50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbuldum canım benim hihoyyyt bende tarçın zencefil sayesinde falan işte oda yağsız olursa sütün kaymağından nefret ederim :umursamaz:
ben tam süt çocuğuyumsempatiksalakcinniaaaahhh bide kilolu olmasam nasıl yerdiiiim :sinifsinif:
aay birden fark ettim yalanmaya başlamışımkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

marmara mezunuyum bende. nickinden anlamıştım dille ilgili bişeylerde çalıştığını,doğru tahmin etmişim.bende sevindim ya.Seni ekliyorum arkadaş listemekaydirigubbakcemile5

tşk ettim bende seni ekledimm :1hug:
şimdi gidip biraz ütü yapıcam hafta sonu ewde olmıcamda ..
öpüyorum hepinizii a.s.

mühendislere uzun mu çıkıyormuş? mafoldumben mafoldumben mafoldumben

üst kat komşumuz inşaat mühendisi ve kısa dönem çıktı mayısta geliyo

bence de 87 alınamayacak bir puan değil çalışırsan yaparsın

1425. sayfaya kadar okudum kızlar artık okuyamıyorum...Bayılacağım çünkü...:1shok:kafamçokkarıştı

Anam sizin hiç işiniz gücünüz ,temizliğiniz,ütünüz,alışverişiniz,koca pohpohlama derdiniz,çocuğa ders çalıştırma olayınız,akşam yemek yetiştirme sıkıntınız,çamaşır-bulaşık eziyetiniz,komşu dedikodusu merakınız neyim yok mu????bilmiyorumkismile
Çalışıyorsanız,ne güzel iş bulmuşsunuz be yawww..Beni de alın yanınıza...CADIARZU

Kızmayın kızmayın sakın:Saruboceq:..Ben çokkkk yorgunum,bir de kilo verememişimmmm,çok kızgınım bugün..Herşey gözüme batıyor,midem bilene ağrıyor..Offf ağlamak istiyorum..senağlama

Haa bu arada şu detoksu ben de yapıcam galiba...opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Ben de radyo-tv den girmeye çalışıyorum, benimkisi de imkansız dimi, kpss çalışıyorum bu sene 87 almam lazımmış ve ben ilk defa giriyorum

mafoldumben mafoldumben

alırsın canım, ben de ilk yılımda 90 aldım,ikinci yılımda da 96. atanamazsın diyordu herkes,ataması yok bölümünün,ama atandım.14 kişiden biri de ben oldum atanan

Benim eşim elektronik telekomünikasyon mühendisi, ağustosta askere gidicek mafoldumben
Canım ya üzülme, hiç belli olmaz bu işler. Ama sen yine de kendini en kötüsüne alıştır. Sonuçta uzun dönem olunca evde kalabiliyorlar. Sen de gidersin kocişinin yanına kaydirigubbakcemile5 Hem maddi olaraktan da sorun yaşamazsınız. Herşeyin iyi yanını gör, kısa çıkarsa onu o zaman düşünürsün aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
hemen dediiiiguclubacismile:jeyyar:
Şeniz Süt çocuğum benim olumunekankayizsmile Sen bakma ona canım, biz hergün sporumuzu yapalım :lepi:

:roflol: :lepi:burası terapi yeri bana göre
yemek neyin araya sıkışıyor sırnaşık şey
çocuklar büyüdü kendi ödevlerini falan yapıyor tmizlikte ehh işte bi gün var bi gün yok
zaten öyle an gelecekki bir fafta falan buralara uğrayamıycam kesinsempatiksalakcinni

çok şükür komşu derdimde yok:umursamaz:
ona çok çene çalmadığım için kocişte memnunkaydirigubbakcemile
bence sende buraya uylaelaelaelaelaerahat et:kedi:

Lunapienacım haftaya bombayı patlatacaklar kulübüne hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 Motivasyonu bozmak yok :lepi:

Şeniz Süt çocuğum benim olumunekankayizsmile Sen bakma ona canım, biz hergün sporumuzu yapalım :lepi:
yapalım tatlım :lepi:

bugün eşim yeteer dedi artık zayıflama diyo spor yap tamam dedi senağlamaneymiş efendi ben kalın kemiklimişim hiçte bile:dilcikar:
peperin testini yaptım orta kemikli çıktımÇok üzgünüm çoook

Ben de orta kemikliyim canım ama baya bi etleri araya sıkıştırıyom kaydirigubbakcemile3
56 ile 58 arasında çok az var zaten, 56 daha iyi bence. Tam ayarında olursun mis gibin kaydirigubbakcemile3 Hem zaten spor yaparsan, normal yeme düzeninle 56 ya çok rahat gelirsin. (normalden kastım, sağlıklı :lepi: ) Ben de hala kararsızım ne kadar vereceğime, hiiiç hatırlamıyom ki 55 de nasıldım. Göbiş çok azdı sanırsam. Benim sevdiceğim de ben de çok zayıf sevmeyiz zaten. Bakalım, çok verip de çocuğa asker dönüşü şok geçirtmeyek :sm_cool:

ne testiymiş o,benim kemiklerim çok ince diye düşünüyorum ama...bence tabi. objektif bir değerlendirmede ne çıkar acaba.

ama kalın kemikliler çok zayıf görünüyor. benim teyze kızlarının bilekleri görsen maşşallahı var beni ikiye katlar,fizikler manken. benden 2 cm boyu kısa,iki kilo fazlayken benim göbekti mideydi yandı giderken onda bir gr yağ yoktu. dal gibi maşşallah. spor filan da yapmazdı ha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…