50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Yesacım, cimcimem, gözün aydın canım benim. 49,7 yaaa alkisalkisalkis

canımm tesekkurler de bırıncı olamadım yaranırım da ona yanarım yaa 100 gr la kactı bilmiyorumkismile

Benim tüm tartımlarım elbiseli bi kere saçlarım da çok uzun ve gür hepsi ağır basıyo bi kere sempatiksalakcinni

ben de ılk defa cırılcıplak tartıldım ohh sefam olsun kaydirigubbakcemile2

Yesanın bu mesajı okurkenki yüzünü çok merak ettim birden 1.6 veren var

kaydirigubbakcemile3 ayy çok eğlendim :roflol:

yaa sensewitchigim ilk trufun mesajını gordum 1.600 gıttı dıyeee o ankı yuzume gorsen daha cok eglenırdın valla yaaa yuh dedım dırekt saka demı saka saka saka dedım sempatiksalakcinni alsanaalsanasmileŞeniz

Canım seni cidden şakalaşmalar yüzünden mi attılar canım benim. Öyleyse kızarım valla klava: Merak etme cimcime 700 gr verdi yasemincim.

yok canlarım benım yaaaa ondan degıl yırım sızı ne guzel yazmıssınız Şeniz

sen de iyi kilo vermişsin tebrikler rakibime
ama banlanmandan niye ben sorumluyum ki yaramaz yesa kaydirigubbakcemile

ni ye ki canım ya böyle iyi gidiyorduk birbirimizi gaza getirmeseydik biraz zor verirdik
bu arada gerçekten benim yüzümden ban yediysen üzülürüm

canım benım ben de gonulden tesekkur ederım sen olmasan zor toparlardım kendımı valla alsanaalsanasmile cok guzel gaza geldım bu yarısma cok yaradı bana ama bı daha yapmıcam -tatlicadiarzu- yok canım benım senın yuzunden olur mu hıc saka yapıyorum Şeniz

Gönüllerin şampiyonusun sen cadı kız Şeniz Hem senin zaten verecek azcık kilon var ki

canımmmm oleyım demı :))) gonullerın sampıyonuyum:)) kapsama alanı dısındakı sampıyon :))))

Haklısın canım, uzun dönemin acemiliği kısa döneme beter diyorlar bilmiyorumkismile bitti sanmıştın sizin acemilik, inşallah bu ara görüşme fırsatı bulursunuz yüzyüze canım. Yemin töreninde görüşebildik biz opuyorumnanaktan o baya bi iyi geldiydi. Her akşam netten görüşürsünüz siz de kaydirigubbakcemile3 Canım oraya sürgün yeri diyorlar, çok sorunlu tipler var ama neyseki bi sorun yaşamadı şimdiye kadar kişilerle. Ama bunun dışında yemekleri, temizliği, banyo imkanı falan çok kötü. Çarşı günü hamama gidiyor mecburen. Terör olayı yok çok şükür canım. O yüzden her nekadar uzak da olsa allahtan urfa, çünkü güneydoğuda çok kötü yerler var. Buarada ben de düzce yazam bari, plakaları öğrenmiş olurum hem :))

yesacım sen varya sen
önce sen deseydin 1500, sonra ben deseydim 1600 kesin şike var bu işte derdin
Allah'tan senden önce bildirmişim kilomu

Hıııı zararı oldu mu sonra aldın mı?

