burcuhayalcıgımmmm
mesaj atamıyorum ben bellı bı mesaj sayısına ulasmadıgım ıcın
49.7[B][/B] oldum canım ben haftanın bırıncısı olsun hehehhe :))
yok yok ıcım elvermedı :)) trufcugum hakkıyla kazandı bırıncılık koltugu sandelyesı masası her bı seyı onundur :))))
aklinialirimsmile yasemcıgım seccem aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
seç be güzelim :hulya:sempatiksalakcinninolcak bide ben tifteyim seni:jeyyar:
hoytttttttt ben geldım sırnaşık şey kulagım cın cın dogru duzgun tatlı da yıyemedım yaa -tatlicadiarzu- valla tum gun dısarıda arkadasımla beraber zaten 4 gunluk maratondan cıkmısım bugun hak getıre hersey mubah bana kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile ohaoldumsmile
işte baaaaak gördünmü işim çok kolaykötükedihüso
elma sekerın yısın senı Şeniz bu arada elma sekerı kac kalorıdır kaydirigubbakcemile3
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismilekızlar merhaba....nasılsınız bakalım..ben bugn 1 smt ve diyet üçgen peynirle kahvaltımı yaptım...diyetisyen randevum dünmüş unutmuşum..bugün aradım gelemicem diye....sekreter kadın da ablacım ablacım diye konuşuyo manyak mıdır nedir..sesimden ortaokul öğrencisi mi sandı nedir....tövbe yarabbim yaa...
asabiyim ya her an brini gırtlaklayabilirim...
bakayım bende bugün bebeğim gerçi daha almıycaktımda senin için bakayım bariiikaydirigubbakcemile
internette cok ucuz pilates bantalari yesacim...
canım ne kadar verdın yazarmısın gecen hafta lıste yapmadık ya elımde kayıt yok
ben bundan sonra sana böyle isimle takayım sempatiksalakcinniişim kolaylaşır dimi ama:jeyyar:
eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
ay bide nerden o benim ablam oluyo yaa...manyak mıdır nedir gideyim tartaklıcam onu...hiç hoşlanmam senli benli konuşamalardan..nerden bu samimiyet..ne paylaşımımız var ki...alsanaalsanasmile
haklısın tatlım ama bu arada tatlım dedim diye kızmıyon dimi :ecrin_bebek:
ama bak gerçektende kimki o alsanaalsanasmileyanii senin bilgilerin zaten elinde var
benimde sesimi kızımla karıştırırlar meselaaCADIARZU :kedi:
aklinialirimsmile yasemcıgım seccem aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
(((seç be güzelim :hulya:sempatiksalakcinninolcak bide ben tifteyim seni:jeyyar:)))
yesa bunu fark etmedimi acabasırnaşık şey
burcucum cok tesekkur edıyorum canım benım :))
bu arada mesajına cevap atamıyorum kusura bakma ban yedım ya burdan devam edıyorum 50 mesaj olmadan da mesaj atılamıyormus :)yoksa buralardayım 47 ye kadar hatta sonraasında da :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?