50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kuruyemişlerden bademi fındığı dışarda tutalım .bence her gün bir miktar yemek lazım,veya cevizden

Bir tanecik, dünyalar güzeli prensesim gelmiş Şeniz Şeniz Şeniz opuyorumnanaktan
olumunekankayizsmile olumunekankayizsmile

canımm benımm anneanneme gıttımm
buugn dondumm kuzumm ordanda gıremedım net yokk merakta bıraktımm sızlerı kusura bakma canımcımmm bende cooooooooooooook ozledımmmm cokkkkk

bitanem cannııım hoşgeldiiin çooook korkuttun bizii artık telaşlanmaya başlamıştım
seni çok seviyorum güzeller güzelimŞeniz

canım benımmm gercekten cok zor geldı eve bı gırdımm benı karsılayan kuzum yoktu artık :sinifsinif:
Çoook haklısın canım, senin için çok zor biliyorum ama yine de kendini yıpratmamaya çalış, minimum zararla atlat bu günleri :1hug: İyi ki döndün aramıza tekrardan opuyorumnanaktan

Çoook haklısın canım, senin için çok zor biliyorum ama yine de kendini yıpratmamaya çalış, minimum zararla atlat bu günleri :1hug: İyi ki döndün aramıza tekrardan opuyorumnanaktan

saolasinnnn canimm benimmm cok dogru diosunnnnn
annemde dioki aglama o artik melek yaninda senin ama sen goremiosunn o seni goruyo agladigini gordukce oda uzulur dioooo canimmm

duydum duydum sositososito
canım öğlenleyin bi örnek liste yayınlamıştım ya ona göre yapıcaz
Unutmuşum canım, şimdi tekrardan bakacağım kaydirigubbakcemile5 Yenilmemesi gereken yiyecekler kısmı çok katı ama, bende ters etki yaratır bilmiyorumkismile

kuruyemişlerden bademi fındığı dışarda tutalım .bence her gün bir miktar yemek lazım,veya cevizden
vereliniortak kaydirigubbakcemile5
SPORCU BOYU : 1,50 cm. > 1,60 cm. Arası olanlar için 55 cm.'lik pilates topu.
SPORCU BOYU : 1,60 cm. > 1,70 cm. Arası olanlar için 65 cm.'lik pilates topu.
SPORCU BOYU : 1,70 cm. > 1,80 cm. Arası olanlar için 75 cm.'lik pilates topu.

saolasinnnn canimm benimmm cok dogru diosunnnnn
annemde dioki aglama o artik melek yaninda senin ama sen goremiosunn o seni goruyo agladigini gordukce oda uzulur dioooo canimmm
Şöyle de düşün şekercim: Her ne kadar senin minik arkadaşın da olsa, hayvanlar için varolmanın imkanısıza yakın olduğu şu dünyada ona evini açtın, beslendin büyüttün. Sen şimdi üzülüp kendini hasta edersen, başka kedicike şans tanıman da zorlaşır. Hep iyi şeyleri düşün Şeniz

haklisinn bitanemmm saolasinn desteginn icin gulummmm opuyorumnanaktanolumunekankayizsmile

bencede yasaklar her zaman tatlı gelir:lepi:ben en azından baldan vazgeçememkaydirigubbakcemile
Bu diyetisyenler de böyle işte canım, açın halinden anlamıyorlar boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 Bal iyidir hem, ama tabi katkısızı bulursak. Bitter çikolatadan da vazgeçmem ben :dilcikar:

canım bu yasaklar benim belirlediğim yasaklar değiller
tamamen diyetisyenimin suçu :mymeka:

canım annemin diyetisyeni de kahvaltıda zeytin veya zeytinin yerine badem,fındık , ceviz önerdi ara öğünde. birbirinin yerine geçebiliyor,demek ki besin değerleri eş.

Bu diyetisyenler de böyle işte canım, açın halinden anlamıyorlar boshayallersmile kaydirigubbakcemile3 Bal iyidir hem, ama tabi katkısızı bulursak. Bitter çikolatadan da vazgeçmem ben :dilcikar:
biz eskiden arıcılık yapıyorduk babam yıllarca bu işi devam ettirdi çam balı hariç çiçek balı falan kesinlikle donması lazım kokusundan falanda belli oluyor

bitteride abartma haaaalmaz:minicik bir parça o kadara.s
artı kuru yemiş falan iyidir badem fındık bunlarda yararlı yağlar vardır vücuda faydalı olan
yani dozunda yemek şart:lepi:

kızlar ben 1 saat kadar yokum bi ziyaret yapmam lazım:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…