50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya KPSS ye girecek arkadaşlar geçen gün arkadaş kafamı karıştırdı bu sene sadece b kadrosu sınavı var dedi e kpss a kadrosu her sene olmuyo mu? Bu sene A da var di mi ya???

Yoksa niye 4 oturum olsun sınav di mi??
Bi yardım ediverin de aydınlatın yahu beni...

canım net bir bilgim yok ama ben de 2 yıl üst üste girdim sınava 2007 ve 2008 her ikisinde de a grubu vardı diye hatırlıyorum. a grubu beni ilgilendirmediği için çok bilgim yok. memurlar.net e girsene orada bulursun bu tip bilgileri kesin. foruma filan bak,oradakilere sor. özel sektörde mi çalışıyorsun?? kpss ye hazırlanmak çok zor bir de bölümünün ataması yoksa. benimkinin yoktu türkiye derecesi yapmak zorunda kaldım,midemi mahvettim stresten. kolay gelsin canım.

Hıııım, goncan haklı tabi canımcım, destekliyorum olumunekankayizsmile

Yürüyüşümü yaptım 1 saat, gezme olarak çıktım ama tempolu yürüdüm, çok da terledim evde spor yapsaydım daha mı karlı olurdum diye düşünmedim değil sempatiksalakcinni

yok canim pubik derken alt karnin birazdaha altini kastediyor.

yere yatip ayaklari yukariya dogru duz bir sekile kaldirim, bas ve omuzlar yukarda,
ayaklarin biri asagi inerken digeri yukari cikacak.
hareket nefes vererek yapilacak.
makas hareketi; ebrudan ogrendim;-))

kizlar %100 detoksumuzu,
15 mart gibi yapabiliriz.
13-14 mart benim sinavlarim var, scyllada bu arada sehir disinda olacak..
haftasonu olsun derseniz de; 20-21 mart.

ama bence haftaici yapalim;
h.sonu daha zor olur; evde olup da yememek.

ama isyerine getiririz ayran corbamizi, 2 satte bir icer dururuz.

neyse ilerleyen gunlerde kararlastiririz bunu da.

ya kizlaar var ya siz olmasaniz coktan birakmistim diyeti veremiyorum diye,
motive oluyorum burda cok cokkkk

canlarim;

corek otu yagini aldirdim disari cikan bir arkadasa;
aktar sabah ac karna icsin demis.

ben meraktan duramam;
eve gidince yemek yemeden iceyim mi?

ne dersiniz..

ben yemegi hazirlayana kadar etki eder.

ama tum aksami tuvalette gecirmeyim sonra kocisimden ayri
????

bu arada

yesacim banlanmissin canim gecmis olsun,
ayrica 1.ligi kil payi kacirmissin ona da gecmis olsun.

ama 1,5 kg vermissin tebriklerr

chemes
yarin yeni koc aciklanana kadar hala kocumuzsun ona gore; birakma bizi bugunluk de.
sagol canim hersey icin.

bir de 1-2 arkadas vardi, sevgilileri uzakta, kimlerdi karistirdim; kizlar Allah kavustursunnn

yasemn; canim 700 gr. supersinnnn
bu hafta sizin gazinizla, haftaya gorun beniiiiii

valla bunla eriyecekse ne ala

ben nerdeyse hep evdeyim ama o tarihlerde yapalım bakalım ne olacak

bence sabah aç karna iç

chemes
yarin yeni koc aciklanana kadar hala kocumuzsun ona gore; birakma bizi bugunluk de.
sagol canim hersey icin.

rica ederim canım,ne demek. hemen hemen herkes az veya çok kilo vermiş bu hafta ne güzel. ben de 1.5 kilo verdim ama hepsi yağ değildir. sağlıklısı en fazla haftada 1 kilo. 2 hafta aradan sonra tekrar başladım ya vucudum düzene girmiştir ondan böyle. önümüzdeki haftalarda bu kadar çok veremem,zaten istemem de,yağlardan kurtulmak amaç sağlıklı sağlıklı.

Merhaba güzelleropuyorumnanaktan umarım herkes iyidir. Bugün tartıya çıkıp mutlu olan arkadaşları çok tebrik ediyorum,başarılarının devamını bekliyorumkaydirigubbakcemile3
Bana gelince malesef:1no2: aynı,gram oynamamış.Ama en azından almadığıma şükrediyorum. Ya geçen gün hani adet olmadan önce 1-2 kg alıyoruz ama adetin ortasında gidiyo falan diye konuşuyordunuz ya bende çok sevinip umutlanmıştım belki adet öncesi kilodur bunlar,bir iki güne 2 kilo gider diye.Ama değilmiş işte:sinifsinif: neyse bi dahaki haftaya inşallah bende kilo verenler arasına katılıp,havalarda gezebilirimkaydirigubbakcemile5

Cnm ben işletme den girebilirim diye düşünüyorum o alanda alan çok bakanlık var ama kadroları az tabi gıda müh kadrosu çok az sağolsun tarım bakanı herşeyde olduğu gibi bunda da bize öncelik (!) sağlamış hep veteriner ve ziraatçi alınıyor. Özelde çalışıyorum cnm. Memurlar neti inceledim orada kpss b iki senede 1 kpss a ve öğretmenliğin de her sene olduğu yazıyo ama arkadaş öyle diyince kafa karıştı -tatlicadiarzu- Ah stressten mide olayına bana sor okul zamanı 2 üni 1 kurs & projeler ... sonuç gastrit

Çalışıyorum bakalım kpds kpss alan dersleri sıkıcı genel kültür genel yetenek bitti zaten off offf hepimizin allah yardımcısı olsun bu ülkede...ohaoldumsmile

Kızlar az önce akşam yemeğimi yedim öğlenle aynı olarak bezelye ve normal yiyim dedim tıkandım kaldım midem de tıka basa doldu bişiy de yemedim gibi ama midem uzun süredir hiç bu kadar dolmamıştı korktum şimdi alıcam diye kilo yaaa

Sürekli bi stres ortamı yaa aldım mı ya alırsam öffff manken doğmak varmış löp löp yiyim şişmemek :umursamaz:

sensewitchcim tebrikler kuzum,gitmiş 1 kiloalkisalkisalkisalkisalkisalkis anlaşıldı neden gittiği aslında,kpssyi çalışıp,sınav düşünürken aklına yemek içmek gelmiyor tabi,şuan derslerle meşgul aklın.Bendemi tekrar girsem napsam yaaCADIARZU belki bi fydası olur banada kilo vermededelikafadulden bravo canım valla

açıköğretimden mi bitirdin işletmeyi,ben de son yılımda iktisata başlamıştım hala bitmedi. üstüne çalışıyorum,bir de yüksek lisans çoook zor.çok yoğun.bizim de atamalar çok az hatta bazen hiç yok diye başlamıştım ama şükür atandım zor da olsa.şimdi de bırakamıyorum o kadar okudum bitsin diyorum, pek işime yaramayacak da olsa. ama en azından ekonomi haberlerinden anlar oldum

bu arada

eminim istediğin olucak zaten birazcık kaldı hedefine ondan inat ediyor vücudun kaydirigubbakcemile

Peppercim ama sen inceldin diye hatırlıyorum ben, bak bana ben aldım kaydirigubbakcemile3
zaten sen hızlı vermiştin e birde zımbırtı olacak o kadar haa zımbırtıyı bahane edip kabuslar görmeyesin sakınaklinialirimsmile:mymeka:

bu arada ne zamandır söyliycem benden önce davrandınız yaa ben kıvırcığa bayılırım
herkes kıvırcık laelaelaelaelaevalla kıskandım Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…