Büyük ölçüde yapısal olduğu konusunda haklı olabilirsin canım, çünkü ben çok kötü beslendiğim halde o konuda problem yaşamıyorum.sindirim problemi yediklerinle alakasi yok chemescigim, yani mutlaka vardir da; buyuk olcude yapisal.
Hoşgeldin trufcum kıvırcık kulübümüze olumunekankayizsmileevet evet ben de kıvırcıkım
ben de köpük kullanalı daha güzeller. hem de belime kadarlar yaaa
Linguistcim, aynı kiloyuz, aynı gün zımbırtımız başladı, sen de zuzusun, sevdiceğin askerde.... sen kimsin yahuu opuyorumnanaktangünaydın canlar zemuszemus kilo veren arkdaşları tebrik ederim a.s.
ben aynıyım 58,9 ama hep şu zımbırtı yüzünden :dilcikar: :roflol:
He işte, benim de en büyük umudum bu scyllacım. Tam hatırlamıyorum ama sen de spor yapıyordun di mi? Tebrikler canım :hooray: , selülit belası kilodan daha büyük dert.Günaydın kızlar ben de aynı kiloyum ama daha dün regl olduğum için acaip şişkinim, mutlaka kilo verdim ama tartıya yansımadı, aynaya bakınca da mezuralardan da görebiliyorum, selülitlerimin yarısından fazlası gitti, yahu ben 50 kiloyken bu kadar memnun değildim vücudumdan çok mutluyum hihoyyyt
simdilik kendimi hasta etmeyimde; sinav var malum;
sinavdan sonra yapayim;
scyyla; sen de sehir disina git-gel; birlikte yapalim hatta; ne dersin?
Olur valla süper olur olumunekankayizsmile
incir cok tatli geliyor bana,
yiyemiyorumm..
kayisi denedim ama hayir etmedi.
Selam kızlar, 58.9 kiloyum. Geçen hafta 500 gr lık kıyafetlerle 59 kiloydum, hafta içi 58,2 ye bile indim. Gerisini siz hesaplayın işte( (ama wc ye çıkmadım sabah, o da çok etkili)
Büyük ölçüde yapısal olduğu konusunda haklı olabilirsin canım, çünkü ben çok kötü beslendiğim halde o konuda problem yaşamıyorum.
Hoşgeldin trufcum kıvırcık kulübümüze olumunekankayizsmile
Linguistcim, aynı kiloyuz, aynı gün zımbırtımız başladı, sen de zuzusun, sevdiceğin askerde.... sen kimsin yahuu opuyorumnanaktan
He işte, benim de en büyük umudum bu scyllacım. Tam hatırlamıyorum ama sen de spor yapıyordun di mi? Tebrikler canım :hooray: , selülit belası kilodan daha büyük dert.
Sensecim, trufcum, chemescim, kilo veren ve incelen diğer tüm arkadaşları kutluyorum, diğer arkadaşlarıma da haftaya biz de başarıcaz diyorum opuyorumnanaktan Ayrıca sevgili koçumuz chemescime paylaşımları için teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
trufcugum ;
dedigin gibi olmuyor malesef;
4 kilo-- haftada 1 kilo ver, 1 ayda verirsin olmuyorrrr..
Olur valla süper olur olumunekankayizsmile
bunu da denedim canim;
bikac aksam gece yatarken yedim boyle.
bisey farketmedi..
benneyaptımki
ben cozumsuz vakayim sanirim.
:çok üzgünüm:
bu arada 2 günlük şok rejime girdim bugün şimdi öğle yemeğimi yiyicem çok acıktım :) kızlar siz benden tecrübelisiniz ben hamilelik yüzünden kilolu kaldım sizin kadar bilmiyorum çoğu şeyi..şok diyet kilo vermeyi hızlandırır di mi..ben 10 gündür hiç kilo vermedim de..
Kızlar günaydın kilo bildirimimi yapıyorum
52.2 kg.
ölçülerimi almadım bu akşam alırım sanırım...
İddialı arkadaşlar 53-52 kilolara geldikten sonra haftada 1 kilo verebilecekler mi merak ediyorum diyip ortalığı karıştırıyim sırnaşık şey
Şaka bi yana bu hafta daha düzgün beslenicem evden getirmeye başlıycam yemekleri başka türlü neskafe peynir ekmek direncimi azaltıyo
Chemescim bütün hafta uğraştın bizle herkese ayrı ayrı c evap yazmaya çalıştın koçluğun için teşekkürler a.s.
Ben varım tatlım ne isterseniz memnuniyetle chemes de gelsin bi toplantı yapalım takımcanak ...
o zaman 3 gün diyet 1 gün normal yiyeceksin cnm o da sökmüyosa 1 gün diyet 1 gün normal
başka türlü vücut şaşırmaz...
Belin rahatsızsa özellikle yürüyüş iyi gelmez tatlım yaa emin misin iyi geldiğine
bende duruş bozukluğundan ve tez canlılığımdan belimde problem vardı fıtık değil ama aşağı eğilip kalkamamışlığım vardır yani..
Bel kaslarını güçlendirecek hareketler yapmalısın
ters mekik bunlardan biri internet doktor sitelerinden araştır cnm
bel kaslarını güçlendirirsen şikayetin azalır..
Hoşgeldin EvCadısı, kilo bildirimlerini takip ediyorum ben. Yasemincim hala bildirim yapmadı, çok merak ediyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?