iradeye bak ,off! öğlen neler yedim sen gördün mü??
Ben döndüğümde yapalım hep beraber
Helal sana vereliniortak
sağol canım il dışına çıkıyorum diye abartma tamam mı sende olumunekankayizsmile
Ay böyle yazdım diye dedikoducuya çıkmasın adım..(Aslında düşündüğün zaman o da bir terapi..)..Öyle olsa idi bilem buna da zaman gerek.O bile bende yokkk...:hulya:
tabi ki canım bizim de komşu yüzü gördüğümüz yok sempatiksalakcinni
canım cok saolasın yaaaa da ben tek basıma bırıncı olmak ıstıyom -tatlicadiarzu- kaydirigubbakcemile3 ole yer neyım ıstemem koltuk benım olacak benım olacak koltuk bınıcem ustune bınıcem ustune kaydirigubbakcemile3
gelırım canım ayıp edıon kaydirigubbakcemile
canım cok saolasın bı kendımı toplayım bı kac gun yıne yarıs yapcam aranızdan yagız bı pehlıvanla o zaman gorusecegızz kaydirigubbakcemile ya da bu sefer bu kadar dıslı bı rakıp secmıcem aklinialirimsmile yasemcıgım seccem aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
hosbulduk canım benım olumunekankayizsmile
ayy canım yaa ne guzel yazmıssın ne yaptım acaba bilmiyorumkismile valla yanlıs bı sey yaptıysam kusura bakma arada cıvıtıyorum sana denk gelmıs olmasın sırnaşık şey
hoytttttttt ben geldım sırnaşık şey kulagım cın cın dogru duzgun tatlı da yıyemedım yaa -tatlicadiarzu- valla tum gun dısarıda arkadasımla beraber zaten 4 gunluk maratondan cıkmısım bugun hak getıre hersey mubah bana kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile ohaoldumsmile
elma sekerın yısın senı Şeniz bu arada elma sekerı kac kalorıdır kaydirigubbakcemile3
binicem üstüne binicem üstüne diyince aklıma sezercikteki şişko çocuk geldi. açıkartırmayla eşeğin sahibi olucam binicem üstüne binicem üstüne diyodu. ama yesacım dikkat et o çocuk çok şişkoydu şişkooo :sm_cool:
canim evet incelme var ama tartida da az cikmak istiyorum bennnPeppercim ama sen inceldin diye hatırlıyorum ben, bak bana ben aldım kaydirigubbakcemile3
Merhaba güzelleropuyorumnanaktan umarım herkes iyidir. Bugün tartıya çıkıp mutlu olan arkadaşları çok tebrik ediyorum,başarılarının devamını bekliyorumkaydirigubbakcemile3
Bana gelince malesef:1no2: aynı,gram oynamamış.Ama en azından almadığıma şükrediyorum. Ya geçen gün hani adet olmadan önce 1-2 kg alıyoruz ama adetin ortasında gidiyo falan diye konuşuyordunuz ya bende çok sevinip umutlanmıştım belki adet öncesi kilodur bunlar,bir iki güne 2 kilo gider diye.Ama değilmiş işte:sinifsinif: neyse bi dahaki haftaya inşallah bende kilo verenler arasına katılıp,havalarda gezebilirimkaydirigubbakcemile5
Gripincim hiç moral bozma, haftaya sıra bizde kaydirigubbakcemile5
Kızlar günaydın yoğunum yine döktürmüşsünüz hiç okumadım
Yediklerimi yazıyim
24.02.2010
08:00 1 incir 1 bardak yeşil çay
08:30 yarım gevrek 1 dilim peynir azcık cıs ve yeşil çay
11:00 2-3 kuru üzüm 2-3 badem 2-3 fındık 2-3 leblebi
12:00 1 kepçe bezelye
Yarım dilim tam tahıllı ekmek
2 kaşık yarım yağlı yoğurt
12:30 20 dakika temiz havada tempolu yürüdüm
13:30 1 maden sodası
14:15 1 orta boy yeşil elma 2 kaşık yoğurt
15:00 3 çörek otlu etiform bisküvi 1 şekersiz neskafe
16:30 15-20 leblebi
17:20 1 kepçeden az bezelye
2-3 lokma kepek ekmeği
2-3 kaşık yoğurt
20:30 1 çay bardağı light süt
21:00 bayağı bi merdiven indim çıktım 
22:30 2 kaşık meyve salatası (elma, portakal, muz)
23:30 1 bardak light süt
Bu kadar canlar öpüyorum sizi....
ben dun yediklerimi hic yazmasam mi?
hadi yazayim; da verin cezami
sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 tatli kasigi nutella
peynir
ceyrek domates
2-3 y.zeytin
ara
200 ml sut,
2 ad eti form corek otlu
1 ad. etiform yulafli
ogle
natural misir corbasi
yarim tabak z.yagli ispanak-pirasa olacakti pardon
az z.yagli borkoli
ara
1 dilim kepek ekmegi,
domates-peynir
cay-sekersiz
aksam
havuc salatasi (az yagda kavrulmus-yogurtlu)
kirmizi lahana salatasi-yogurtlu
2-3 catal peynirli yumurta
peynir
iste haftanin cisi; 4 tane kucuk hamur kizartmasi (ne zamandir canim istiyordu; esim de hamur alip getirmis isten gelirken yapip yedik valla :-(((
bu kadar
sırnaşık şeyYok canım...Bir şey yapmadın bana...Sempatikliğin yer etti gönlüme ve aklıma..Onu demek istediydim..sırnaşık şey
ykm de var canım.
Ben de Boyner'de görüştüm.Fiyatı da yanlış hatırlamıyorsam 15 TL idi...
binicem üstüne binicem üstüne diyince aklıma sezercikteki şişko çocuk geldi. açıkartırmayla eşeğin sahibi olucam binicem üstüne binicem üstüne diyodu. ama yesacım dikkat et o çocuk çok şişkoydu şişkooo :sm_cool:
aklinialirimsmile
bılıyorum canım o yuzden oyle yazdım zaten aklinialirimsmile o cocugun yenı halını gordun mu canım 49.7 kılo olmus kaydirigubbakcemile3
görmedim canım ama o çocuk o çocuk değildir artık o adam filan olmuştur herhalde
ama 49 çok azmış ya hastamıymışki
yesa;
yenilen pehlivan gurese doymazmis,
yahu sen bu hafta yenilmedin mi ?
Bugün yediklerim ve içtiklerim:
Sabah:
2 kuru kayısı,iki kuru erik
Üstüne iki bardak su
Yarım saat sonra:
1 az yağlı omlet
Biraz domates
1 dilim light ekmek
2 kupa şekersiz çay
Ara:
Orta şekerli türk kahvesi
Öğlen:
1 kase elma dilimli light yoğurt
1 ısırık simit
Ara:
2 ceviz,5 fındık
Akşam:
4 tane ızgara köfte
2 kaşık pilav
Yağsız salata
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay
Bir saat sonra:
1 şişe sade soda
Yatmadan önce de sirkeli ılık su içicemm
canlarım nassınız yahuuu ben geldımm :))),,
plates bantı nerde satılır ya bulamadım ben bugun yasemcıgım sen bılırsın bole ıslerı soyle bakalım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?