Yesacım, cimcimem, gözün aydın canım benim. 49,7 yaaaalkisalkisalkis
Benim tüm tartımlarım elbiseli bi kere saçlarım da çok uzun ve gür hepsi ağır basıyo bi kere sempatiksalakcinni
Yesanın bu mesajı okurkenki yüzünü çok merak ettim birden 1.6 veren var
kaydirigubbakcemile3 ayy çok eğlendim :roflol:
sensewitch canim 2 hafta sonra hep beraber yapalim su ayran corbali detoksu;
hatta 2 gun belirleyelim; tum grup beraber yapalim;
var misiniz kizlarrrr
Canım seni cidden şakalaşmalar yüzünden mi attılar canım benim. Öyleyse kızarım vallaklava: Merak etme cimcime 700 gr verdi yasemincim.
sen de iyi kilo vermişsin tebrikler rakibime
ama banlanmandan niye ben sorumluyum ki yaramaz yesa kaydirigubbakcemile
ni ye ki canım ya böyle iyi gidiyorduk birbirimizi gaza getirmeseydik biraz zor verirdik
bu arada gerçekten benim yüzümden ban yediysen üzülürüm
Gönüllerin şampiyonusun sen cadı kız Şeniz Hem senin zaten verecek azcık kilon var ki
Haklısın canım, uzun dönemin acemiliği kısa döneme beter diyorlar bilmiyorumkismile bitti sanmıştın sizin acemilik, inşallah bu ara görüşme fırsatı bulursunuz yüzyüze canım. Yemin töreninde görüşebildik biz opuyorumnanaktan o baya bi iyi geldiydi. Her akşam netten görüşürsünüz siz de kaydirigubbakcemile3 Canım oraya sürgün yeri diyorlar, çok sorunlu tipler var ama neyseki bi sorun yaşamadı şimdiye kadar kişilerle. Ama bunun dışında yemekleri, temizliği, banyo imkanı falan çok kötü. Çarşı günü hamama gidiyor mecburen. Terör olayı yok çok şükür canım. O yüzden her nekadar uzak da olsa allahtan urfa, çünkü güneydoğuda çok kötü yerler var. Buarada ben de düzce yazam bari, plakaları öğrenmiş olurum hem :))oyy kıyamam canım ya :teselli: bizim de acemiliği çok yoğun geçti kuzum ya henüz de bitmedi bu cuma biticek inş.:))) hafta sonları bile eğitim falan yaptırdılar ama yinede görüşebiliyoduk o yönden hiç merakta bırakmadı saolsun bidenem Şeniz sizin nasıl rahat mı sewdiceğin kaydirigubbakcemile5 bundan sonra daha rahat konuşuruk diyoduk hoooop kıbrıs çıktıı :çok üzgünüm: yurtdışı sonuçta farklı tarife falan olcak bakalım naparısss ....
canım umarım en kısa zamanda iş bulurlar bizimde iş muabbeti var çünkü -tatlicadiarzu-
Hiç üfleme koca dondurmayı yiyen ben değilim tartımın önceki günü hunharca yedin koca dondurmayı yaaaa alsanaalsanasmile
cnm bende denedim bu detoksu ama 58 den 63 e fırlamıştım o sıralar ve abur cuburlar yüzünden spor apamıyodum ayağım rahatsızlanmıştı biraz öle olunca benden 1,5 kg gittti ama tabi bu ödem di 2 günde ericek halimiz yok ve bi kaç ay içinde alınan kilolardu benimkiler ....
hoş geldin cnm opuyorumnanaktan
heee oyle yaptım demi..takip edemedim sizi yaa...maşallah kilo veren herkesi kutluyorum darısı evcadısının başınaohaoldumsmile
Haklısın canım, uzun dönemin acemiliği kısa döneme beter diyorlar bilmiyorumkismile bitti sanmıştın sizin acemilik, inşallah bu ara görüşme fırsatı bulursunuz yüzyüze canım. Yemin töreninde görüşebildik biz opuyorumnanaktan o baya bi iyi geldiydi. Her akşam netten görüşürsünüz siz de kaydirigubbakcemile3 Canım oraya sürgün yeri diyorlar, çok sorunlu tipler var ama neyseki bi sorun yaşamadı şimdiye kadar kişilerle. Ama bunun dışında yemekleri, temizliği, banyo imkanı falan çok kötü. Çarşı günü hamama gidiyor mecburen. Terör olayı yok çok şükür canım. O yüzden her nekadar uzak da olsa allahtan urfa, çünkü güneydoğuda çok kötü yerler var. Buarada ben de düzce yazam bari, plakaları öğrenmiş olurum hem :))
inş. canım benim opuyorumnanaktanheee oyle yaptım demi..takip edemedim sizi yaa...maşallah kilo veren herkesi kutluyorum darısı evcadısının başınaohaoldumsmile
Hıııı zararı oldu mu sonra aldın mı?
