların için Şeniz

slm canlarım nasılsınız yahuu

ya soylesem ınanmazsınız ama martın 2sıne kadar ceza aldım ben gıremıyorum kaydirigubbakcemile trufun ustune cok gıtmısım ondan ceza verdıler kaydirigubbakcemile3 yok yaa saka bı yana bu konuyu kapatalım evdekı bılgısayardan hıc bı sekılde gıremıyorum su an arkadasımdayım yenı bır uyelık aldım mecbur kaydirigubbakcemile merak ettınız mı bakıyım benı şakkıdı trufcum nasıl gectı yaa kac cıktın daha gecmısı okumadım ama sanırım bırıncı benım sırnaşık şey dunum cok fena gectı dogru duzgun bı sey yemedım yaa malesef kaydirigubbakcemile sabah ıhtıyacımı gıderdım cırılcıplak tartıldım tamı tamına 49.7 geldım su ana kadar gordugum en az kılo :lepi: :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…