50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

benim 1.70 hangisini alıcam,tam sınır??

bebeğim emeğine sağlık sadece yasaklı liste kafa kurcaladıakannehir

ne için kafanı kurcaladı yasemincim

Bu diyetisyenler de böyle işte canım, açın halinden anlamıyorlar boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 Bal iyidir hem, ama tabi katkısızı bulursak. Bitter çikolatadan da vazgeçmem ben :dilcikar:

evet açın halinden tok anlamıyor kesinlikle

canım annemin diyetisyeni de kahvaltıda zeytin veya zeytinin yerine badem,fındık , ceviz önerdi ara öğünde. birbirinin yerine geçebiliyor,demek ki besin değerleri eş.

olabilir canım benim öyle derin bir bilgim yok bu konularda zaten genelde kuru incir üzüm ceviz filan kahvaltıda çıkar benim bildiğim kadarıyla da

Abartmıyorum valla yasemincim, zulam var dediydim ya, 1 haftayı geçti 30 gr ancak yemiştirim. Öptüm canım

1-2 fındık yerine bir avuç yersek, yarım avuç çekirdek yerine koca bir paket yersek abartmış oluruz dimi canım

ben de sağlıklı tostlar yapmak için tost makinası almak istiyorum
tefal evidence ve kenwood arasında kaldım sizin tavsiyeniz nedir

canimm masallahh bi kilo daha vermissinn canimcimm
Yasemini kastediyorsun di mi canım, sen yokken ilk gün verdim, sonradan veremedim sayılır canım. Miden nasıl pamuk şekerim(yiyecek hitabım kastidir :) )?

benim 1.70 hangisini alıcam,tam sınır??
Çok zor bi soru chemescim ya, denge problemin varsa bence orta boyu al.

1-2 fındık yerine bir avuç yersek, yarım avuç çekirdek yerine koca bir paket yersek abartmış oluruz dimi canım
Heee aynen canım kaydirigubbakcemile3 Ama benim avcum minicik 5 6 fındık alıyor :ecrin_bebek: Tost makinesinin ucuz olanı iyidir bence kaydirigubbakcemile3

Ben yediklerimi yazmadım, yazıyım,

Sabah 1 simit 4-5 zeytin minik labne peynir.

Ara 2 kare bitter çikolata

Öğlen muz ve 3-4 bisküvi

Ara 1 kara bitter

Akşam yarım kase çorba ve yarım tabak pilavla light yoğurt

Ara 2 kare bitter.

Regl bahanem var üstüme gelmeyin:)

Spor olarak da sabah kahvaltıdan önce akşam yemeğinde sonra yarım saatlik yürüş yaptım.

Spor olarak da sabah kahvaltıdan önce akşam yemeğinde sonra yarım saatlik yürüş yaptım.

canım kahvaltıdan önce yürümüşsün ne güzel ama yemek yedikten sonra yürümek daha iyi bi 30 dk sonra filan yağ yakma böyle oluyor
yürüyüp gelip yiyeceksen aradan 1-2 saat geçmesini bekleyeceksin. yoksa yediklerin accaip yarıyomuş

Öhm öhm kaydirigubbakcemile3 şimdiiii scyllacım, kahvaltıda peynir yanına maydanozu (selülitlere de iyi geliyormuş) öneririm. Öğle yemeğin öğle yemeği gibin olmamış bi de, çorba içseydin en azından. Bitterler için de afiyet bal şeker olsun opuyorumnanaktan Sabahtan sonra birazcık az yemişsin canım. Spor için tebrikler :lepi: Ama aç karnı tavsiye etmiyorlar, kahvaltıdan 1,5 saat sonra metabolizmayı hızlandırmak ve yağ yakmak için idealmiş kaydirigubbakcemile5

canim benimm pardon hatlar karisti bende sende bi kilo daha verdin sandimmm
midem biraz rahatsizlandi haliyle stresden dolayii canim aynen komposto haslama devam ediorum ama istahimda kapanmisti ama son iki gun acayip acildi yine sinirsel sanirim hayatimmm

canım öğle yemeği en önemli öğün,protein almamışsın hiç,yoğurt yeseydin keşke biraz.dışarıda olunca sebze bulamıyor insan ama en azından protein yersen hemen acıkmazsın.

modeli tam olarak kaç canım zahmet olmazsa yazarmısın
bulaşık makinesinde yıkanabiliyormu, döküm mü, teflon mu???
ay ne çok soru sordum

sm606 olması lazım canım, tost sandviç- grill olarak geçiyor şu

Bulaşık makinasında yıkanmıyor malesef, teflon sanırım canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…