50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benimde dalgalarım irii zuzu kardeşlerim :lepi: arka sıraya oturan arkadaşlar üni.de kalem falan sokmak isterlerdi lülelerime :roflol:

bugün öğrencilerimin her biri bir çeşit yiyecek getirmiş, 14 çeşit tatlı hamur işi ve salata vardı. biraz tadına baktım tabi hepsinden değil,4 tane mercimek köftesi,bol marulla,1/3 etimek tatlısı( bol çikolata soslu), bir de değişik bir tatlı yedim, çok değişik ve güzeldi,ne tatlısı bilmiyorum .
çikolatalı,cevizli,muhallebili,başka bişeyler daha vardı içinde ama çözemedim.ondan yarım yedim.biraz süt içtim üstüne de.

yesacım nerdesin fazla zayıflayıpta zaafiyet filanmı geçirdin ne oldu sana

canım benım hala gormedım kılonu yaa demınden berı okuyorum gorecegım az kaldı :)))

yesa nerde ya gelse bakcam da icabına
yarın birinci olabilmek için liposakşına filanmı gitti yoksa :roflol:

he he geldım canım benım zemuszemus dun 3 tane vıdeo yaptım hem de spora gıttım kaydirigubbakcemile

bak bugün yok görünürde kesin bişeyler planlıyosempatiksalakcinni

yaa valla attılar benı yaa kaydirigubbakcemile3

Vay vay vay, ben zaten yesaya dediydim dikkat et diye kaydirigubbakcemile3

yasemcıgım kac cıktı yaaa o mu bırıncı oldu yoksa -tatlicadiarzu- cok okumam lazım cok alsanaalsanasmile

e her zaman olmaz afiyet olsun canım 1 haftanın başarısını kutlamışsın tebrikler 1,5 kilo vermişsin az değil yani ve de kolay değil

Benim tüm tartımlarım elbiseli bi kere saçlarım da çok uzun ve gür hepsi ağır basıyo bi kere sempatiksalakcinni

ben de çırılçıpla olmuyorum tartılırken ve de saçlarım en az 3 kilo gelir aslında ben 50 kiloyum ya sempatiksalakcinni lülülülülülü

Yesanın bu mesajı okurkenki yüzünü çok merak ettim birden 1.6 veren var

kaydirigubbakcemile3 ayy çok eğlendim :roflol:

ben de ben de süprizzzzz

yaa valla attılar benı yaa kaydirigubbakcemile3
yasemcıgım kac cıktı yaaa o mu bırıncı oldu yoksa -tatlicadiarzu- cok okumam lazım cok alsanaalsanasmile
Canım seni cidden şakalaşmalar yüzünden mi attılar canım benim. Öyleyse kızarım valla klava: Merak etme cimcime 700 gr verdi yasemincim.

kizlar benim saclarim da yarim kilo gelir;

fazla gur degil ama belime kadar

,

2 kg gogusler, yarim kilo saclar ---ooo bayag kardayimmmm..

p

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…