gülüm hoşbuldum opuyorumnanaktan
sen kaç kilo verdn bakim...Şeniz
evet canım vericez..vermeliyizzz:hulya:inşallah canım istediğimiz kiloya gelene kadar buradan çıkış yokkkkkkkkkkkkkkkk
Hepimiz buradayız!
datluum benim tartı günü cumartesiydi o gün 58.9 olmuştum pazartesi reglim başaldı bugünde 58,9 çıktım ama regl bitiminde yeniden tartılcam şuan aynı kilodayım olumunekankayizsmile
Ayy çok güzel ya kaydirigubbakcemile3 koca 2 hafta, 3 aydan sonra hakettiniz kaydirigubbakcemile3 Acemiliğini nerde yapmıştı? Evet canım, terör olmasın da, her yer cennet gibi geliyor turkbayragiiki haftalık izin verdiler bu cuma aydına gidices birlikte kayınvalidemlere (sülemesi bi garip geliyoda )sempatiksalakcinni bi dahaki haftada bize gitces manisaya kaydirigubbakcemile5 allahım büssürü cıs olur orlarda şimdi dimi nası tutcam kendümüü sen sabır ver :roflol:
yemin töreni çok güzeldi ya bu kadar etkilenebilcemi sanmazdım :gitme: aman canım iyi olsun terör falan olmasında bunada şükür :lepi:
Ayy çok güzel ya kaydirigubbakcemile3 koca 2 hafta, 3 aydan sonra hakettiniz kaydirigubbakcemile3 Acemiliğini nerde yapmıştı? Evet canım, terör olmasın da, her yer cennet gibi geliyor turkbayragi
QUOTE]
acemiliğini benim yanımda yaptı balıkesirde :kedi: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama gel gelelim pek dışarı salmadılar anca hafta sonları falan ben gittim bazende öğleden sonra bi kaç saatliğine falan çıkabildiler :1ninca: olsun oda yeter keşke asıl yeri burası kalsaydı :asigim:
Yesacım ip adresinden mi banlamışlar seni canım ya, hasret bıraktılar bizi
evet canım vericez..vermeliyizzz:hulya:
gülüm bnde hevesimi haftaya çarşambaya saklıyorumsempatiksalakcinni
Aman neyseki o 3 ay yakınmış, o sıkı dönemde hem senin için hem de sevdiceğin için başka türlüsü daha zor olurdu canım. Benim de hayalimde bursa çıkması vardı ama nerdeeee boshayallersmileacemiliğini benim yanımda yaptı balıkesirde :kedi: sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni ama gel gelelim pek dışarı salmadılar anca hafta sonları falan ben gittim bazende öğleden sonra bi kaç saatliğine falan çıkabildiler :1ninca: olsun oda yeter keşke asıl yeri burası kalsaydı :asigim:
Az kaldı canım 2 marta Şeniz Öptüm cimcimem, kalbimizdesin, merak etma opuyorumnanaktanevet canım ya ip den banladıkları icin evden hıc bı sekılde bu uyelıgımle bıle gıremıyorum su an arkdasımdayım bı kac gun burda kalacagım ama sonrasında nasıl olur bılemıyorum valla arada teyzeme neyım gıderım artık valla ben de hasret kaldım yaa 2 marta kadar boyle artık napalım :))
ben kacaro kızlar
carsı pazar neyım bı bakınayım:)) pılates bantı ya da lastıgımı onun adı yaaa anneme ondan alacagım ben de kullanırım artıkkk :))
operım herkeslerı Şeniz
hadi bakalım haftaya bi patlama bekliyok senden ya benim 58 den sonrası zor olcaktır ama bakalım artık bayanssulusmile
Aman neyseki o 3 ay yakınmış, o sıkı dönemde hem senin için hem de sevdiceğin için başka türlüsü daha zor olurdu canım. Benim de hayalimde bursa çıkması vardı ama nerdeeee boshayallersmile
Az kaldı canım 2 marta Şeniz Öptüm cimcimem, kalbimizdesin, merak etma opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?