50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

callen teyze benim son kozum olsun yaz tatilinde yapiim diyorum bi kaç ay önce indirmiştim ...hem pilates te ilerlemek istiyorum birazdaha ...sonra callenetics e geçmeyi planlıyorum .....

canlarım nassınız yahuuu ben geldımm :))),,

plates bantı nerde satılır ya bulamadım ben bugun yasemcıgım sen bılırsın bole ıslerı soyle bakalım:))

sağol canım birlikte başardık
burcu hayalcime söyleyim senide birinci yapsın ben birincilik koltuğunda sana da yer ayırırım
çekip gösterirdim tartının fotoğrafını o zaman ben de
.

canım cok saolasın yaaaa da ben tek basıma bırıncı olmak ıstıyom -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 ole yer neyım ıstemem koltuk benım olacak benım olacak koltuk bınıcem ustune bınıcem ustune kaydirigubbakcemile3

cannıııım beniiim her zaman beklerimhihoyyytyerimseniben
[/B][/FONT][/COLOR]

gelırım canım ayıp edıon kaydirigubbakcemile

bu arada
yesacim banlanmissin canim gecmis olsun,
ayrica 1.ligi kil payi kacirmissin ona da gecmis olsun.

ama 1,5 kg vermissin tebriklerr

canım cok saolasın bı kendımı toplayım bı kac gun yıne yarıs yapcam aranızdan yagız bı pehlıvanla o zaman gorusecegızz kaydirigubbakcemile ya da bu sefer bu kadar dıslı bı rakıp secmıcem aklinialirimsmile yasemcıgım seccem aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3

@yesam gelmiş hoşgelmiş olumunekankayizsmile

hosbulduk canım benım olumunekankayizsmile

Vallahi 1. olamadın belki ama sen de aklımıza ve gönlümüze derin bir iz bıraktın..Buna emin olabilirsin yesacımmm..

ayy canım yaa ne guzel yazmıssın ne yaptım acaba bilmiyorumkismile valla yanlıs bı sey yaptıysam kusura bakma arada cıvıtıyorum sana denk gelmıs olmasın sırnaşık şey

Kız yoksa yesayla cadılık mesaisini mi bölüşüyorsunuz :)))

onu aratmıyorum dimi:icecream:

Öyle dersek yesadan çekeceğimiz vardır demektir valla, ikimizi de fena yapar :tomato: :roflol: Ortalığı dağıtır :roflol: İkinizin de yeri ayrı diyelim de kızmasın bize eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile5

kızmaz benim elma şekerim bize kıyamazopuyorumnanaktan

((biraz yağ çekeyim bari))

hoytttttttt ben geldım sırnaşık şey kulagım cın cın dogru duzgun tatlı da yıyemedım yaa -tatlicadiarzu- valla tum gun dısarıda arkadasımla beraber zaten 4 gunluk maratondan cıkmısım bugun hak getıre hersey mubah bana kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile ohaoldumsmile

elma sekerın yısın senı Şeniz bu arada elma sekerı kac kalorıdır kaydirigubbakcemile3

bu arada ben demedım demı yesa 1 dekı o 1
1 numara demek
hep bırıncı yesa olacak demek heheh

Bugün yediklerim ve içtiklerim:

Sabah:
2 kuru kayısı,iki kuru erik
Üstüne iki bardak su

Yarım saat sonra:
1 az yağlı omlet
Biraz domates
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay

Ara:
Orta şekerli türk kahvesi

Öğlen:
1 kase elma dilimli light yoğurt
1 ısırık simit

Ara:

2 ceviz,5 fındık

Akşam:
4 tane ızgara köfte
2 kaşık pilav
Yağsız salata
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Bir saat sonra:
1 şişe sade soda

Yatmadan önce de sirkeli ılık su içicemm

ayy canım yaa ne guzel yazmıssın ne yaptım acaba bilmiyorumkismile valla yanlıs bı sey yaptıysam kusura bakma arada cıvıtıyorum sana denk gelmıs olmasın sırnaşık şey

sırnaşık şeyYok canım...Bir şey yapmadın bana...Sempatikliğin yer etti gönlüme ve aklıma..Onu demek istediydim..sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…