sana mı yollcaz canım kiloları..bayanssulusmile
sana mı yollcaz canım kiloları..bayanssulusmile
slm canlarım nasılsınız yahuu
ya soylesem ınanmazsınız ama martın 2sıne kadar ceza aldım ben gıremıyorum kaydirigubbakcemile trufun ustune cok gıtmısım ondan ceza verdıler kaydirigubbakcemile3 yok yaa saka bı yana bu konuyu kapatalımevdekı bılgısayardan hıc bı sekılde gıremıyorum su an arkadasımdayım yenı bır uyelık aldım mecbur kaydirigubbakcemile merak ettınız mı bakıyım benı şakkıdı trufcum nasıl gectı yaa kac cıktın daha gecmısı okumadım ama sanırım bırıncı benım sırnaşık şey dunum cok fena gectı dogru duzgun bı sey yemedım yaa malesef kaydirigubbakcemile sabah ıhtıyacımı gıderdım cırılcıplak tartıldım tamı tamına 49.7 geldım su ana kadar gordugum en az kılo :lepi: :lepi:
kızlar ben şimdi light sütle şekersiz hazırladığım nescafemi içiyom ama yanında cıs var sizin deyiminizle :kedi: 4 tanecik hoş beş yiyom ama 2 mil yerine 3 mil yürücem bide ewi temizlicem eyvahedigeldismile
ya soylesem ınanmazsınız ama martın 2sıne kadar ceza aldım ben gıremıyorum kaydirigubbakcemile trufun ustune cok gıtmısım ondan ceza verdıler kaydirigubbakcemile3 yok yaa saka bı yana bu konuyu kapatalımevdekı bılgısayardan hıc bı sekılde gıremıyorum su an arkadasımdayım yenı bır uyelık aldım mecbur kaydirigubbakcemile merak ettınız mı bakıyım benı şakkıdı trufcum nasıl gectı yaa kac cıktın daha gecmısı okumadım ama sanırım bırıncı benım sırnaşık şey dunum cok fena gectı dogru duzgun bı sey yemedım yaa malesef kaydirigubbakcemile sabah ıhtıyacımı gıderdım cırılcıplak tartıldım tamı tamına 49.7 geldım su ana kadar gordugum en az kılo :lepi: :lepi:
bebeğim minik kuşum çatladım yaaaa meraktanŞenizTebrikler yasemincim alkisalkisalkis , meraktan çatladım burda sempatiksalakcinni
sağol fıstığım çok uzun süredir ilk defa 700 gr sende de zımbırtı var tabii çok etkilemiştir
Yesacım hoşgeldin cimcimem opuyorumnanaktan
herkeze selaaammmma.s.
700 gr vermişim daha fazla bekliyordum
hem wc hemde hemde ödem problemim var
beni neyin şişirdiğinide buldum maydonoz suyu
bu sabah tartıldıktan sonra mısır püskülü çayı yaptım umarım işe yarar
yani şunu diyeyim birde ben önümüzdeki haftayı garantiledim galibaaa-tatlicadiarzu-
bu hafta patlama ile kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum :lepi:
chemesçim sanada çoooook teşekkür ederim yardımların için Şeniz
Selam kızlar, 58.9 kiloyum. Geçen hafta 500 gr lık kıyafetlerle 59 kiloydum, hafta içi 58,2 ye bile indim. Gerisini siz hesaplayın işte( (ama wc ye çıkmadım sabah, o da çok etkili)
Büyük ölçüde yapısal olduğu konusunda haklı olabilirsin canım, çünkü ben çok kötü beslendiğim halde o konuda problem yaşamıyorum.
Hoşgeldin trufcum kıvırcık kulübümüze olumunekankayizsmile
Linguistcim, aynı kiloyuz, aynı gün zımbırtımız başladı, sen de zuzusun, sevdiceğin askerde.... sen kimsin yahuu opuyorumnanaktan
He işte, benim de en büyük umudum bu scyllacım. Tam hatırlamıyorum ama sen de spor yapıyordun di mi? Tebrikler canım :hooray: , selülit belası kilodan daha büyük dert.
Sensecim, trufcum, chemescim, kilo veren ve incelen diğer tüm arkadaşları kutluyorum, diğer arkadaşlarıma da haftaya biz de başarıcaz diyorum opuyorumnanaktan Ayrıca sevgili koçumuz chemescime paylaşımları için teşekkür ediyorum opuyorumnanaktan
anlastik o zamannnnnn
bir de kizlar yeni ogrendim; corek otu yagi cok iyi calistiyormus bagirsaklari;
bu haftasonu alip denicemmmm..
ben de başlarım o zaman sizinle
Trufcum ne yaptığımı yazacaktım, aklımda çıkmış herhal, iyi ki sordun canım. Sırrımı veriyorum: Kayganlık sağlaması için banyodan sonra 7/24 ü sürüyorum, sonrasında parmaklarımla saçlarımın lülelerini teker teker belirginleştiriyorum (saçlarım seyrek olduğundan hepsini yapmak zor olmuyor( ) Bi sonraki banyoya kadar saçlarıma sadece şekil veriyorum. Böylelikle banyo dışında ıslatma bişi sürme derdim olmuyor kaydirigubbakcemile5
Kaç yaşındasın zuzucum olumunekankayizsmileamannn tanrımmmm yoksa biz kardeş miyiz :roflol: :roflol: :roflol: walla şaka bi yana baya bi benzerliklerimiz var kuzum kaydirigubbakcemile2 :jeyyar:
selam kızlar merhaba...
ben geldm...yürüyüş yaptım brz..aheste aheste de olsa...yoğurt yedm brzcık..
sz ne yapıyosunuz
Denemek lazım...Ammaaa ya kilo alırsammm..akannehir
Yürüyüşün iyi gelip gelmeyeceği belindeki rahatsızlığın çeşidi ile ilgili galiba canım..Bazı rahatsızlıklara yürüyüş iyi gelmeyebilir ama bana oldukça iyi geldi yürümek..
Benim omur bağlarımda (özellikle bel kısmındaki) atrofi ve belimde düzleşme var ve ben geçen bahar başlayıp yaklaşık 3-4 ay sürekli yürüdüm ve yeniden doğmuş gibi oldum..Tüm ağrılarım son buldu..
Şu an yürümüyorum ama eskiye oranla ağrılarım daha az.Ama başlayacağım yürümeye,bana iyi geldiği kesin..zemuszemus
hoşgeldin tebrikler bu arada opuyorumnanaktanslm canlarım nasılsınız yahuu
4 tanesi 200 kalori eder sööliyim de...
bu hafta patlama ile kilo veren arkadaşlarımı kutluyorum :lepi:
Aaah ah, kıymetini bil canım o 3 kişilik saçlarının senağlama. Canım her lüle tek tek belirginleşince dadından yenmiyor valla kaydirigubbakcemile2bende aynılarını yapıyorum zaten o kremler olmasa rahat 1 saatim gidiyor taramaya
benimde lülelerim kalın öyle ince kıvırcık değilim çok güzel oluyor ilgi ve alaka gösterince ama bende 3 kişeye yetecek saç var yani bi sele tabiri caizse
Kaç yaşındasın zuzucum olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?