50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Tebrikler yasemincim alkisalkisalkis , meraktan çatladım burda sempatiksalakcinni
Yesacım hoşgeldin cimcimem opuyorumnanaktan

canım 51 den düştün değil mi? 1.6 veren var

bebeğim minik kuşum çatladım yaaaa meraktanŞeniz

rica ederim canım benim

amannn tanrımmmm yoksa biz kardeş miyiz :roflol: :roflol: :roflol: walla şaka bi yana baya bi benzerliklerimiz var kuzum kaydirigubbakcemile2 :jeyyar:

anlastik o zamannnnnn

bir de kizlar yeni ogrendim; corek otu yagi cok iyi calistiyormus bagirsaklari;
bu haftasonu alip denicemmmm..

dün onu bana arkadaşlarda söledi ama denemedim henüz kahvaltıda çörek otu yiyorum ben zaten zemuszemus

A M A N A L L A H I M 49,7 M İ İ İ İ İ İ İ İ akannehirakannehirakannehirakannehir

BRAVOOOOOOOOOOalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bende aynılarını yapıyorum zaten o kremler olmasa rahat 1 saatim gidiyor taramaya
benimde lülelerim kalın öyle ince kıvırcık değilim çok güzel oluyor ilgi ve alaka gösterince ama bende 3 kişeye yetecek saç var yani bi sele tabiri caizse

nerelerdesin sen kaçak ya
benle o kadar uğraşırsan banı yersin işte böyle kötükedihüso
üst yönetimden tanıdıklarım var bana kıyak geçtiler
şaka bi yana gelmene sevindim
hatta dedim ki yesa birinci olamayacağını anladı liposakşına gitti herhalde :roflol:

o zaman süper yürümeye devammm

cnm almazsın sonuçta normal yemek demek abur cubur yemek demek değil vücudunun istediğini yemek yerimseniben

Yesa sen kaç kiloydun bu son ölçümden önce...Bir de boyun kaçç...(Herkesi ezberleyemedim daha kusura bakmayın)

hoşgeldin tebrikler bu arada opuyorumnanaktan

4 tanesi 200 kalori eder sööliyim de...

tşkler cnm aklımda bulunsun :hulya: bugün 15 dk fazla spor yaptım birazdan ewi temizlicem bide dışarıya çıkıcam yürüyerek gidip gelirim yakarım sanırsam :kedi:

Aaah ah, kıymetini bil canım o 3 kişilik saçlarının senağlama. Canım her lüle tek tek belirginleşince dadından yenmiyor valla kaydirigubbakcemile2

Yesacım, cimcimem, gözün aydın canım benim. 49,7 yaaa alkisalkisalkis

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…