KIZLAR ben bu hafta gonullu bırısı yoksa koçluk için avelonu dusunuyorum
aklinialirimsmile yasemcıgım seccem aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile3
(((seç be güzelim :hulya:sempatiksalakcinninolcak bide ben tifteyim seni:jeyyar:)))
yesa bunu fark etmedimi acabasırnaşık şey
anammmm valla gormedımmmmm yaaaa yaaww teker teker gelın bı pepper der sen yenılmedın mı bı yasemcıgım der gel bı ben tıfteyım dıyoo noluyooo yahuuu alsanaalsanasmile
bence de guzel olur canım benım eskılerden herkesler yaptı sanırım zaten opuyorumnanaktan
yok gülüm burda siiznle birşeyler paylaşıyoruz o sadece bana ordan kağıttan randevu veriyor yani...orda da sadece adım yazıyor sesimden galiba...ayrıca benden büyüktür zaten de ablacım neyin nesi yaa manyahhhalsanaalsanasmile
bu arada truf tebrik ederimmbayanssulusmilebayanssulusmile
ne güzel sende 70 lerden inmişsin ben kaç sene 65 ten aşşarıya inememiştim kk başardım ve çok az bir yolum kaldı fazlasını istemiyorum yüzüm çok küçüldü
sonrada korumak için uğraşırım malum yaş 33 tehlike çanları kulağımdaboshayallersmile
anammmm valla gormedımmmmm yaaaa yaaww teker teker gelın bı pepper der sen yenılmedın mı bı yasemcıgım der gel bı ben tıfteyım dıyoo noluyooo yahuuu alsanaalsanasmile
napiiimm geçen haftadan beri adımı sayıklıyon yarışalım diye :sinifsinif:
((dişine göreyim çaktırma)))laelaelaelaelae
kız ben sana kıyarmıyım hiiiiiçç Şeniz
ballı etimek tatlım benim:jeyyar:
ya canım vallahi inene kadar neler çektim allah bilir çnkü çok yavaş bi metabolizmam var...bu yzden diyetimin kalorisi düşük ve bağırsaklarım çok problemli..10 günde bir tuvalete gidebiliyorum...:umursamaz:
işte 65ten çok zor düştüm ben de...yarın çoluk çocuğa karışıcaz önceden ben önlemimi alayım da sonra vermesi daha zor oluyorboshayallersmile
10 günde birmi :bbo:ama çok kötü bir durum bu :1shok:
sen ancak sporla bu işin devamını getirebilirsin kaydirigubbakcemile2
metabolizmanı bayaa hılzandırırhihoyyyt
bendede bağırsak sorunu var ama bu kadar değilohaoldumsmile
bende menopoz önlemimi alıyorum hihoyyyt
ben 8 sene dir kilo veremiyordum o yüzden şimdi kendime gözüm gibi bakmalıyım
sorma o kdr kötü birşey ki...spor vaktim oldukça yapıyorum işte...
ayrıca daha ne menepozu allah aşkına sen çıtır sayılırsınopuyorumnanaktan
yaw saka yapıyorum yaawww :roflol:
bu arada yıne pazar gununden baslamak uzere pazar pazartesı salı 3gunluk bırebır yarıs yapacak cengaver pehlıvanzadeler var mı aramızda kaydirigubbakcemile carsamba sabahkı kılomuzu dıkkate alarak en son 49.7 ıdım bu kılo uzerınden hadı bakalım sımdıden duyurumu yapayım da pazar baslayalım ama laelaelaelaelae
yesa ıle bırebır yarısacak adayların ozellıklerı
1-tatlıya zaafları olması gerekır
2-sporla pek araları olmayacak
3-gonderdıgım resımlere kanıp hemen ısmarlayacaklar
yukarıdakı sartları tasıyan adayları kapım acıktır haydeee breee :)))
burcuhayalcıgımmmm
mesaj atamıyorum ben bellı bı mesaj sayısına ulasmadıgım ıcın
49.7[B][/B] oldum canım ben haftanın bırıncısı olsun hehehhe :))
yok yok ıcım elvermedı :)) trufcugum hakkıyla kazandı bırıncılık koltugu sandelyesı masası her bı seyı onundur :))))
ay bide nerden o benim ablam oluyo yaa...manyak mıdır nedir gideyim tartaklıcam onu...hiç hoşlanmam senli benli konuşamalardan..nerden bu samimiyet..ne paylaşımımız var ki...alsanaalsanasmile
LUNAPİENA:53 (AYNI)
PEPERMİNT:54.8 (aynı)
LİNGUİST:58.9(YENİ ÜYE)
AVELON:58.9(100 GRAM VERMİŞ)
SEVGİ:53.9(AYNI)
TWEETY:59.2(AYNI)
SPATZ:57.1(YENİ)
SCYLLAA:58.7(AYNI)
GRİPİN:56.5(AYNI)
YASEMN:58.4(700 GRAM VERMİŞ)
SENSEWİTCH:52.2(1000 GRAM VERMİŞ)
NİLKAS:57.1(AYNI)
TRUF:59.8(1600 GRAM VERMİŞ)
CHEMES:57 (1500 GRAM VERMİŞ)
YESA:49.7(1500 GRAM VERMİŞ)
BURCUHAYAL:50.5 (AYNI)
HAFTANIN BIRINCISI TRUF OLDU TEBRIK EDIYORUM CANIM:hooray:
yok gülüm burda siiznle birşeyler paylaşıyoruz o sadece bana ordan kağıttan randevu veriyor yani...orda da sadece adım yazıyor sesimden galiba...ayrıca benden büyüktür zaten de ablacım neyin nesi yaa manyahhhalsanaalsanasmile
bu arada truf tebrik ederimmbayanssulusmilebayanssulusmile
selam canlar.
