ne testiymiş o,benim kemiklerim çok ince diye düşünüyorum ama...bence tabi. objektif bir değerlendirmede ne çıkar acaba.
bencede 56 tam kaydirigubbakcemile2kıskanıyorda ondan yerimseniben bende öyle kürdan gibi hiç sevmem vücut hatları belli olmalıBen de orta kemikliyim canım ama baya bi etleri araya sıkıştırıyom kaydirigubbakcemile3
56 ile 58 arasında çok az var zaten, 56 daha iyi bence. Tam ayarında olursun mis gibin kaydirigubbakcemile3 Hem zaten spor yaparsan, normal yeme düzeninle 56 ya çok rahat gelirsin. (normalden kastım, sağlıklı :lepi: ) Ben de hala kararsızım ne kadar vereceğime, hiiiç hatırlamıyom ki 55 de nasıldım. Göbiş çok azdı sanırsam. Benim sevdiceğim de ben de çok zayıf sevmeyiz zaten. Bakalım, çok verip de çocuğa asker dönüşü şok geçirtmeyek :sm_cool:
baş parmakla işaret parmağını bileğine sar eğer kapanıyorsa orta yapılı kapanmıyorsa iri yapılı
tabii yanlış anlatmadıysambilmiyorumkismile
Chemescim bi bileğini diğer elinle ölçmeye çalışıyorsun baş ve orta parmağı bileştirirsen orta kemik, parmaklar üst üste gelirse ince kemik, açıklık varsa iri kemik. Bi arkadaş yazmıştı buraya. Kemik iyidir tabi, kemik erimesine avantajlı başlarız :)
ama kalın kemikliler çok zayıf görünüyor. benim teyze kızlarının bilekleri görsen maşşallahı var beni ikiye katlar,fizikler manken. benden 2 cm boyu kısa,iki kilo fazlayken benim göbekti mideydi yandı giderken onda bir gr yağ yoktu. dal gibi maşşallah. spor filan da yapmazdı ha.
ooooo bayaaa ince kemiklisin demek:bbo:kapanıyor,1 cm kadar da üst üste geliyorlar . 2cm daha kalın olsa bile kapanıcaklar
Canım o zaman sen şimdiden beslenmende kemiklerini çok düşün, protein kalsiyum vs vs üstata besin öğretmek bana düşmez kaydirigubbakcemile3ben baya ince kemikliyim:-(
Yasemincim ya sen de ayrı bi cadısın valla. Çok güldüm hasret mazeretine canım benim. Doğru diyorsun, fotolarda enişte beyin fazlalığı vardı biraz uyumu kaybetmekten korkuyo belki de :)) Dediğin gibi sıkılaşmak süper bişi ya, insan yumuşayınca kıymetini daha iyi anlıyor. Kürdan konusunda da haklısın, zayıf insanlarla sarılınca daha iyi anlıyor insan ideal kilonun nasıl bişi oldunu.
acaba ondanmı bana herkes sen zayıfsın diyo :uhm:
bende hep şişmandım eskiden şimdi gözleri alışmadı diyordum CADIARZU
ama hakketten etim çok fenaaa hani derler ya gevşek etli diye hıh tam benim:1ninca:
:roflol: :lepi:burası terapi yeri bana göre
yemek neyin araya sıkışıyor sırnaşık şey
çocuklar büyüdü kendi ödevlerini falan yapıyor tmizlikte ehh işte bi gün var bi gün yok
zaten öyle an gelecekki bir fafta falan buralara uğrayamıycam kesinsempatiksalakcinni
çok şükür komşu derdimde yok:umursamaz:
ona çok çene çalmadığım için kocişte memnunkaydirigubbakcemile
bence sende buraya uylaelaelaelaelaerahat et:kedi:
Lunapienacım haftaya bombayı patlatacaklar kulübüne hoşgeldin kaydirigubbakcemile3 Motivasyonu bozmak yok :lepi:
bana da kilomu duyan yok canım daha fazlasın der. kızlar görmedikleri için çok zayıf olursun 52 kiloda diyorlar ama olmuyorum işte.
Lunapienacım ben sana ne zamandır demek istiyordum fırsat bulamadım: Ben foruma yazarak kilo verme fikrini kafama seni gördükten sonra koymuştum. %99 o 60-69 a düzenli ne yediğini yazan kişi sensin ve 52 li kilodaydın o zaman. Kendi kendime maşallah ne güzel yedine dikkat edip hergün buraya yazabiliyor diyordum boshayallersmile Yani motivasyon kaynağım sendin benim en başta, ama sonradan kendimi burda buldum sempatiksalakcinniAy ay ay ne güzelzemuszemus..Ben de aylar önce ne bombalar patlatmıştım..boshayallersmile
Sizi okudukça hırslanıyorum vallahi.Durmak yok yola devam kızlarrr...kaydirigubbakcemile2
bende geçen yaz bayaa patlattım o bombalardan şimdi kendi çapımdada olsa idare ederim guclubacismileVallahi her sabah bu niyetle kalkıyorum ama akşama bir bakıyorum ki hızır acildekiler halt etmiş yanımda..
(Allah çocuklarına uzun ömür versin.Benimki bu sene bire başladı,doğal olarak çok desteğe ihtiyacı oluyor..)
oyyy çokta küçükmüş allahım nazardan korusun tamam tatlım
şimdi onun sana çok ihtiyacı var
ama kendinide ihmal etmelmaz:
Ay ay ay ne güzelzemuszemus..Ben de aylar önce ne bombalar patlatmıştım..boshayallersmile
bende
Sizi okudukça hırslanıyorum vallahi.Durmak yok yola devam kızlarrr...kaydirigubbakcemile2
lazım o benimle az uğraşmıyo kötükedihüsodur dahaaaaa:lepi:sempatiksalakcinnikötükedihüso:jeyyar::))) Yaa çok da moralini bozma kocişinin, cadı yasemin :))
bence canım en güzeli spor bende inşallah bırakmam sporu şu an hırs var bende biliyorum
seninde hiç bırakmaman lazım öyleyse zaten vücut ne kadar spor yaparsa o kadar güzelleşirmiş yaşı geçsedebayanssulusmile
Lunapienacım ben sana ne zamandır demek istiyordum fırsat bulamadım: Ben foruma yazarak kilo verme fikrini kafama seni gördükten sonra koymuştum. %99 o 60-69 a düzenli ne yediğini yazan kişi sensin ve 52 li kilodaydın o zaman. Kendi kendime maşallah ne güzel yedine dikkat edip hergün buraya yazabiliyor diyordum boshayallersmile Yani motivasyon kaynağım sendin benim en başta, ama sonradan kendimi burda buldum sempatiksalakcinni
Çoooook teşekkür ederim opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile Amin canım, hepimizin de motivasyonu tavan yapar inşallah kaydirigubbakcemile5 Zaten senin şu anki kilon da motivasyon malzemesi kaydirigubbakcemile3Ah birtanem,ne güzel faydalı olabilmişim demek...Paylaşım amacımız da bu zaten değil mi...Allah motivasyonunu hiçççç düşürmesin iyişallah..:Saruboceq:
Vallahi beni duygulandırdın sana çokkk opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?