Allah büyük boshayallersmile inşallah
17 si canım yasemincimle aynı gün opuyorumnanaktan , seni biliyom ben 26 sısın aklinialirimsmile Şenizekimin kaçı??
Doğum ayın kutlu olsun güzel ablacım benim Şeniz opuyorumnanaktan Ama yılı da tutturduk ya sempatiksalakcinni , acep aynı tarihte mi evlencez sırnaşık şeyewet cnm 85 ama ben senden azcık büyüküm:))) şubat doğumluyum ben kaydirigubbakcemile5
sensewitch canim 2 hafta sonra hep beraber yapalim su ayran corbali detoksu;
hatta 2 gun belirleyelim; tum grup beraber yapalim;
var misiniz kizlarrrr
yesa banlanmış sanırım neden ki
evet şimdi bende farkettim noldu acaba ??
Kapsama alanı dışında olmanın 2 sebebi olabilir;
- 1. sebep site kuralları ihlali,
- 2. sebep ise buraya üye olduğunuz mailin artık kullanılmıyor olması. Bu yüzden mail adresinizi lütfen sürekli kullandığınız mail adresi yapmalısınız.
Muhtemelen maille ilgili bi sorundur yesacımınki.
Yasemincim normal yemeyi saymıyom ki, ben çok yiyom :)) Ama akıllandım canımcım :))
umarım maille ilgilidir yesam benim cimcimem y
günaydın canlar
bu haftaki kilom yesayı geçmeye yeter umarım
1 kilo 600 gr vererek 59,8 (59,7 çıktı ama haftaya 100 gr verdim demeyi garanti etmeki için 59,8 yazıyorum)
yesa kapsama alanı dışındasın ama okuyosundur burayı umarım
17 si canım yasemincimle aynı gün opuyorumnanaktan , seni biliyom ben 26 sısın aklinialirimsmile Şeniz
Doğum ayın kutlu olsun güzel ablacım benim Şeniz opuyorumnanaktan Ama yılı da tutturduk ya sempatiksalakcinni , acep aynı tarihte mi evlencez sırnaşık şey
Sensecim, hedefine 1 kilo kala çıplak tartılırsın, hemencecik hedefine ulaşmış olursun
kaydirigubbakcemile5
:1shok: hadi cnm baktın bu hafta birinci olamıcan o yüzden söölemiyon di mi haftaya 2 kilo vermiş olarak haftayı garantiliyon di mi hı di mi ?? laelaelaelaelae
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...4-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz-63.html
Bu ne yaa rüyamızda göreceğimiz kilolar 2 günde normal mi yaa bu kadar zehir mi varmış da detoxla atmışlar hıh kızlar ne dersiniz?
sensewitch canim 2 hafta sonra hep beraber yapalim su ayran corbali detoksu;
hatta 2 gun belirleyelim; tum grup beraber yapalim;
var misiniz kizlarrrr
canlarım yaa evet banlandım ama maılden degıl malesef kaydirigubbakcemile3 truf yuzunde hep kaydirigubbakcemile3 neyse kapatalım bu konuyu laelaelaelaelae
hayyyyyyy masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh 1kılo 600gr ne demek yaaaaa sempatiksalakcinni sıke neyım yaptım bıraz bu kılolar uzerıme yapısmayan kılolardı ama 51.2 den 49.7 cıktım bu hafta 1 kılo 500mmu yaww aradakı fark hayyy ben bole ısın alsanaalsanasmile
Gönüllerin şampiyonusun sen cadı kız Şeniz Hem senin zaten verecek azcık kilon var kihayyyyyyy masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh 1kılo 600gr ne demek yaaaaa sempatiksalakcinni sıke neyım yaptım bıraz bu kılolar uzerıme yapısmayan kılolardı ama 51.2 den 49.7 cıktım bu hafta 1 kılo 500mmu yaww aradakı fark hayyy ben bole ısın alsanaalsanasmile
Canım bizim de iş olayları erteleyebilir baya, o yüzden hiç belli olmaz :1no2: Aay canım öyle zamanda dedin ki, bugün ilk plakamız = Düzce :lepi: Ama geçen haftasonu kamerada gördüğümden beri özlemim iyice depreşti, o yüzden 81 üzüyor beni senağlama Siz akşamları rahat rahat görüşüyorsunuzdur di mi canım Şenizsaol canım benim :1hug: belkiii olabilirdi hemde çok hoş olurdu :teytey: ama benim yarim uzun dönem yapıyo askerliğibu arada siz plaka mı ne onlara geldiniz dimi hihoyyyt yarıladınız yolu hadi bakalım darısı başımıza zemuszemus olumunekankayizsmile
Her türlü engelleme ve ambargoya karşı 1,6 kg bravo trufçum süpersinnnnn zemuszemusa.s.
Yesa nerelerde kaldı yahu
herkeze selaaammmma.s.
700 gr vermişim daha fazla bekliyordum
ederim yardımların için Şeniz
Tebrikler yasemincim alkisalkisalkis , meraktan çatladım burda sempatiksalakcinni
Yesacım hoşgeldin cimcimem opuyorumnanaktan
canım 51 den düştün değil mi? 1.6 veren var
bebeğim minik kuşum çatladım yaaaa meraktanŞeniz
A M A N A L L A H I M 49,7 M İ İ İ İ İ İ İ İ akannehirakannehirakannehirakannehir
BRAVOOOOOOOOOOalkisalkisalkisalkisalkisalkis
nerelerdesin sen kaçak ya
benle o kadar uğraşırsan banı yersin işte böyle kötükedihüso
üst yönetimden tanıdıklarım var bana kıyak geçtiler
şaka bi yana gelmene sevindim
hatta dedim ki yesa birinci olamayacağını anladı liposakşına gitti herhalde :roflol:
saolasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan ama truf bırıncı oldu yaa alsanaalsanasmile
bı daha yokum ben senle yarısa trufcum yaaaa bı yarısa basladım 2 marta kadar ban yedım yaaaaklava: valla aklıma gelmedı degıl sırf bırıncı olmak ıcın kaydirigubbakcemile3
Yesa sen kaç kiloydun bu son ölçümden önce...Bir de boyun kaçç...(Herkesi ezberleyemedim daha kusura bakmayın)
hoşgeldin tebrikler bu arada opuyorumnanaktan
:kedi:
Gönüllerin şampiyonusun sen cadı kız Şeniz Hem senin zaten verecek azcık kilon var ki
Canım bizim de iş olayları erteleyebilir baya, o yüzden hiç belli olmaz :1no2: Aay canım öyle zamanda dedin ki, bugün ilk plakamız = Düzce :lepi: Ama geçen haftasonu kamerada gördüğümden beri özlemim iyice depreşti, o yüzden 81 üzüyor beni senağlama Siz akşamları rahat rahat görüşüyorsunuzdur di mi canım Şeniz
canım sımdı gecen carsamba 51.2 ıdım ondan bı oncekı carsamba 49.8 ıdım bu carsamba trufcugumla gırdıgımız yarıs saolsun 49.7 en az gordugum kılo olarak kendı rekorlar kıtabına gırdım hehehe aklinialirimsmile
hosbuldukkk canımmmmm saolasınnnn darısı 47 yee amınnn:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?