ya KPSS ye girecek arkadaşlar geçen gün arkadaş kafamı karıştırdı bu sene sadece b kadrosu sınavı var dedi e kpss a kadrosu her sene olmuyo mu? Bu sene A da var di mi ya???
Yoksa niye 4 oturum olsun sınav di mi??
Bi yardım ediverin de aydınlatın yahu beni...
Hıııım, goncan haklı tabi canımcım, destekliyorum olumunekankayizsmiletatlım istemeden oldu valla eşim spora başladı benim müziği sevmedi o ara açtım bölümü
sonra içime sinmedi tekrardan döndüm spora şincik goncam alınır onunla spor yapmıyorum diye:mymeka:
adamın yıllardır hayaliguclubacismile
ama taaaam 1 saat yaptım sporumu :bbo::jeyyar:
hadi bekliyorum bebişim bitir sende sporunuklava:laelaelaelaelaesempatiksalakcinni
Pubik derken popiş di mi ben yanlış anlamadım ??
Pepper galiba bu hareketten bahsediyor makas hareketi diye ???
popiş için ;
Arkaya tekme hareketini deniyebilirsin ya da yanlarla beraber popişi eritmen için
sandalyeyi candan erçetin gibi çevir yaslandığın yere tutun bedenin dik olsun bacağının birini tam yana doğru açabildiğin yere kadar aç kapa en az 20 adet 1 set (sarkaç gibi yapıcan tatlım) sonra diğer bacağa geçersin şekerim harika harekettir yanlar popo ve üst bacağı aynı anda çalıştırır.
yok canim pubik derken alt karnin birazdaha altini kastediyor.
yere yatip ayaklari yukariya dogru duz bir sekile kaldirim, bas ve omuzlar yukarda,
ayaklarin biri asagi inerken digeri yukari cikacak.
hareket nefes vererek yapilacak.
makas hareketi; ebrudan ogrendim;-))
kizlar %100 detoksumuzu,
15 mart gibi yapabiliriz.
13-14 mart benim sinavlarim var, scyllada bu arada sehir disinda olacak..
haftasonu olsun derseniz de; 20-21 mart.
ama bence haftaici yapalim;
h.sonu daha zor olur; evde olup da yememek.
ama isyerine getiririz ayran corbamizi, 2 satte bir icer dururuz.
neyse ilerleyen gunlerde kararlastiririz bunu da.
ya kizlaar var ya siz olmasaniz coktan birakmistim diyeti veremiyorum diye,
motive oluyorum burda cok cokkkk
canlarim;
corek otu yagini aldirdim disari cikan bir arkadasa;
aktar sabah ac karna icsin demis.
ben meraktan duramam;
eve gidince yemek yemeden iceyim mi?
ne dersiniz..
ben yemegi hazirlayana kadar etki eder.
ama tum aksami tuvalette gecirmeyim sonra kocisimden ayri
????
chemes
yarin yeni koc aciklanana kadar hala kocumuzsun ona gore; birakma bizi bugunluk de.
sagol canim hersey icin.
yasemn; canim 700 gr. supersinnnn
bu hafta sizin gazinizla, haftaya gorun beniiiiii
Peppercim ama sen inceldin diye hatırlıyorum ben, bak bana ben aldım kaydirigubbakcemile3ben veremedim
:-(((
canım net bir bilgim yok ama ben de 2 yıl üst üste girdim sınava 2007 ve 2008 her ikisinde de a grubu vardı diye hatırlıyorum. a grubu beni ilgilendirmediği için çok bilgim yok. memurlar.net e girsene orada bulursun bu tip bilgileri kesin. foruma filan bak,oradakilere sor. özel sektörde mi çalışıyorsun?? kpss ye hazırlanmak çok zor bir de bölümünün ataması yoksa. benimkinin yoktu türkiye derecesi yapmak zorunda kaldım,midemi mahvettim stresten. kolay gelsin canım.
Cnm ben işletme den girebilirim diye düşünüyorum o alanda alan çok bakanlık var ama kadroları az tabi gıda müh kadrosu çok az sağolsun tarım bakanı herşeyde olduğu gibi bunda da bize öncelik (!) sağlamış hep veteriner ve ziraatçi alınıyor. Özelde çalışıyorum cnm. Memurlar neti inceledim orada kpss b iki senede 1 kpss a ve öğretmenliğin de her sene olduğu yazıyo ama arkadaş öyle diyince kafa karıştı -tatlicadiarzu- Ah stressten mide olayına bana sor okul zamanı 2 üni 1 kurs & projeler ... sonuç gastrit
Çalışıyorum bakalım kpds kpssalan dersleri sıkıcı genel kültür genel yetenek bitti zaten off offf hepimizin allah yardımcısı olsun bu ülkede...ohaoldumsmile
Gripincim hiç moral bozma, haftaya sıra bizde kaydirigubbakcemile5
Cnm ben işletme den girebilirim diye düşünüyorum o alanda alan çok bakanlık var ama kadroları az tabi gıda müh kadrosu çok az sağolsun tarım bakanı herşeyde olduğu gibi bunda da bize öncelik (!) sağlamış hep veteriner ve ziraatçi alınıyor. Özelde çalışıyorum cnm. Memurlar neti inceledim orada kpss b iki senede 1 kpss a ve öğretmenliğin de her sene olduğu yazıyo ama arkadaş öyle diyince kafa karıştı -tatlicadiarzu- Ah stressten mide olayına bana sor okul zamanı 2 üni 1 kurs & projeler ... sonuç gastrit
Çalışıyorum bakalım kpds kpssalan dersleri sıkıcı genel kültür genel yetenek bitti zaten off offf hepimizin allah yardımcısı olsun bu ülkede...ohaoldumsmile
bu arada
yasemn; canim 700 gr. supersinnnn
bu hafta sizin gazinizla, haftaya gorun beniiiiii
zaten sen hızlı vermiştin e birde zımbırtı olacak o kadar haa zımbırtıyı bahane edip kabuslar görmeyesin sakınaklinialirimsmile:mymeka:Peppercim ama sen inceldin diye hatırlıyorum ben, bak bana ben aldım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?