50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım ya 3 kişi almışlar en son ona biraz canım sıkıldı, istanbulda olmazsa gitmem zor, olmazsa da sektöre devam artık ne yapalım Çok sağol canım.

üst kat komşumuz inşaat mühendisi ve kısa dönem çıktı mayısta geliyo

Ay inşallah bize de öyle çıkar :Saruboceq: :Saruboceq:

evet canım ben de çok hırslıyım, yarın akşam pilates topumla bandımı da alıcam.yeni videolarını yapamıyorum ebru şallının topla bant olmayınca.

ben yeni olduğum için şimdilik lastikle yaparım topa dha ileride bugün yapmadım plates meselaa azıcık lastk ile bacak çalıştım

yarın steepeer ve ip arayada şınav sıkıştırırım:lepi: tabii bir aksilik olmazise CADIARZU

Aaaaaaaaaaaaaa, yasemincim ben şınavı unuttum Rekordum 1,5 ya da 0,5 :)) ) Bugün hiç halim yok, yarına erteleyeyim bari.

benim de toplamda 3-3,5 haftalık bir pilates geçmişim var ama artık bütün hareketleri yapıyorum,karın gününü bile topa geçme vaktim geldi herhalde. kollarım da çalışmıyor, lastikle kola ağırlık vericez diyor ebru şallı,ondan bir an önce almak istiyorum

ben bugün ağırlıkla kol çalıştım sonra lastikle bacak çalışırken kolumu kastığım içinmi bilemiyorum ama kollarımın yandığını hissettim
benimki orjinal lastik değil steperın kol lastiğini kullanıyorumm şimdiliksositososito

Öyle dersek yesadan çekeceğimiz vardır demektir valla, ikimizi de fena yapar :tomato: :roflol: Ortalığı dağıtır :roflol: İkinizin de yeri ayrı diyelim de kızmasın bize eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile5
kızmaz benim elma şekerim bize kıyamazopuyorumnanaktan

((biraz yağ çekeyim bari))

Ben platesin her bir zımbırtısını yaptım keyif vermiyor artık o yüzden dvd'den yapıyordum ben.

Şuan calleneticse yöneldim, tatil dönüşü 21 günlük callenetics kampına giricem, bana eşilk etmek isteyenleri beklerim:)

kızmaz benim elma şekerim bize kıyamazopuyorumnanaktan
((biraz yağ çekeyim bari))
:roflol: Yok yok bugün sen de cadısın baya. Kilo verdin ya keyfin yerinde aklinialirimsmile
58,4 de pek bi yakışmış çizelgene kaydirigubbakcemile3 10+10 şınav da deme bana Çok üzgünüm çoook

uzun süre yaptıysan bilirsin, pilates işe yarıyor mu uzun vadede.

kota problemim olmasa katılırdım sporla dans karışımı galiba seve bileceğim bişey galibaa:sinifsinif:

:roflol: Yok yok bugün sen de cadısın baya. Kilo verdin ya keyfin yerinde aklinialirimsmile
58,4 de pek bi yakışmış çizelgene kaydirigubbakcemile3 10+10 şınav da deme bana Çok üzgünüm çoook
galiba evet keyfim iyi hihoyyyt
acaba haftaya 58 görürmüyümki:Saruboceq: :jeyyar:

niye demeyeyim şimdi sen kol çalıştınmı bakiiiimms sen ben 2 ayrı haraket 3 erli set yaptım amaaa canımmm çıktıakannehirohaoldumsmile

Son düzenleme:
Bugün sadece yürüyüş yaptım yasemincim uykum olmasa şimdi yapardım hareket ama var işte mirmirmirmir Zımbırtıyı spor mazereti ilan ettim ama yarın tekrar başlıyorum söz (400 gr ne ki canımcım :)) )

ne kampı?? ben bilmiyorum o dediğini.

21 günlük bir program canım haftada 6 gün sadece bir gün dinlenerek 45 dakikalık calletics yapıcam, bunun sonucunda 1 beden incelmeyi planlıyorum. Platesten daha zor daha etkili ama biraz ağır bir program.

uzun süre yaptıysan bilirsin, pilates işe yarıyor mu uzun vadede.

Evet elbette tabi ki yarıyor. Benim vücudumu şekle soktu resmen, ama artık vücudum alıştığından dolayı sıkıldım açıkçası. Kilo verdirmiyor hatta biraz daha ağır çekmenize neden olabiliyor ama gözle görülür bir incelme yaratıyor.

kota problemim olmasa katılırdım sporla dans karışımı galiba seve bileceğim bişey galibaa:sinifsinif:

Pek haraketli bir şey değil, daha çok balerinlerin yaptığı ağır kas uzatma inceltme güçlendirme hareketleri, platesten artısı vücuda zerafet katması.
1 saatlik bir videosu var, onu indirsen kotanın dolmayacağından emin olduğun bir ay ondan izlersin sürekli aslında. Ben de kotalıyken kota programıyla takip ediyordum, dolmasına çok varsa film falan indiriyordum:)

kaydirigubbakcemile3
Bugün sadece yürüyüş yaptım yasemincim uykum olmasa şimdi yapardım hareket ama var işte mirmirmirmir Zımbırtıyı spor mazereti ilan ettim ama yarın tekrar başlıyorum söz
uykucuğunmu var güzelim e bence yat sonra sabaha kadr oturursun alimallahkafamçokkarıştı
hazır uykun varken dedim yani sempatiksalakcinni

ben yarın bakalım bölüme girebilecekmiyim bilmiyorumkismile:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…