imkansız diye bişey yoktır canım,bence bu kelimeyi aklından at. Eğer 87yle alıyorlarsa sonuçta baya ümidin olmalı bence.Hiç alınamayacak olanlar var,95le bile atanamayanlar var. Programlı çalışırsan 87yi alırsın nolcakkikaydirigubbakcemile5 sen yeterki pes etme.Başarılar canım,üzme kendinizemuszemus
üst kat komşumuz inşaat mühendisi ve kısa dönem çıktı mayısta geliyo
alırsın canım, ben de ilk yılımda 90 aldım,ikinci yılımda da 96. atanamazsın diyordu herkes,ataması yok bölümünün,ama atandım.14 kişiden biri de ben oldum atanan
evet canım ben de çok hırslıyım, yarın akşam pilates topumla bandımı da alıcam.yeni videolarını yapamıyorum ebru şallının topla bant olmayınca.
Kız yoksa yesayla cadılık mesaisini mi bölüşüyorsunuz :)))
ben yeni olduğum için şimdilik lastikle yaparım topa dha ileride bugün yapmadım plates meselaa azıcık lastk ile bacak çalıştım
yarın steepeer ve ip arayada şınav sıkıştırırım:lepi: tabii bir aksilik olmazise CADIARZU
Aaaaaaaaaaaaaa, yasemincim ben şınavı unuttumRekordum 1,5 ya da 0,5 :)) ) Bugün hiç halim yok, yarına erteleyeyim bari.
onu aratmıyorum dimi:icecream:
benim de toplamda 3-3,5 haftalık bir pilates geçmişim var ama artık bütün hareketleri yapıyorum,karın gününü biletopa geçme vaktim geldi herhalde. kollarım da çalışmıyor, lastikle kola ağırlık vericez diyor ebru şallı,ondan bir an önce almak istiyorum
kızmaz benim elma şekerim bize kıyamazopuyorumnanaktanÖyle dersek yesadan çekeceğimiz vardır demektir valla, ikimizi de fena yapar :tomato: :roflol: Ortalığı dağıtır :roflol: İkinizin de yeri ayrı diyelim de kızmasın bize eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile5
:roflol: Yok yok bugün sen de cadısın baya. Kilo verdin ya keyfin yerinde aklinialirimsmilekızmaz benim elma şekerim bize kıyamazopuyorumnanaktan
((biraz yağ çekeyim bari))
Ben platesin her bir zımbırtısını yaptım keyif vermiyor artık o yüzden dvd'den yapıyordum ben.
Şuan calleneticse yöneldim, tatil dönüşü 21 günlük callenetics kampına giricem, bana eşilk etmek isteyenleri beklerim:)
Ben platesin her bir zımbırtısını yaptım keyif vermiyor artık o yüzden dvd'den yapıyordum ben.
Şuan calleneticse yöneldim, tatil dönüşü 21 günlük callenetics kampına giricem, bana eşilk etmek isteyenleri beklerim:)
kota problemim olmasa katılırdım sporla dans karışımı galiba seve bileceğim bişey galibaa:sinifsinif:Ben platesin her bir zımbırtısını yaptım keyif vermiyor artık o yüzden dvd'den yapıyordum ben.
galiba evet keyfim iyi hihoyyyt:roflol: Yok yok bugün sen de cadısın baya. Kilo verdin ya keyfin yerinde aklinialirimsmile
58,4 de pek bi yakışmış çizelgene kaydirigubbakcemile3 10+10 şınav da deme bana Çok üzgünüm çoook
ne kampı?? ben bilmiyorum o dediğini.
uzun süre yaptıysan bilirsin, pilates işe yarıyor mu uzun vadede.
kota problemim olmasa katılırdım sporla dans karışımı galiba seve bileceğim bişey galibaa:sinifsinif:
uykucuğunmu var güzelim e bence yat sonra sabaha kadr oturursun alimallahkafamçokkarıştıBugün sadece yürüyüş yaptım yasemincim uykum olmasa şimdi yapardım hareket ama var işte mirmirmirmir Zımbırtıyı spor mazereti ilan ettim ama yarın tekrar başlıyorum söz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?