50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sen onun dilinden anlamıyor olabilir misin
Aaaaaaaaaaaaaa ne diyon ya sen bana senağlama Doğru demiş olabilirsin sempatiksalakcinni Amaaaa bugün lahana yedim ve bi sürü de öğün yaptım, yapacam daha da aklinialirimsmile Seni takip ede ede daha da iyi olacam olumunekankayizsmile
Bilmem kaçıncı kez daha teşekkür ederim opuyorumnanaktan
Hadin git sporunu geciktirme hihoyyyt

:lepi::lepi::lepi: süpersin sulecim.Menün çok güzel,sporda mükemmel

ben önceden saçlarımın dilinden pek anlayamıyomuşum pek bi asiydiler ama artık iyi anlaşıyoruz ve çok sewiyorum olumunekankayizsmile
mühendislere uzun mu çıkıyormuş? mafoldumben mafoldumben mafoldumben
ihtiyaca göre belirleniyomuş...bizim okulda asker eşleri varda biz yaza ewlilik planı yaparken böle planlar yapma büyük bi ihtimal uzun dönem çıkar demişlerdi ve dedikleri gibi oldu :gitme: akannehir

aa nerde çalışıyosun canım ilköğretimmi lisemi? kaç yıllıksın?
lisedeyim canım 3 bitti:)) senin branşın ne ? ne kadar oldu başlayalı opuyorumnanaktan

arkadaşlar ben sporumu yapmaya gidiyorum, görüşmek üzere.

iyi sporlar cnm guclubacismile

Kimmiş o kuaför alla alla ya, yasemincim ne diyorsa haklıdır Şeniz Saç derdini hiç açma canım, kabuslarıma bile giriyor senağlama senağlama
Hiiiç mazeret uydurma, evde hareket yap hemen klava:

bu arada herkese iyi akşamlar opuyorumnanaktan tarçınlı yağsız süt içtim kaydirigubbakcemile5 süt içmeyi hiç sewmiyorum yeni yeni alışıyorum :ecrin_bebek:

gripin cim çok teşekkür ederim görüşün için.....kilo verebilmek için bir şeyler yapmaya çalışıyoruz......

chemes cim tebrikler valla bu devirde kimyacı olupta devlete girmek çok zor hatta imkansız.....hemde kadrolu......süpersin

Hoşgeldin linguistcim Sütü ben de eskiden sevmezdim canım ama insan zamanla alışıyor. Ben nesquick içe içe alıştım :)))

Hoşgeldin linguistcim Sütü ben de eskiden sevmezdim canım ama insan zamanla alışıyor. Ben nesquick içe içe alıştım :)))

hoşbuldum canım benim hihoyyyt bende tarçın zencefil sayesinde falan işte oda yağsız olursa sütün kaymağından nefret ederim :umursamaz:

Ben de radyo-tv den girmeye çalışıyorum, benimkisi de imkansız dimi, kpss çalışıyorum bu sene 87 almam lazımmış ve ben ilk defa giriyorum

mafoldumben mafoldumben

Çok ağlattınız ama bugün siz beni mafoldumben

Kilo veremediğime mi ağlasam, atanamayacağıma mı, eşimin uzun dönem askere alınacağına mı ağlasam, bu sebepten bebişin geç geleceğine mi ağlasam bilemedim
mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Gidip en iyisi sofrayı kurayım cokacimcoook kaydirigubbakcemile3

hemen dediiiiguclubacismile:jeyyar:

Ben de radyo-tv den girmeye çalışıyorum, benimkisi de imkansız dimi, kpss çalışıyorum bu sene 87 almam lazımmış ve ben ilk defa giriyorum

mafoldumben mafoldumben

imkansız diye bişey yoktır canım,bence bu kelimeyi aklından at. Eğer 87yle alıyorlarsa sonuçta baya ümidin olmalı bence.Hiç alınamayacak olanlar var,95le bile atanamayanlar var. Programlı çalışırsan 87yi alırsın nolcakkikaydirigubbakcemile5 sen yeterki pes etme.Başarılar canım,üzme kendinizemuszemus

evet canım opuyorumnanaktan ne güzel yaaa pek bi sewindirik oldum :lepi: ben gazi mezunuyum sen?

marmara mezunuyum bende. nickinden anlamıştım dille ilgili bişeylerde çalıştığını,doğru tahmin etmişim.bende sevindim ya.Seni ekliyorum arkadaş listemekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…