50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben onuda müh. sanmıştım genelde uzun alıyolarmış ya isteselerde istemeselerde ve ne güzel kısa çıkmış dicektim kaydirigubbakcemile2
elkt müh. bende ing. öğrt opuyorumnanaktan

mühendislere uzun mu çıkıyormuş? mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ben hep normal yiyorum , veriyorum da korkma bişey olmaz. normal yiyip kiloyu korursunı,sporla da verirsin. kas kütlen arttıkça enerji ihtiyacın artar,böylece gittikçe daha çok yersin. yemeden yaşanır mı, yemek yemek çok keyifli )

Canımcım ben geçen hafta kıyafetle 59 dum, aslında 58,5 mişim. 300 gr vermiştim aldım fazlasıyla. Ama hakettim cısları yiye yiye. Bugün bi sürü öğün yaptım bi de, acaip iştah var, zırt pırt bişi yiyesim geliyor. 60 dan önce verme hızımda yavaş aslında. 1 aydır toplam 2 kilocuk verdim bilmiyorumkismile Ama pes etmek yok :lepi:
Perma yaptırırsın sen de Şeniz

Kızlar yazdıklarınızın hepsini okuyamadım,

@yesam gelmiş hoşgelmiş olumunekankayizsmile

@chemes beni geçmiş, helal olsun vereliniortak ayrıca koçluğun için çok sağol canım.

@Yasemincimle yesacım da süper kilo vermiş onları da öpüyorum opuyorumnanaktan

canım aynen yazdığın gibi zırt pırt yersen verirsin zaten,acıkmadan, sık sık ye ki şekerin düşüp de gözün dönmesin devam et bence canın bişeyler istiyorsa ye hiç baskılama ama az ve sağlıklı şeyler ye. çikolata yeme meyve ye kuruyemişlerden ye,badem ceviz mesela.

canım benim rica ederim sen ne kadar vermiştin?

bu arada regl döneminde ağrısı olanlar varsa badem iyi gelebiliyormuş. ağrıların nedeni magnezyum eksikliği de olabilirmiş ve bademde bolca magnezyum varmış. ben sık sık tüketiyorum,gerçekten iyi geliyor.

Chemescim sağlıklı beslenmen dışında yemek konusunda tamamiyle aynı kafadanız canım Şeniz, yukarıda da zaten çok güzel şeyler yazmışsın Şeniz Normal yemek yemezsek,beslenme düzeni er geç normale döner ve cup diye döner kilolar. Köklü değişim peşindeyiz :lepi: olumunekankayizsmile

evet canım kesinlikle. hayat boyu diyet yapıcak değiliz ya,sağlıklı beslenmeyi öğrenmek lazım. insan vücudu mükemmel,zaten kendini dinleyince o seni yönlendiriyor. ne eksikse onu yemeni söylüyor.

evet canım kesinlikle. hayat boyu diyet yapıcak değiliz ya,sağlıklı beslenmeyi öğrenmek lazım. insan vücudu mükemmel,zaten kendini dinleyince o seni yönlendiriyor. ne eksikse onu yemeni söylüyor.
Canım benim vücudumun iq su biraz düşük sanırsam sempatiksalakcinni :roflol:

selam şekerler.... maşallah ne kadar çok kilo veren arkadaşlarımız varmış. herkesi çok tebrik ediyorum....

chemes cim koçluğun için teşekkür ederim.....ben seni özelde çalışıyorsun sanıyordum.... devlette olduğunu bilmiyordum...

yediklerime gelince

sabah 9.30 da 2 dilim ekmek 3 çeri domates, 5 zeytin peynir bir bardak portakal suyu bolca yeşillik
saat 11.30 da 3 kuru kayısı yarım keçi boynuzu
saat 13.30 da 3 kuru erik
saat 14.30 da bir kase çorba 1 dilim kızartılmış ekmekle
saat 5 te bir kase çorba,salata,yoğurtlu kerviz,3 lahana dolması,1 biber dolması,1 kırmızı biber dolması

ve 1 saat te sporumu yaptım
30 dk nivea cdsiyle geri kalanındada
mekik 30 kez
ters mekik 30 kez
çapraz mekik 30 kez
bacak kaldırma 50 kez
çömelme 30 kez
bacak esnetme 30 kez
ip atlama 30 kez
bel çevirme 5 dk
yanlara eğilme 50 kez
geri tekme 30 kez

eğer kendimi iyi hissedersem birde 3 mil yürüyüş yapmayı planlıyorum...

ıyi sporlar chemescim. Yine bekleriz :)

Şulecim dolmalar biraz fazla kaçmış sanki :)) ama yaptığın sporun maşallahı var.

Son düzenleme:
evet canım devletteyim allaha şükür, hem de babalar gibi kadrolu.

ammaaan 3 kere yaptırdımsempatiksalakcinni saçım tutmadı neymiş kuaföre çok karışmışımakannehir
insan nasıl şekil istediğinide söyliyemicekmi:dilcikar:

bu arada çok şükür saçlarımda gayet sağlıklı :lepi: bi ara ender saraçın 2 günlük şok diyetini yapmıştım tamam 2 kilo verdim ama benden çok şey aldı o diyet o zaman saçlarım dahil:sinifsinif:

ay evet canım ya haklısın aslında,normal yeme düzeniyle kilo verilmiyor,varolan kilon sabitleniyor.Asıl kilo verdiren spor,kalori yakıyosun sonuçta. Bende sıfır spor ama yeme düzenim hafif ve sağlıklı.Kilo vermiyorum ama sabitlendi almıyorumda yani.Hele biraz daha havalar ısınsın hemen başlıycam yürüyüşe.Spor yapınca biraz daha çok yeniyor ama bu kilo aldırmıyor işte,ilginç yani

çok sağol tatlım sıra sendee kaydirigubbakcemile
bende öptümmŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…