50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sensewitch canim 2 hafta sonra hep beraber yapalim su ayran corbali detoksu;

hatta 2 gun belirleyelim; tum grup beraber yapalim;
var misiniz kizlarrrr

17 si canım yasemincimle aynı gün opuyorumnanaktan , seni biliyom ben 26 sısın aklinialirimsmile Şeniz
ewet cnm 85 ama ben senden azcık büyüküm:))) şubat doğumluyum ben kaydirigubbakcemile5
Doğum ayın kutlu olsun güzel ablacım benim Şeniz opuyorumnanaktan Ama yılı da tutturduk ya sempatiksalakcinni , acep aynı tarihte mi evlencez sırnaşık şey

var misiniz kizlarrrr

bende yapmak istiyorum bu detoks diyetini çalıştığım için bu haftasonu yapmayı düşünüyorum isterseniz beraber bu haftasonu yapabiliriz

yesa banlanmış sanırım neden ki

evet şimdi bende farkettim noldu acaba ??

umarım maille ilgilidir yesam benim cimcimem y

canlarım yaa evet banlandım ama maılden degıl malesef kaydirigubbakcemile3 truf yuzunde hep kaydirigubbakcemile3 neyse kapatalım bu konuyu laelaelaelaelae

hayyyyyyy masallahhhhhhhhhhhhhhhhhh 1kılo 600gr ne demek yaaaaa sempatiksalakcinni sıke neyım yaptım bıraz bu kılolar uzerıme yapısmayan kılolardı ama 51.2 den 49.7 cıktım bu hafta 1 kılo 500mmu yaww aradakı fark hayyy ben bole ısın alsanaalsanasmile

saol canım benim :1hug: belkiii olabilirdi hemde çok hoş olurdu :teytey: ama benim yarim uzun dönem yapıyo askerliği bu arada siz plaka mı ne onlara geldiniz dimi hihoyyyt yarıladınız yolu hadi bakalım darısı başımıza zemuszemus olumunekankayizsmile

:1shok: hadi cnm baktın bu hafta birinci olamıcan o yüzden söölemiyon di mi haftaya 2 kilo vermiş olarak haftayı garantiliyon di mi hı di mi ?? laelaelaelaelae

hehe artık kendımı spora verdım hem az yıcem hemde cok sporr bu hafta veremedım kacamaklarım oldu cunku sporda yapmadım hıc haftaya donusum muhtsem olcakzemuszemus

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...4-100-detoks-diyeti-deneyimlerimizzzz-63.html

Bu ne yaa rüyamızda göreceğimiz kilolar 2 günde normal mi yaa bu kadar zehir mi varmış da detoxla atmışlar hıh kızlar ne dersiniz?

cnm bende denedim bu detoksu ama 58 den 63 e fırlamıştım o sıralar ve abur cuburlar yüzünden spor apamıyodum ayağım rahatsızlanmıştı biraz öle olunca benden 1,5 kg gittti ama tabi bu ödem di 2 günde ericek halimiz yok ve bi kaç ay içinde alınan kilolardu benimkiler ....

var misiniz kizlarrrr

evet grupca yapsak daha iyi olur

sen de iyi kilo vermişsin tebrikler rakibime
ama banlanmandan niye ben sorumluyum ki yaramaz yesa kaydirigubbakcemile

Gönüllerin şampiyonusun sen cadı kız Şeniz Hem senin zaten verecek azcık kilon var ki
Canım bizim de iş olayları erteleyebilir baya, o yüzden hiç belli olmaz :1no2: Aay canım öyle zamanda dedin ki, bugün ilk plakamız = Düzce :lepi: Ama geçen haftasonu kamerada gördüğümden beri özlemim iyice depreşti, o yüzden 81 üzüyor beni senağlama Siz akşamları rahat rahat görüşüyorsunuzdur di mi canım Şeniz

Her türlü engelleme ve ambargoya karşı 1,6 kg bravo trufçum süpersinnnnn zemuszemusa.s.

ne engellemesı ne ambargosu yahuu :roflol:

Yesa nerelerde kaldı yahu

geldım canım benım kaydirigubbakcemile5

herkeze selaaammmma.s.
700 gr vermişim daha fazla bekliyordum
ederim yardımların için Şeniz

masallah canım benımmmmm sempatiksalakcinni

Tebrikler yasemincim alkisalkisalkis , meraktan çatladım burda sempatiksalakcinni
Yesacım hoşgeldin cimcimem opuyorumnanaktan

hosbulduk canım benım ozlemısım valla yaa delikafadulden

canım 51 den düştün değil mi? 1.6 veren var

kocum yaaaaa truffffffffffffffffff 1.6 vermısssssssss yaaa ben 1.5 bu kadar olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa alsanaalsanasmile sayılmaz ıkımızde bırıncı olalaım bu haftaa aklinialirimsmile

bebeğim minik kuşum çatladım yaaaa meraktanŞeniz

kuzum ben de cok ozledım yaaaaaaaaa Şeniz ıkı gundur takılamıyorum ya sana ıcıme dert oldu alsanaalsanasmile olumunekankayizsmile

A M A N A L L A H I M 49,7 M İ İ İ İ İ İ İ İ akannehirakannehirakannehirakannehir

BRAVOOOOOOOOOOalkisalkisalkisalkisalkisalkis

saolasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan ama truf bırıncı oldu yaa alsanaalsanasmile

bı daha yokum ben senle yarısa trufcum yaaaa bı yarısa basladım 2 marta kadar ban yedım yaaaa klava: valla aklıma gelmedı degıl sırf bırıncı olmak ıcın kaydirigubbakcemile3

ni ye ki canım ya böyle iyi gidiyorduk birbirimizi gaza getirmeseydik biraz zor verirdik
bu arada gerçekten benim yüzümden ban yediysen üzülürüm

Yesa sen kaç kiloydun bu son ölçümden önce...Bir de boyun kaçç...(Herkesi ezberleyemedim daha kusura bakmayın)

canım sımdı gecen carsamba 51.2 ıdım ondan bı oncekı carsamba 49.8 ıdım bu carsamba trufcugumla gırdıgımız yarıs saolsun 49.7 en az gordugum kılo olarak kendı rekorlar kıtabına gırdım hehehe aklinialirimsmile

hoşgeldin tebrikler bu arada opuyorumnanaktan
:kedi:

hosbuldukkk canımmmmm saolasınnnn darısı 47 yee amınnn:lepi:

oyy kıyamam canım ya :teselli: bizim de acemiliği çok yoğun geçti kuzum ya henüz de bitmedi bu cuma biticek inş.:))) hafta sonları bile eğitim falan yaptırdılar ama yinede görüşebiliyoduk o yönden hiç merakta bırakmadı saolsun bidenem Şeniz sizin nasıl rahat mı sewdiceğin kaydirigubbakcemile5 bundan sonra daha rahat konuşuruk diyoduk hoooop kıbrıs çıktıı :çok üzgünüm: yurtdışı sonuçta farklı tarife falan olcak bakalım naparısss ....
canım umarım en kısa zamanda iş bulurlar bizimde iş muabbeti var çünkü -tatlicadiarzu-

inş. cnm a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…