o zaman süper yürümeye devammm
cnm almazsın sonuçta normal yemek demek abur cubur yemek demek değil vücudunun istediğini yemek yerimseniben
cırılcıplak tartıldım tamı tamına 49.7 geldım su ana kadar gordugum en az kılo :lepi: :lepi:
canım 51 den düştün değil mi? 1.6 veren var
Aaah ah, kıymetini bil canım o 3 kişilik saçlarının senağlama. Canın her lüle tek tek belirginleşince dadından yenmiyor valla kaydirigubbakcemile2
Yesacım, cimcimem, gözün aydın canım benim. 49,7 yaaaalkisalkisalkis
Benim tüm tartımlarım elbiseli bi kere saçlarım da çok uzun ve gür hepsi ağır basıyo bi kere sempatiksalakcinni
mafoldumben
yesacım nerdesin fazla zayıflayıpta zaafiyet filanmı geçirdin ne oldu sana
yesa nerde ya gelse bakcam da icabına
yarın birinci olabilmek için liposakşına filanmı gitti yoksa :roflol:
bak bugün yok görünürde kesin bişeyler planlıyosempatiksalakcinni
Vay vay vay, ben zaten yesaya dediydim dikkat et diye kaydirigubbakcemile3
25 cnm sen bilmiyorumkismile
hoşgeldin tebrikler bu arada opuyorumnanaktan
tşkler cnm aklımda bulunsun :hulya: bugün 15 dk fazla spor yaptım birazdan ewi temizlicem bide dışarıya çıkıcam yürüyerek gidip gelirim yakarım sanırsam :kedi:
bugün öğrencilerimin her biri bir çeşit yiyecek getirmiş, 14 çeşit tatlı hamur işi ve salata vardı. biraz tadına baktım tabi hepsinden değil,4 tane mercimek köftesi,bol marulla,1/3 etimek tatlısı( bol çikolata soslu), bir de değişik bir tatlı yedim, çok değişik ve güzeldi,ne tatlısı bilmiyorum .
çikolatalı,cevizli,muhallebili,başka bişeyler daha vardı içinde ama çözemedim.ondan yarım yedim.biraz süt içtim üstüne de.
Benim tüm tartımlarım elbiseli bi kere saçlarım da çok uzun ve gür hepsi ağır basıyo bi kere sempatiksalakcinni
Yesanın bu mesajı okurkenki yüzünü çok merak ettim birden 1.6 veren var
kaydirigubbakcemile3 ayy çok eğlendim :roflol:
Sensecim yaklaşık 1 kilo farkeder o zaman canım, ama verdiğin kiloyu etkilemez kaydirigubbakcemile3
Canım seni cidden şakalaşmalar yüzünden mi attılar canım benim. Öyleyse kızarım vallayaa valla attılar benı yaa kaydirigubbakcemile3
yasemcıgım kac cıktı yaaa o mu bırıncı oldu yoksa -tatlicadiarzu- cok okumam lazım cok alsanaalsanasmile
Tüm kilo veren arkadaşları can-ı gönülden kutluyoruma.s.....Darısı bizim başımıza...:Saruboceq:
85 lisin yani di mi canım. Ben de yıl olarak 25 kaydirigubbakcemile3 Ama taaa ekimde tam 25 olacam olumunekankayizsmile.
85 lisin yani di mi canım. Ben de yıl olarak 25 kaydirigubbakcemile3 Ama taaa ekimde tam 25 olacam olumunekankayizsmile.
Sensecim, hedefine 1 kilo kala çıplak tartılırsın, hemencecik hedefine ulaşmış olursunşşşş açık etme bakiim sempatiksalakcinnikötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?