Geçecek canım ya, geçecek, geriye güzel anılar kalacak ve tebessümle hatırlayacaksın :1hug: Sana da iyi kandiller güzel arkadaşım.kizlar selammmmm
benn bugun dondum anneannemdenn sizleride merakta biraktimm cok uzgunummm bitanelerim benim
eve gelince cok kotuoldum iceri gelince beni karsilardi yavryummm hemen posetlerim varsa kontrol ederdi bebegimmm(((
sizler nasilsiniz?
hayirli kandillerr dilerrrimmmm bitanelerim saglik mutluluk ve sevdiklerinize allah uzun omur versin canlarim
Prensesim canım benim hoşgeldin, nasılsın????????
Öyle oldu chemescim sositososito Teşekkürler canım olumunekankayizsmile Senin izinden gitmeye çalışcam işte kaydirigubbakcemile5
sırnaşık şey Tarz aynı olmasına aynı daaaa...canım bizim tarzımız aynı zaten
kizlar selammmmm
benn bugun dondum anneannemdenn sizleride merakta biraktimm cok uzgunummm bitanelerim benim
eve gelince cok kotuoldum iceri gelince beni karsilardi yavryummm hemen posetlerim varsa kontrol ederdi bebegimmm(((
sizler nasilsiniz?
hayirli kandillerr dilerrrimmmm bitanelerim saglik mutluluk ve sevdiklerinize allah uzun omur versin canlarim
Geçecek canım ya, geçecek, geriye güzel anılar kalacak ve tebessümle hatırlayacaksın :1hug: Sana da iyi kandiller güzel arkadaşım.
canım benım yaaa nerelerdesın sen gozumuz yollarda kaldı cok ozledık umarım cok cok daha ıyısındır canım benım yaa senınde kandılın mubarek olsun canım benım
Hoşgeldin cimcimem canım dediydim ama gönüllerin birincisi diye buyrunnnnnnnnn
Zaten zayıfsın, verilen kiloyu vücut ağırlığıyla oranlarsan sen birinci olursun opuyorumnanaktan
(trufcum duymasın eyvahedigeldismile :tomato: :roflol: )
kizlar selammmmm
sizler nasilsiniz?
Ellerine sağlık trufcum , teşekkürler paylaşım için. Bunların hepsinden 1 er tane seçip 1 ana öğün mü yapacaz?? Kafam karıştı yahu
olsun canım benım sen ıyı ol da canım benım yaaa :))
bu arada ben yedıklerımı erıtmek ıcın kendı capımda hareket yapıyorum
redbook ablamın vıdeolarını acıyorum da pek takılıyorlar yaa8
trufcum elıne saglık yaa cok guzelmıs paylasımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?