50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar merhaba....nasılsınız bakalım..ben bugn 1 smt ve diyet üçgen peynirle kahvaltımı yaptım...diyetisyen randevum dünmüş unutmuşum..bugün aradım gelemicem diye....sekreter kadın da ablacım ablacım diye konuşuyo manyak mıdır nedir..sesimden ortaokul öğrencisi mi sandı nedir....tövbe yarabbim yaa...

asabiyim ya her an brini gırtlaklayabilirim...

canım ne kadar verdın yazarmısın gecen hafta lıste yapmadık ya elımde kayıt yok

ben bundan sonra sana böyle isimle takayım sempatiksalakcinniişim kolaylaşır dimi ama:jeyyar:

eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile

yesa cım plates bandını spor malzemesı satan yerlerden alabılırsın yalnız yenı baslayanlar ıcın orta sert alacaksın boyuda 150 cm vya 160 tam hatırlamıyorum ama standart oluyo oluyo genelde eger yada kendı boyuna gore bantlardan kesıtırıyosun

bakayım bende bugün bebeğim gerçi daha almıycaktımda senin için bakayım bariiikaydirigubbakcemile

cok saolasın canım benımm kaydirigubbakcemile5

internette cok ucuz pilates bantalari yesacim...

aa cok ıyıymıs gg de varmıdır acaba ordan alam o zaman bakam da bı olumunekankayizsmile

canım ne kadar verdın yazarmısın gecen hafta lıste yapmadık ya elımde kayıt yok

51.2 den 49.7 ye dustum canım 1.500verdım :lepi: saolasın canım bant hakkındakı bılgıler ıcın de dun bakmıstım bulamadım ınternetten bulursam cok daha kolay olur benım ıcın :)

ben bundan sonra sana böyle isimle takayım sempatiksalakcinniişim kolaylaşır dimi ama:jeyyar:

Şeniz Şeniz Şeniz

LUNAPıENA:53 (AYNI)
PEPERMıNT:54.8 (aynı)
LıNGUıST:58.9(YENı ÜYE)
AVELON:58.9(100 GRAM VERMıŞ)
SEVGı:53.9(AYNI)
TWEETY:59.2(AYNI)
SPATZ:57.1(YENı)
SCYLLAA:58.7(AYNI)
GRıPıN:56.5(AYNI)
YASEMN:58.4(700 GRAM VERMıŞ)
SENSEWıTCH:52.2(1000 GRAM VERMıŞ)
NıLKAS:57.1(AYNI)
TRUF:59.8(1600 GRAM VERMıŞ)
CHEMES:57 (1500 GRAM VERMıŞ)
YESA:49.7(1500 GRAM VERMıŞ)
BURCUHAYAL:50.5 (AYNI)

ay bide nerden o benim ablam oluyo yaa...manyak mıdır nedir gideyim tartaklıcam onu...hiç hoşlanmam senli benli konuşamalardan..nerden bu samimiyet..ne paylaşımımız var ki...alsanaalsanasmile

haklısın tatlım ama bu arada tatlım dedim diye kızmıyon dimi :ecrin_bebek:
ama bak gerçektende kimki o alsanaalsanasmileyanii senin bilgilerin zaten elinde var
benimde sesimi kızımla karıştırırlar meselaaCADIARZU :kedi:

yok gülüm burda siiznle birşeyler paylaşıyoruz o sadece bana ordan kağıttan randevu veriyor yani...orda da sadece adım yazıyor sesimden galiba...ayrıca benden büyüktür zaten de ablacım neyin nesi yaa manyahhhalsanaalsanasmile

bu arada truf tebrik ederimmbayanssulusmilebayanssulusmile

LUNAPıENA:53 (AYNI)
PEPERMıNT:54.8 (aynı)
LıNGUıST:58.9(YENı ÜYE)
AVELON:58.9(100 GRAM VERMıŞ)
SEVGı:53.9(AYNI)
TWEETY:59.2(AYNI)
SPATZ:57.1(YENı)
SCYLLAA:58.7(AYNI)
GRıPıN:56.5(AYNI)
YASEMN:58.4(700 GRAM VERMıŞ)
SENSEWıTCH:52.2(1000 GRAM VERMıŞ)
NıLKAS:57.1(AYNI)
TRUF:59.8(1600 GRAM VERMıŞ)
CHEMES:57 (1500 GRAM VERMıŞ)
YESA:49.7(1500 GRAM VERMıŞ)
BURCUHAYAL:50.5 (AYNI)
EVCADISI:59 (YENı ÜYE)

burcucum cok tesekkur edıyorum canım benım :))

bu arada mesajına cevap atamıyorum kusura bakma ban yedım ya burdan devam edıyorum 50 mesaj olmadan da mesaj atılamıyormus :)yoksa buralardayım 47 ye kadar hatta sonraasında da :))

TAMAM CANIM RICA EDERIM OPUYORUMMMMopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…