biliyorum baleyle alakalıda hiç seyretmedim kota bizim hep sınırda hatta bu ay bayaaa geçtikPek haraketli bir şey değil, daha çok balerinlerin yaptığı ağır kas uzatma inceltme güçlendirme hareketleri, platesten artısı vücuda zerafet katması.
1 saatlik bir videosu var, onu indirsen kotanın dolmayacağından emin olduğun bir ay ondan izlersin sürekli aslında. Ben de kotalıyken kota programıyla takip ediyordum, dolmasına çok varsa film falan indiriyordum:)
21 günlük bir program canım haftada 6 gün sadece bir gün dinlenerek 45 dakikalık calletics yapıcam, bunun sonucunda 1 beden incelmeyi planlıyorum. Platesten daha zor daha etkili ama biraz ağır bir program.
Evet elbette tabi ki yarıyor. Benim vücudumu şekle soktu resmen, ama artık vücudum alıştığından dolayı sıkıldım açıkçası. Kilo verdirmiyor hatta biraz daha ağır çekmenize neden olabiliyor ama gözle görülür bir incelme yaratıyor.
Doğru diyorsun yasemincim ama saat daha çook erken. Gözlerimi dinlendireyim bari. Öptüm canım.
Herkeslere iyi geceler.
biliyorum baleyle alakalıda hiç seyretmedim kota bizim hep sınırda hatta bu ay bayaaa geçtik
yani biraz zor bir iş:sinifsinif:
valla hep aklımda ha geçti ha geşçek :çok üzgünüm:hain kota alsanaalsanasmile
videoları var mı nette?? merak ettim nasıl bir şey?
valla hep aklımda ha geçti ha geşçek :çok üzgünüm:
neyse bende kaçayım artık oğlumun kazağını bitiremedim ne zamandır kış bitçeksenağlama
herkese iyi geceler hepinizi öptümmŞenizŞeniz
videoları var mı nette?? merak ettim nasıl bir şey?
Sen de zayıfla sitesinden indirdim ben canım, online olarak var mı bilemiyorum.
üst kat komşumuz inşaat mühendisi ve kısa dönem çıktı mayısta geliyo
canım ben seni tebrik ettimmi bilmiyorumkismile ettiysem bile tekrardan tebriklera.s.
etmemiştin canımcım sağol
1425. sayfaya kadar okudum kızlar artık okuyamıyorum...Bayılacağım çünkü...:1shok:kafamçokkarıştı
Anam sizin hiç işiniz gücünüz ,temizliğiniz,ütünüz,alışverişiniz,koca pohpohlama derdiniz,çocuğa ders çalıştırma olayınız,akşam yemek yetiştirme sıkıntınız,çamaşır-bulaşık eziyetiniz,komşu dedikodusu merakınız neyim yok mu????bilmiyorumkismile
Çalışıyorsanız,ne güzel iş bulmuşsunuz be yawww..Beni de alın yanınıza...CADIARZU
Kızmayın kızmayın sakın:Saruboceq:..Ben çokkkk yorgunum,bir de kilo verememişimmmm,çok kızgınım bugün..Herşey gözüme batıyor,midem bilene ağrıyor..Offf ağlamak istiyorum..senağlama
Haa bu arada şu detoksu ben de yapıcam galiba...opuyorumnanaktan
var canım olmazmı hepsini yapıyoz komşu ve dedikodu dışında
Callan Pinckney S Super Calla İcs video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru
burada bir kaç örnek var galiba.
nasıl bişeymiş yarın inceleyim bakalım
Callan Pinckney S Super Calla İcs video klip izle indir yükle download Video75 Türk Video Arama Motoru
burada bir kaç örnek var galiba.
buldum ama ben indiremiyorum ,neden acaba.
rapidden mi denedin canım, ordan sorun oluyor galiba onu denediysen ben diğerini msj atayım sana.
kızlar kilomuzu kime bildiriyorduk ?
evet canım oradan denedim inmiyor.
benim indirdiğim siteyi msj attım canım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?