ohhhh bıtırdım :=)))

kılo veren herkeslere ben de cok tebrıkler dıyorum valla truf harıcc:)) saka valla en cok trufcugumu tebrık edıyorum o kadar sıke yaptım resım neyım gonderdım ama tık yok masallah :))

kocuma
da ayrıyeten tesekkur ederım:))

burcuhayalcıgıme
de bı not benı de bırıncı yaz bu hafta yaaa zaten ban yemısım bı de sen vurma emı :))))

trufcum
valla derdım bak sıke var ben ınanmıyorum tartının resmını koysun da gostersın derdım :=)))

iki haftalık izin verdiler bu cuma aydına gidices birlikte kayınvalidemlere (sülemesi bi garip geliyoda )sempatiksalakcinni bi dahaki haftada bize gitces manisaya kaydirigubbakcemile5 allahım büssürü cıs olur orlarda şimdi dimi nası tutcam kendümüü sen sabır ver :roflol:
yemin töreni çok güzeldi ya bu kadar etkilenebilcemi sanmazdım :gitme: aman canım iyi olsun terör falan olmasında bunada şükür :lepi:

heee oyle yaptım demi..takip edemedim sizi yaa...maşallah kilo veren herkesi kutluyorum darısı evcadısının başınaohaoldumsmile
inş. canım benim opuyorumnanaktan

Hıııı zararı oldu mu sonra aldın mı?

zararı olmamıştır :))) tadını çok sewdim ayrıca ben salatalık mewsimi olmadıı için içine bool dereotu ve maydonoz da koydum zorlanmadan geçti 2 gün.... geri aldım mı konusuna gelince dediim gibi kısa sürede 58 den 63 e çıkmıştım ilk böle bişiyle başlamak bana moral werdi hem ödemi attım sonrada normal dewam ettim ama şuan yapsam o kadar kilo kaybedebileceğimi sanmıyorum -tatlicadiarzu-

inşallah canım istediğimiz kiloya gelene kadar buradan çıkış yokkkkkkkkkkkkkkkk

Hepimiz buradayız!
evet canım vericez..vermeliyizzz:hulya:
datluum benim tartı günü cumartesiydi o gün 58.9 olmuştum pazartesi reglim başaldı bugünde 58,9 çıktım ama regl bitiminde yeniden tartılcam şuan aynı kilodayım olumunekankayizsmile

gülüm bnde hevesimi haftaya çarşambaya saklıyorumsempatiksalakcinni

Ayy çok güzel ya kaydirigubbakcemile3 koca 2 hafta, 3 aydan sonra hakettiniz kaydirigubbakcemile3 Acemiliğini nerde yapmıştı? Evet canım, terör olmasın da, her yer cennet gibi geliyor turkbayragi

Yesacım ip adresinden mi banlamışlar seni canım ya, hasret bıraktılar bizi

Yesacım ip adresinden mi banlamışlar seni canım ya, hasret bıraktılar bizi

evet canım ya ip den banladıkları icin evden hıc bı sekılde bu uyelıgımle bıle gıremıyorum su an arkdasımdayım bı kac gun burda kalacagım ama sonrasında nasıl olur bılemıyorum valla arada teyzeme neyım gıderım artık valla ben de hasret kaldım yaa 2 marta kadar boyle artık napalım :))

ben kacaro kızlar
carsı pazar neyım bı bakınayım:)) pılates bantı ya da lastıgımı onun adı yaaa anneme ondan alacagım ben de kullanırım artıkkk :))
operım herkeslerı Şeniz

Aman neyseki o 3 ay yakınmış, o sıkı dönemde hem senin için hem de sevdiceğin için başka türlüsü daha zor olurdu canım. Benim de hayalimde bursa çıkması vardı ama nerdeeee boshayallersmile
Az kaldı canım 2 marta Şeniz Öptüm cimcimem, kalbimizdesin, merak etma opuyorumnanaktan

hadi bakalım haftaya bi patlama bekliyok senden ya benim 58 den sonrası zor olcaktır ama bakalım artık bayanssulusmile

kilo düştükçe vermek çok zor oluyor ya....bilmiyorum nasıl olck ama 55e kadr inat yapmasın ben zaten çok zro verdm bu kiloları. kaplumbağa gibi bir metabolizmayla.eyvahedigeldismile

haklısın canım fazla görüşemesekte çok ağır bi dönemden geçsede en azından yanı başaımdaymış gibi hissettim yinede Şeniz
bursalımısın cnm bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…