yine listeme kimse yorum yapmadi :-((
kafama gore takilmaya devam edeyim bar.
yine de yaziyorum yediklerim; herseye ragmen buraya yazmak disiplin sagliyor;
sabah;
1 dilim kepek ekmegi
yarim dilim peynir
maydonız
4 ad. y.zeytin
yesil cay
ara
250ml light sut
2 ad etiform corek otlu
2 ad. etiform yulafli
ogle
4 ad. izgara kofte,
az domates salatalik
1 kase cacik
2 kasik pilav
(birinizin diyet listesinde vardi, v-corba yerine 2 kasik pilav yenebilir diye, ordan kopya cektim)
ara1
bitki cayi icicem
ara2
1 dilim kepek ekmegi, pynir maydonız yerim herhalde
aksam
annemdeyim. Allah kerim.
napiiimm geçen haftadan beri adımı sayıklıyon yarışalım diye :sinifsinif:
((dişine göreyim çaktırma)))laelaelaelaelae
kız ben sana kıyarmıyım hiiiiiçç Şeniz
ballı etimek tatlım benim:jeyyar:
sutlu hafıf tatlım benım aklinialirimsmile ballı etımek tatlısının kalorı kac bılıomusun sen kuzum yaa hafıf seyler soyle bana kaydirigubbakcemile
yani sen beni istemiyormusun
sağol canım yardımların çok oldu bu konudai
canım yıne mı yarısak dıyosun yaa bilmiyorumkismile ama sen benı yenıyosun yaaaaa kaydirigubbakcemile bı de ben pazar gununden baslayabılıyorum bu aralar yıne dıkkat etmek falan hak getıre arkadasımdayım ya sureklı dısarıda bı seyler yıyıp ıcıyorum o yuzden yıne yazamıyorum zaten kafamçokkarıştı
:jeyyar:sutlu hafıf tatlım benım aklinialirimsmile ballı etımek tatlısının kalorı kac bılıomusun sen kuzum yaa hafıf seyler soyle bana kaydirigubbakcemile
canım yıne mı yarısak dıyosun yaa bilmiyorumkismile ama sen benı yenıyosun yaaaaa kaydirigubbakcemile bı de ben pazar gununden baslayabılıyorum bu aralar yıne dıkkat etmek falan hak getıre arkadasımdayım ya sureklı dısarıda bı seyler yıyıp ıcıyorum o yuzden yıne yazamıyorum zaten kafamçokkarıştı
canım yarış değilde birbirimize güzel motive edelim. yoksa sen benim gönlümün birincisisin
ama abartma arkadaşımdayım diye hem o da abartmasın
sonra verdiğin 1,5 kilo geri geliverir Allah korusun
:jeyyar:canım yarış değilde birbirimize güzel motive edelim. yoksa sen benim gönlümün birincisisin
ama abartma arkadaşımdayım diye hem o da abartmasın
sonra verdiğin 1,5 kilo geri geliverir Allah korusun
canım benımmmm ne guzel yazmıssın ben de kendı gonlumun bırıncısıyım sempatiksalakcinni saka bı yana sen de cok guzel motıve ettın benı canım benım Şeniz o zaman yıne bırbırımızı motıve edelım de ben pazar gununden ıtıbaren benımle yarısacak bırını bulayım peppercıgım bı ara yazdı ama tam sonuc nedır bılemedım valla kaydirigubbakcemile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?