ben tam süt çocuğuyumsempatiksalakcinniaaaahhh bide kilolu olmasam nasıl yerdiiiim :sinifsinif:hoşbuldum canım benim hihoyyyt bende tarçın zencefil sayesinde falan işte oda yağsız olursa sütün kaymağından nefret ederim :umursamaz:
marmara mezunuyum bende. nickinden anlamıştım dille ilgili bişeylerde çalıştığını,doğru tahmin etmişim.bende sevindim ya.Seni ekliyorum arkadaş listemekaydirigubbakcemile5
mühendislere uzun mu çıkıyormuş? mafoldumben mafoldumben mafoldumben
imkansız diye bişey yoktır canım,bence bu kelimeyi aklından at. Eğer 87yle alıyorlarsa sonuçta baya ümidin olmalı bence.Hiç alınamayacak olanlar var,95le bile atanamayanlar var. Programlı çalışırsan 87yi alırsın nolcakkikaydirigubbakcemile5 sen yeterki pes etme.Başarılar canım,üzme kendinizemuszemus
tşk ettim bende seni ekledimm :1hug:
şimdi gidip biraz ütü yapıcam hafta sonu ewde olmıcamda ..
öpüyorum hepinizii a.s.
ben tam süt çocuğuyumsempatiksalakcinniaaaahhh bide kilolu olmasam nasıl yerdiiiim :sinifsinif:
aay birden fark ettim yalanmaya başlamışımkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni
üst kat komşumuz inşaat mühendisi ve kısa dönem çıktı mayısta geliyo
bence de 87 alınamayacak bir puan değil çalışırsan yaparsın
kolay gelsin canım bye
:roflol: :roflol: :roflol: ne güzel yaa ben zar zor içiyorum
hadi kolay gelsin:lepi:saol cnm opuyorumnanaktan
Ben de radyo-tv den girmeye çalışıyorum, benimkisi de imkansız dimi, kpss çalışıyorum bu sene 87 almam lazımmış ve ben ilk defa giriyorum
mafoldumben mafoldumben
saolasın canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmopuyorumnanaktan ama truf bırıncı oldu yaa alsanaalsanasmile
Canım ya üzülme, hiç belli olmaz bu işler. Ama sen yine de kendini en kötüsüne alıştır. Sonuçta uzun dönem olunca evde kalabiliyorlar. Sen de gidersin kocişinin yanına kaydirigubbakcemile5 Hem maddi olaraktan da sorun yaşamazsınız. Herşeyin iyi yanını gör, kısa çıkarsa onu o zaman düşünürsün aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3Benim eşim elektronik telekomünikasyon mühendisi, ağustosta askere gidicek mafoldumben
Şeniz Süt çocuğum benim olumunekankayizsmile Sen bakma ona canım, biz hergün sporumuzu yapalım :lepi:hemen dediiiiguclubacismile:jeyyar:
1425. sayfaya kadar okudum kızlar artık okuyamıyorum...Bayılacağım çünkü...:1shok:kafamçokkarıştı
Anam sizin hiç işiniz gücünüz ,temizliğiniz,ütünüz,alışverişiniz,koca pohpohlama derdiniz,çocuğa ders çalıştırma olayınız,akşam yemek yetiştirme sıkıntınız,çamaşır-bulaşık eziyetiniz,komşu dedikodusu merakınız neyim yok mu????bilmiyorumkismile
Çalışıyorsanız,ne güzel iş bulmuşsunuz be yawww..Beni de alın yanınıza...CADIARZU
Kızmayın kızmayın sakın:Saruboceq:..Ben çokkkk yorgunum,bir de kilo verememişimmmm,çok kızgınım bugün..Herşey gözüme batıyor,midem bilene ağrıyor..Offf ağlamak istiyorum..senağlama
Haa bu arada şu detosu ben de yapıcam galiba...opuyorumnanaktan
Lunapienacım haftaya bombayı patlatacaklar kulübüne hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 Motivasyonu bozmak yok :lepi:
Kızmayın kızmayın sakın:Saruboceq:..Ben çokkkk yorgunum,bir de kilo verememişimmmm,çok kızgınım bugün..Herşey gözüme batıyor,midem bilene ağrıyor..Offf ağlamak istiyorum..senağlama
Haa bu arada şu detoksu ben de yapıcam galiba...opuyorumnanaktan
yapalım tatlım :lepi:Şeniz Süt çocuğum benim olumunekankayizsmile Sen bakma ona canım, biz hergün sporumuzu yapalım :lepi:
Ben de orta kemikliyim canım ama baya bi etleri araya sıkıştırıyom kaydirigubbakcemile3yapalım tatlım :lepi:
bugün eşim yeteer dedi artık zayıflama diyo spor yap tamam dedi senağlamaneymiş efendi ben kalın kemiklimişim hiçte bile:dilcikar:
peperin testini yaptım orta kemikli çıktımÇok üzgünüm çoook
yapalım tatlım :lepi:
bugün eşim yeteer dedi artık zayıflama diyo spor yap tamam dedi senağlamaneymiş efendi ben kalın kemiklimişim hiçte bile:dilcikar:
yapalım tatlım :lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?