50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sağol canım birlikte başardık
burcu hayalcime söyleyim senide birinci yapsın ben birincilik koltuğunda sana da yer ayırırım
çekip gösterirdim tartının fotoğrafını o zaman ben de

kilo düştükçe vermek çok zor oluyor ya....bilmiyorum nasıl olck ama 55e kadr inat yapmasın ben zaten çok zro verdm bu kiloları. kaplumbağa gibi bir metabolizmayla.eyvahedigeldismile

70 den düşmek hiçte yabana atılacak bir şey değil.

kıslar
pubik bölgesini zayıflatmak için neler yapıyorsunuz
önceden tahta gibi olan malum bölge şimdi üstünde 5 katman yağ tabakası varmış gibi
zayıfladıkça gidermi ya da oraya has hareket neyim varmı
yoksa sizde orda yağ mağ yokmu
nedir söyleyin bakim

haklısın canım fazla görüşemesekte çok ağır bi dönemden geçsede en azından yanı başaımdaymış gibi hissettim yinede Şeniz
bursalımısın cnm bilmiyorumkismile
İstanbul canım, burada asker olma ihtimali yok diye düşündük kütükten dolayı, deniz otobüsüyle istanbul bursa arası 1,5 saat, bi de üni yi de orda okuyunca erkek arkadaşım bursa olsun istemiştim ya da balıkesir.. Size kısmet olmuş balıkesir kaydirigubbakcemile3

kilo düştükçe vermek çok zor oluyor ya....bilmiyorum nasıl olck ama 55e kadr inat yapmasın ben zaten çok zro verdm bu kiloları. kaplumbağa gibi bir metabolizmayla.eyvahedigeldismile

malesef canım ama bende kasmıcam bi 58 olayım da yaza kadar ayda bi kilo bile olsa 55 olurum:))) yürüyüş yapıyodum pilatese de yeniden başlıcam en azından incelirim kaydirigubbakcemile5

callenetics die bi şi var pilates bale karışımı bi incele istersen kk da da wardı onla ilgili bi link ben biraz videoya baktım ama baya bi zor hele bi pilateste ilerliyeyimde sonra yaparım belki demiştim:)))

hmm anladım cnm kısmet :kedi:
bu arada sewdiceğinle meslektaş mısnız sempatiksalakcinni

canim;
alt karin icin;
makas hareketi yapmalisinnn

Ok tatlım bi daha başlıcaz bakalım önümüzdeki haftalarda pepper startını vericek takımcanak yapar 2 gün sonra yazarız kiloları :):lepi:

Değiliz canım, iktisat okudu sevdicem. Ekonomi ondan sorulur :)) bense end. müh. seninki?

ben onuda müh. sanmıştım genelde uzun alıyolarmış ya isteselerde istemeselerde ve ne güzel kısa çıkmış dicektim kaydirigubbakcemile2
elkt müh. bende ing. öğrt opuyorumnanaktan

Ok tatlım bi daha başlıcaz bakalım önümüzdeki haftalarda pepper startını vericek takımcanak yapar 2 gün sonra yazarız kiloları :):lepi:

tamam canım olur :)) yalnız ben içine bu defa kara buğday koycam bulgur yerine çok faydalıymış aldım geçen gün ama denemedim henüz :lepi:

ben onuda müh. sanmıştım genelde uzun alıyolarmış ya isteselerde istemeselerde ve ne güzel kısa çıkmış dicektim kaydirigubbakcemile2
elkt müh. bende ing. öğrt opuyorumnanaktan
Biz de öyle hesap yapmıştık kendimizce, o kadar iktisat mezunu var diye kısa çıkar kesin dediydik, tuttu :lepi: Kader arkadaşım olumunekankayizsmile

Yasemincim ben çıkıyorum sen geldin, gelince hesap sorcam sana :mymeka:

Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan

ne güzel canım ya kaydirigubbakcemile5
güle güle kuzumm öptümm opuyorumnanaktan

Pubik derken popiş di mi ben yanlış anlamadım ??

Pepper galiba bu hareketten bahsediyor makas hareketi diye ???

popiş için ;

Arkaya tekme hareketini deniyebilirsin ya da yanlarla beraber popişi eritmen için

sandalyeyi candan erçetin gibi çevir yaslandığın yere tutun bedenin dik olsun bacağının birini tam yana doğru açabildiğin yere kadar aç kapa en az 20 adet 1 set (sarkaç gibi yapıcan tatlım) sonra diğer bacağa geçersin şekerim harika harekettir yanlar popo ve üst bacağı aynı anda çalıştırır.

Son düzenleme:
callenetics die bi şi var pilates bale karışımı bi incele istersen kk da da wardı onla ilgili bi link ben biraz videoya baktım ama baya bi zor hele bi pilateste ilerliyeyimde sonra yaparım belki demiştim:)))

inceleyeceğim tatlım sağolasın

canim;
alt karin icin;
makas hareketi yapmalisinnn

makası yapıyorum zaten canım ama o daha çok alt karna özellikle sezeryan bölgesi için iyi oluyor orda nasıl bir katman var bir bilseniz göbeciklerinize dua edersiniz. keşke normal doğursaydım derim hala

canım popiş değil senin dediklerini de yapacağım benim kastım şey kem küm
anladınız ya hani şu ağda yapmak zorunda kaldığımız üst taraf varya işte orası
sırnaşık şey

birazcık ütüm var 1 saat sürer o da kalori yaktırıyo nasıl olsa
bebekle yürümenin bi çaresini bilen varmı acaba

rica ederm sende saol kaydirigubbakcemile5

bende gideyim kızlar daha dışarı çıkmam gerek öptüm a.s.

patladım ama di mi yasuş di mi kaydirigubbakcemile3 allahım 1 tam kiloyu gördüm ya gam yemem :)
ya herkes bomba gibi ben bile patladım normalde en fazla 300 gr verirdim
kuzum ben de cok ozledım yaaaaaaaaa Şeniz ıkı gundur takılamıyorum ya sana ıcıme dert oldu alsanaalsanasmile olumunekankayizsmile
cannıııım beniiim her zaman beklerimhihoyyytyerimseniben

Yasemincim ben çıkıyorum sen geldin, gelince hesap sorcam sana :mymeka:

Öptüm hepinizi opuyorumnanaktan
tatlım istemeden oldu valla eşim spora başladı benim müziği sevmedi o ara açtım bölümü
sonra içime sinmedi tekrardan döndüm spora şincik goncam alınır onunla spor yapmıyorum diye:mymeka:
adamın yıllardır hayaliguclubacismile
ama taaaam 1 saat yaptım sporumu :bbo::jeyyar:
hadi bekliyorum bebişim bitir sende sporunuklava:laelaelaelaelaesempatiksalakcinni

anladımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…