SERBEST YİYECEKLER
şekersiz çay
ıhlamur
kahve
tuz her çeşit baharat
YENİLMEMESİ GEREKEN YİYECEKLER
şeker, şekerli tatlılar, bal, reçel, pekmez, marmelat
alkollü içecekler ve meşrubatlar
pasta, kek, kurabiye, çikolata, börek, çörek ve diğer hamur işleri
yağda kızartılmış, kavrulmuş ve sos ilave edilmiş yiyecekler
kuru yemişler, sucuk, salam, sosis, pastırma
içeriği bilinmeyen hazır gıdalar
canımm benımm anneanneme gıttımm
buugn dondumm kuzumm ordanda gıremedım net yokk merakta bıraktımm sızlerı kusura bakma canımcımmm bende cooooooooooooook ozledımmmm cokkkkk
Çoook haklısın canım, senin için çok zor biliyorum ama yine de kendini yıpratmamaya çalış, minimum zararla atlat bu günleri :1hug: İyi ki döndün aramıza tekrardan opuyorumnanaktancanım benımmm gercekten cok zor geldı eve bı gırdımm benı karsılayan kuzum yoktu artık :sinifsinif:
Bir tanecik, dünyalar güzeli prensesim gelmiş Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile
bitanem cannııım hoşgeldiiin çooook korkuttun bizii artık telaşlanmaya başlamıştım
seni çok seviyorum güzeller güzelimŞeniz
Çoook haklısın canım, senin için çok zor biliyorum ama yine de kendini yıpratmamaya çalış, minimum zararla atlat bu günleri :1hug: İyi ki döndün aramıza tekrardan opuyorumnanaktan
Unutmuşum canım, şimdi tekrardan bakacağım kaydirigubbakcemile5 Yenilmemesi gereken yiyecekler kısmı çok katı ama, bende ters etki yaratır bilmiyorumkismileduydum duydum sositososito
canım öğlenleyin bi örnek liste yayınlamıştım ya ona göre yapıcaz
vereliniortak kaydirigubbakcemile5kuruyemişlerden bademi fındığı dışarda tutalım .bence her gün bir miktar yemek lazım,veya cevizden
kuruyemişlerden bademi fındığı dışarda tutalım .bence her gün bir miktar yemek lazım,veya cevizden
Unutmuşum canım, şimdi tekrardan bakacağım kaydirigubbakcemile5 Yenilmemesi gereken yiyecekler kısmı çok katı ama, bende ters etki yaratır bilmiyorumkismile
vereliniortak kaydirigubbakcemile5
bencede yasaklar her zaman tatlı gelir:lepi:ben en azından baldan vazgeçememkaydirigubbakcemile
Şöyle de düşün şekercim: Her ne kadar senin minik arkadaşın da olsa, hayvanlar için varolmanın imkanısıza yakın olduğu şu dünyada ona evini açtın, beslendin büyüttün. Sen şimdi üzülüp kendini hasta edersen, başka kedicike şans tanıman da zorlaşır. Hep iyi şeyleri düşün Şenizsaolasinnnn canimm benimmm cok dogru diosunnnnn
annemde dioki aglama o artik melek yaninda senin ama sen goremiosunn o seni goruyo agladigini gordukce oda uzulur dioooo canimmm
Şöyle de düşün şekercim: Her ne kadar senin minik arkadaşın da olsa, hayvanlar için varolmanın imkanısıza yakın olduğu şu dünyada ona evini açtın, beslendin büyüttün. Sen şimdi üzülüp kendini hasta edersen, başka kedicike şans tanıman da zorlaşır. Hep iyi şeyleri düşün Şeniz
Bu diyetisyenler de böyle işte canım, açın halinden anlamıyorlar boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 Bal iyidir hem, ama tabi katkısızı bulursak. Bitter çikolatadan da vazgeçmem ben :dilcikar:bencede yasaklar her zaman tatlı gelir:lepi:ben en azından baldan vazgeçememkaydirigubbakcemile
Lafımı olur pamuk şekerim her zaman yanındayız, miden nasıl canım??????haklisinn bitanemmm saolasinn desteginn icin gulummmm opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile
canım bu yasaklar benim belirlediğim yasaklar değiller
tamamen diyetisyenimin suçu :mymeka:
canimmmm canimmm canimmm benimmmmmm cok ozlemistimmm sizleri vallaaa bitanem
biz eskiden arıcılık yapıyorduk babam yıllarca bu işi devam ettirdi çam balı hariç çiçek balı falan kesinlikle donması lazım kokusundan falanda belli oluyorBu diyetisyenler de böyle işte canım, açın halinden anlamıyorlar boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 Bal iyidir hem, ama tabi katkısızı bulursak. Bitter çikolatadan da vazgeçmem ben :dilcikar:
Abartmıyorum valla yasemincim, zulam var dediydim ya, 1 haftayı geçti 30 gr ancak yemiştirim. Öptüm canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?