Aaaaaaaaaaaaaa ne diyon ya sen bana senağlama Doğru demiş olabilirsin sempatiksalakcinni Amaaaa bugün lahana yedim ve bi sürü de öğün yaptım, yapacam daha da aklinialirimsmile Seni takip ede ede daha da iyi olacam olumunekankayizsmilesen onun dilinden anlamıyor olabilir misin
selam şekerler.... maşallah ne kadar çok kilo veren arkadaşlarımız varmış. herkesi çok tebrik ediyorum....
chemes cim koçluğun için teşekkür ederim.....ben seni özelde çalışıyorsun sanıyordum.... devlette olduğunu bilmiyordum...
yediklerime gelince
sabah 9.30 da 2 dilim ekmek 3 çeri domates, 5 zeytin peynir bir bardak portakal suyu bolca yeşillik
saat 11.30 da 3 kuru kayısı yarım keçi boynuzu
saat 13.30 da 3 kuru erik
saat 14.30 da bir kase çorba 1 dilim kızartılmış ekmekle
saat 5 te bir kase çorba,salata,yoğurtlu kerviz,3 lahana dolması,1 biber dolması,1 kırmızı biber dolması
ve 1 saat te sporumu yaptım
30 dk nivea cdsiyle geri kalanındada
mekik 30 kez
ters mekik 30 kez
çapraz mekik 30 kez
bacak kaldırma 50 kez
çömelme 30 kez
bacak esnetme 30 kez
ip atlama 30 kez
bel çevirme 5 dk
yanlara eğilme 50 kez
geri tekme 30 kez
eğer kendimi iyi hissedersem birde 3 mil yürüyüş yapmayı planlıyorum...
sen onun dilinden anlamıyor olabilir misin
ben önceden saçlarımın dilinden pek anlayamıyomuşum pek bi asiydiler ama artık iyi anlaşıyoruz ve çok sewiyorum olumunekankayizsmileeminim istediğin olucak zaten birazcık kaldıhedefine ondan inat ediyor vücudun kaydirigubbakcemile
zaten sen hızlı vermiştin e birde zımbırtı olacak o kadar haa zımbırtıyı bahane edip kabuslar görmeyesin sakınaklinialirimsmile:mymeka:
bu arada ne zamandır söyliycem benden önce davrandınız yaa ben kıvırcığa bayılırım
herkes kıvırcık laelaelaelaelaevalla kıskandımŞeniz
ihtiyaca göre belirleniyomuş...bizim okulda asker eşleri varda biz yaza ewlilik planı yaparken böle planlar yapma büyük bi ihtimal uzun dönem çıkar demişlerdi ve dedikleri gibi oldu :gitme: akannehirmühendislere uzun mu çıkıyormuş? mafoldumben mafoldumben mafoldumben
lisedeyim canım 3 bitti:)) senin branşın ne ? ne kadar oldu başlayalı opuyorumnanaktanaa nerde çalışıyosun canım ilköğretimmi lisemi? kaç yıllıksın?
arkadaşlar ben sporumu yapmaya gidiyorum, görüşmek üzere.
Kimmiş o kuaför alla alla ya, yasemincim ne diyorsa haklıdır Şeniz Saç derdini hiç açma canım, kabuslarıma bile giriyor senağlama senağlamaammaaan 3 kere yaptırdımsempatiksalakcinni saçım tutmadı neymiş kuaföre çok karışmışımakannehir
insan nasıl şekil istediğinide söyliyemicekmi:dilcikar:
bu arada çok şükür saçlarımda gayet sağlıklı :lepi: bi ara ender saraçın 2 günlük şok diyetini yapmıştım tamam 2 kilo verdim ama benden çok şey aldı o diyet o zaman saçlarım dahil:sinifsinif:
Hiiiç mazeret uydurma, evde hareket yap hemenay evet canım ya haklısın aslında,normal yeme düzeniyle kilo verilmiyor,varolan kilon sabitleniyor.Asıl kilo verdiren spor,kalori yakıyosun sonuçta. Bende sıfır spor ama yeme düzenim hafif ve sağlıklı.Kilo vermiyorum ama sabitlendi almıyorumda yani.Hele biraz daha havalar ısınsın hemen başlıycam yürüyüşe.Spor yapınca biraz daha çok yeniyor ama bu kilo aldırmıyor işte,ilginç yani
Genelde öyle oluyor canım ama tabi ne mühendisi olduğuna da bağlı :1hug:
Hoşgeldin linguistcim Sütü ben de eskiden sevmezdim canım ama insan zamanla alışıyor. Ben nesquick içe içe alıştım :)))
canım benim rica ederimsen ne kadar vermiştin?
çok sağol tatlım sıra sendee kaydirigubbakcemile
bende öptümmŞeniz
ihtiyaca göre belirleniyomuş...bizim okulda asker eşleri varda biz yaza ewlilik planı yaparken böle planlar yapma büyük bi ihtimal uzun dönem çıkar demişlerdi ve dedikleri gibi oldu :gitme: akannehir
hoşbuldum canım benim hihoyyyt bende tarçın zencefil sayesinde falan işte oda yağsız olursa sütün kaymağından nefret ederim :umursamaz:
mafoldumben
gripin cim çok teşekkür ederim görüşün için.....kilo verebilmek için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz......
chemes cim tebrikler valla bu devirde kimyacı olupta devlete girmek çok zor hatta imkansız.....hemde kadrolu......süpersin
branştaşız canım,bende ilköğretimdeyim.7.senem benimde,hangi okuldan mezun oldun,kadrolumusun?
hemen dediiiiguclubacismile:jeyyar:Kimmiş o kuaför alla alla ya, yasemincim ne diyorsa haklıdır Şeniz Saç derdini hiç açma canım, kabuslarıma bile giriyor senağlama senağlama
haklıyım tabiiişakkıdı hem niye açmayayım ben çok seviyorum saçlarımı
Hiiiç mazeret uydurma, evde hareket yap hemenklava:
Ben de radyo-tv den girmeye çalışıyorum, benimkisi de imkansız dimi, kpss çalışıyorum bu sene 87 almam lazımmış ve ben ilk defa giriyorum
mafoldumben mafoldumben
evet canım opuyorumnanaktan ne güzel yaaa pek bi sewindirik oldum :lepi: ben gazi mezunuyum sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?