50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam şekerler sabahtan beri yazmaya anca vakit bulabildim.......tıkınmaktan ((( bugün bizim okulda kermes vardı bende bahçede nöbetçi olunca sürekli önünden gelip geçtikçe dayanamadım.....

10 ile 12 arasına 2 börek,2 mercimek köftesi,10 tane sarma 2 tane laz böreği sığdırdım.....öğle yemeğim ve ara öğünüm bunlardı.eritmek için her tenefüste bashçede gezindim derin derin nefes alarak....

sabah 7 de kahvaltı yaptım.bir bardak süt bir kaşarlı tost

saat 5 e kadar okuldayım bugün.... saat1.30 gibi bir elma yedim.....geri kalan saatleride ara öğünlerle geçiştircem artık

ysacim be senin gencliginle yarisamam.
yas,30 ..
metobolizmam yavas benim

))

sinav haftam olmasa yine de yarisirdim da; surune surune ac gezerdim
ama guclu olup ders calismam lazim.

o yuzden yokum yesacigimmm

ayyy o nası soz canım benım yaa bılıyorum ben tas cıkarırsın sen bıze valla :lepi:

o zaman hala beklıyorum valla bı tane cengaver benımle yarısacak :lepi: -tatlicadiarzu- şakkıdı

ysacim be senin gencliginle yarisamam.
yas,30 ..
metobolizmam yavas benim

))

sinav haftam olmasa yine de yarisirdim da; surune surune ac gezerdim
ama guclu olup ders calismam lazim.

o yuzden yokum yesacigimmm

yokum diyoooooor

eyvahedigeldismile neler yemişsin şulecim benim bile canım çekti ta burdan cokacimcoook

ayyy o nası soz canım benım yaa bılıyorum ben tas cıkarırsın sen bıze valla :lepi:

o zaman hala beklıyorum valla bı tane cengaver benımle yarısacak :lepi: -tatlicadiarzu- şakkıdı

Ben seninle yarışmak isterdim vallahi lakin yarın akşam şehir dışına çıkacağım bebeğim diyete mola anlamına geliyor yani bu:)

:sm_cool:
Ben seninle yarışmak isterdim vallahi lakin yarın akşam şehir dışına çıkacağım bebeğim diyete mola anlamına geliyor yani bu:)

olsun canım benım kaydirigubbakcemile5 sana bol gezmeler yemeler ıcmeler olumunekankayizsmile yarısırız tabıı canım benım de bana 1 hafta cok gelıyor cok kaptırıyorum sanırım :)) o yuzden pazardan baslamalı yarısırız ınsallah sana da uyarsa :))

Nasıl yapıyorsunuz ki, pazardan başlamak derken, ben bilmiyorum olayın ayrıntılarını, sadece haftalık kilo değeri değil mi?

scyllla cım eşinin askerlik durumu için hiç üzülme o dönemki askere gidenlerin yoğunluğu ile ilgili kısa dönem uzun dönem işi....

benim kardeşim diş hekimi 2 sene askere gitti sağlıkçılara kısa dönem çıkmıyor.3 yada 4 kişi en fazla,bizimkinin de hakkari şemdinliye çıktı uzun dönem......

bu sene aralıkta ark gitti askere çok yoğun bir diş hekimi tablebi olduğu için kısa dönem çıktı onunki. veda ankara da yapıyor askerliğini

dediğim gibi biraz şansa bakıyor iş.... birde bol bol dua et.......hayırlı ne ise o olsun kardeşim hakkariye çıkınca biz çok üzülmüştük.....hiç izin kullanmadı şemdinlinida 60 km dışında bir birlikteydi konvoyla gitmişti yerine.....12 ay yerine 10 ayda geldi...o sıradada devlet hastanelerinin diş hekimi alımı başlanmıştı. bu öyle sınava göre yada sürekli olan bir şey değil.senede 1- enfazla 2 defa oluyor....

bizimki erken geldiği için başvurmuştu eğer normal tarihte gelseydi başvurular bitiyordu.... boşuna demiyorlar her şerde bir hayır vardır diye.........

canim evet incelme var ama tartida da az cikmak istiyorum bennn
yaa canim haftaya insallah;
evet evet kesinlikle haftaya sira bizde )
Aynen canım ben şimdiden başladım zayıflamaya :)) Bugün tartıda az çıktım ama çarşambaya kadar söylemem yerimseniben
ben dun yediklerimi hic yazmasam mi?

