ben onuda müh. sanmıştım genelde uzun alıyolarmış ya isteselerde istemeselerde ve ne güzel kısa çıkmış dicektim kaydirigubbakcemile2
elkt müh. bende ing. öğrt opuyorumnanaktan
Kızlar az önce akşam yemeğimi yedim öğlenle aynı olarak bezelye ve normal yiyim dedim tıkandım kaldım midem de tıka basa doldu bişiy de yemedim gibi ama midem uzun süredir hiç bu kadar dolmamıştı korktum şimdi alıcam diye kilo yaaa
Sürekli bi stres ortamı yaa aldım mı ya alırsam öffff manken doğmak varmış löp löp yiyim şişmemek :umursamaz:
ben onuda müh. sanmıştım genelde uzun alıyolarmış ya isteselerde istemeselerde ve ne güzel kısa çıkmış dicektim kaydirigubbakcemile2
elkt müh. bende ing. öğrt opuyorumnanaktan
Canımcım ben geçen hafta kıyafetle 59 dum, aslında 58,5 mişim. 300 gr vermiştim aldım fazlasıyla. Ama hakettim cısları yiye yiye. Bugün bi sürü öğün yaptım bi de, acaip iştah var, zırt pırt bişi yiyesim geliyor. 60 dan önce verme hızımda yavaş aslında. 1 aydır toplam 2 kilocuk verdim bilmiyorumkismile Ama pes etmek yok :lepi:zaten sen hızlı vermiştin e birde zımbırtı olacak o kadar haa zımbırtıyı bahane edip kabuslar görmeyesin sakınaklinialirimsmile:mymeka:
bu arada ne zamandır söyliycem benden önce davrandınız yaa ben kıvırcığa bayılırım
herkes kıvırcık laelaelaelaelaevalla kıskandımŞeniz
Genelde öyle oluyor canım ama tabi ne mühendisi olduğuna da bağlı :1hug:mühendislere uzun mu çıkıyormuş? mafoldumben mafoldumben mafoldumben
Canımcım ben geçen hafta kıyafetle 59 dum, aslında 58,5 mişim. 300 gr vermiştim aldım fazlasıyla. Ama hakkettim cısları yiye yiye. Bugün bi sürü öğün yaptım bi de, acaip iştah var, zırt pırt bişi yiyesim geliyor. 60 dan önce verme hızımda yavaş aslında. 1 aydır toplam 2 kilocuk verdim bilmiyorumkismile Ama pes etmek yok :lepi:
Perma yaptırırsın sen de Şeniz
canım benim rica ederimKızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamadım,
@yesam gelmiş hoşgelmiş olumunekankayizsmile
@chemes beni geçmiş, helal olsun vereliniortak ayrıca koçluğun için çok sağol canım.
@Yasemincimle yesacım da süper kilo vermiş onları da öpüyorum opuyorumnanaktan
Chemescim sağlıklı beslenmen dışında yemek konusunda tamamiyle aynı kafadanız canım Şeniz, yukarıda da zaten çok güzel şeyler yazmışsın Şeniz Normal yemek yemezsek,beslenme düzeni er geç normale döner ve cup diye döner kilolar. Köklü değişim peşindeyiz :lepi: olumunekankayizsmilecanım aynen yazdığın gibi zırt pırt yersen verirsin zaten,acıkmadan, sık sık ye ki şekerin düşüp de gözün dönmesindevam et bence canın bişeyler istiyorsa ye hiç baskılama ama az ve sağlıklı şeyler ye. çikolata yeme meyve ye kuruyemişlerden ye,badem ceviz mesela.
Chemescim sağlıklı beslenmen dışında yemek konusunda tamamiyle aynı kafadanız canım Şeniz, yukarıda da zaten çok güzel şeyler yazmışsın Şeniz Normal yemek yemezsek,beslenme düzeni er geç normale döner ve cup diye döner kilolar. Köklü değişim peşindeyiz :lepi: olumunekankayizsmile
Canım benim vücudumun iq su biraz düşük sanırsam sempatiksalakcinni :roflol:evet canım kesinlikle. hayat boyu diyet yapıcak değiliz ya,sağlıklı beslenmeyi öğrenmek lazım. insan vücudu mükemmel,zaten kendini dinleyince o seni yönlendiriyor. ne eksikse onu yemeni söylüyor.
Canım benim vücudumun iq su biraz düşük sanırsam sempatiksalakcinni :roflol:
evet canım devletteyim allaha şükür, hem de babalar gibi kadrolu.selam şekerler.... maşallah ne kadar çok kilo veren arkadaşlarımız varmış. herkesi çok tebrik ediyorum....
chemes cim koçluğun için teşekkür ederim.....ben seni özelde çalışıyorsun sanıyordum.... devlette olduğunu bilmiyordum...
Canımcım ben geçen hafta kıyafetle 59 dum, aslında 58,5 mişim. 300 gr vermiştim aldım fazlasıyla. Ama hakettim cısları yiye yiye. Bugün bi sürü öğün yaptım bi de, acaip iştah var, zırt pırt bişi yiyesim geliyor. 60 dan önce verme hızımda yavaş aslında. 1 aydır toplam 2 kilocuk verdim bilmiyorumkismile Ama pes etmek yok :lepi:
Perma yaptırırsın sen de Şeniz
ben hep normal yiyorum , veriyorum da korkma bişey olmaz. normal yiyip kiloyu korursunı,sporla da verirsin. kas kütlen arttıkça enerji ihtiyacın artar,böylece gittikçe daha çok yersin. yemeden yaşanır mı, yemek yemek çok keyifli)
çok sağol tatlım sıra sendee kaydirigubbakcemileKızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamadım,
@yesam gelmiş hoşgelmiş olumunekankayizsmile
@chemes beni geçmiş, helal olsun vereliniortak ayrıca koçluğun için çok sağol canım.
@Yasemincimle yesacım da süper kilo vermiş onları da öpüyorum opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?