bu kadar
Canım çok güzel beslenmişsin bence ama chemesden kopya çekerek ara öğünü çoğaltabilirsin. Bi de keşke hamurları öğlen yeseydin canım, akşamki cıslar daha sakat.
KIZLAR ben bu hafta gonullu bırısı yoksa koçluk için avelonu dusunuyorum
sırnaşık şey Oleey çok sevindirik oldum opuyorumnanaktan Teşekkürler esas koçumuz burcucum opuyorumnanaktan

bence de guzel olur canım benım eskılerden herkesler yaptı sanırım zaten opuyorumnanaktan
Cimcimem teşekkürler Şeniz Diğer mesajlarını da okudum, çok komiksin yahu hihoyyyt

bencede çok iyi oluropuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
zemuszemus Sağol canımcım zemuszemus
çok iyi olur bence de ama kendisi ne derki
sositososito :lepi: Benden çekeceğiniz var derim aklinialirimsmile Resmi sonuçlar da açıklandı, tebrikler haftanın birincisi trufcum(yesa duymasın eyvahedigeldismile ) kaydirigubbakcemile5

Selam kızlar ben geldim, koç oldum mu şimdi :jeyyar:

benim eşim de ankarada diş hekimi olarak yaptı askerliğini uzun dönem :çok üzgünüm:

12 ay olarak

hoşgeldin canım evet koçumuz sensin hayırlı olsun

teşekkür ederim ayrıca. hadi bana bu haftada 1 kilo verdir başka bişey istemem valla
ben de söz iradeli olucam

Çok sağol canım, inşallah eşime güzel bir yer ve kısa dönem çıkar. :Saruboceq:

Vaaay, çıtır haaa kaydirigubbakcemile3 Kıyafet olayı cidden çok sorun oluyor canımcım bayanssulusmile
selam canlar.
yine listeme kimse yorum yapmadi :-((
kafama gore takilmaya devam edeyim bar.
yine de yaziyorum yediklerim; herseye ragmen buraya yazmak disiplin sagliyor;
ara
250ml light sut
2 ad etiform corek otlu
2 ad. etiform yulafli
Peppermentcim, herşey bence çok güzel ama yine benim gözüm ilk araya takıldı, 250 ml süt zaten insanı baya bi doyuran bişi, o yüzden bisküvileri sonra yiyebilirsin kaydirigubbakcemile5 Chemescim diyor ya ne kadar ara o kadar metabolizma :lepi:

hoşgeldin canım evet koçumuz sensin hayırlı olsun
teşekkür ederim ayrıca. hadi bana bu haftada 1 kilo verdir başka bişey istemem valla
ben de söz iradeli olucam
Gözüm üstünüzde aklinialirimsmile, bu hafta chemes in yorumlarından da baya bişi öğrendim zaten yerimseniben Her cısınızı not mu etsem kenara :lepi:

Hoşgeldin yasemincim sense in kulunç hareketlerini yapıyorum da şimdi, cidden acaip işe yarıyor. Denemek istersen tekrardan hatırlatırım canımcım.

Selam kızlar ben geldim, koç oldum mu şimdi :jeyyar:

avelonum tebrikler koç oldun yaa şimdieyvahedigeldismileopuyorumnanaktan

Tekrardan hoşgeldin canımcım, hee ya öyle oldum aklinialirimsmile bayanssulusmile Oooooh, şöyle spor cezaları falan vereyim de içim rahatlasın biraz :lepi:
Annatıyom: Şincik ayakta duruyoz, ayakları 1,5 omuz kadar açıyoruz, 90 derece eğiliyoz, bel düzgün durcak tabi. Sonra kollar 1-2 kilo dambıl alıp kolları açıp kapatıyoz. Cidden çok rahatlatıyor canım. Şiddetle tavsiye ediyorum.

hmmm ben dün yaptım bu hareketi ama tek set daha etkisini tam anlayamadım şimdilik tüm omuz ve sırt bölgem et kırığı birde şu erkeklerin kanat dediği yer resmen acıyor bugün spor yapamadım
sen yaptınmı???eyvahedigeldismile

Canım benim kulunçtan yine baş ağrım başlıyordu, spor saatim de geldiydi (geç kalktım da bugün) ama sen gelince seni bekledim sporu yapmadım, bi kaç hareketten sonra direkt buna geçtim. Acaip rahatlattı hemen :)) Enişte beye de söylersin canımcım bu hareketi. Sporu yapmayacağım sanırım bugün de canım, zımbırtı daha tam bitmedi bi de saat geç oldu. Ama sen dersen yaparım :) Bugün hep kola ağırlık vererek çalışırım onun yerine diye düşündüm, nasıl fikir?? Yarın ama cidden söz, erken kalkıp sporumu da yapacam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…