50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar 3.5 saattir toplantıdaydım..kuru pasta çay ve kahve vardı...ben 2 fincan kahve tabi ki şekersiz bir de 2 kuru pasta yedim...öğle yemeği yiyecek vaktm yoktu daha yeni çıktım...kendime dur dedim..iyi demiş miyim

tamam boncuğum nasıl istersen çok sağol beni beklemişsin bitanem benimŞeniz:lepi:

güzel demişsin canım şincik biraz yeşillikle yoğurt falan yersen ara gibi olur
bence yanii yada benzeri birşeyopuyorumnanaktan

Çok iyi demişsin canım ama keşke sütlü kahve falan içseydin, öğle yemeği de kaçmış zaten. Hemen git bişiler ye cokacimcoook
tamam boncuğum çok sağol beni beklemişsin bitanem benimŞeniz:lepi:

Beklemez miyim hiç olumunekankayizsmile spor yapmamakla iyi yapmışsın, o şekilde vücudun üstüne gitmek iyi değil canım. Yarın başka bölgelere yönelik çalışırsın kaydirigubbakcemile5 Cıs mıs yedin mi bugün?? Buarada ben kilo vermeye başladım şimdiden hihoyyyt

bu öğlen arkadaşın doğum günü vardı 2 pasta kestiler ama yemedim
öğle yemeğinde kandil dolayısıyla harika bir helva kavurmuşlar ancak 1 çatal yiyebildim tuttum kendimi

içimi rahatlattın canım çok zor geliyordu spor bugünmirmirmirmir
bugünde hiç cısım mısım yok çok şükür
dışarıdaydım eve geldim hemen 1 elma 3 kaşık kadar yoğurt yedim akşama kadar 3 & 4 kaşık daha yoğurt beni oyalar
haa şimdi aklıma geldi ben bir türk kahvesi içeyim bari

aaa ama geçen haftada öyle dedin sonra zımbırtın çıktı allah korusun bu hafta nazar değicek kız sus:))

Son düzenleme:
bende menü raporumu vereyim hemen
sabah 1 simit ve çay
ara öğün yok
öğleyin 1 tabak makarna
arada 1 bardak form çay
diğer arada 1 tane kadayıf sarması
akşam 1 kase çorba yarım tabak patates yemeği
bugün biraz kalorili bir menü oldu ama :sm_confused: yesacım ben tam senin dişine göreyim,yarışmak istediğin aday kriterlerine tıpatıp uyuyorum güzelim,gel sen benle yarışkaydirigubbakcemile3 hatta yarışmana bile gerek yok ben seni birinci ilan edebilirim en baştan
delikafadulden

Kaç gündür maşallahın var yasemincim, hem spor açısından, hem yicek açısında hem deee motivasyon açısından :)) Öğle yemeği yemediysen azcık bişiler ye ki akşam yemeği çok yemeyesin. (Avatarın çok şeker :) )

avatar için sağol senden özendimsırnaşık şey
öğlen karnı bahar vardı yemeği 1 dilim ekmek yoğurt falan yedim
akşama köfte var artık yanında bol yeşillik yerimguclubacismile

Gripincim sen beni de geçmişsin, hiç protein yok herşeyden önemlisi, sebze yok, ara öğün yok. Kahvaltı en önemli öğünken çok zayıf kalmış. Sen zaten spor da yapmıyorsun. Bugünden sonra sporu şart olarak görmelisin ve daha çok dikkat etmelisin yediklerine.

avelon canim koclugun hayirli olsun.
menumu de degerlendirmissin coook sagol.. tamam cnm bundan sonra aralarini parca pincik minicikkkkk parcalara bolucem.
ama inan isyerinde biraz cekiniyorum insanlardan; masamda devamli biseyler yiyorum, halbuki azicik seyler ama uzaktan bakan da der ki bu kiz ne cok yiyor..

chemes
tekrar sagol koclugun icin

yasemen
tabiki de citir cerez gibiyiz bizzzz

suleulku
scyllaya yazdigin seyler cok hosuma gitti;
ben de hep buna inanmisimdir "her iste bir hayir vardir" bazen su an uzuldugumuz seyler aslinda ileri de bir bakiyoruz ki bizim icin iyi olan seyler

ev cadisi
toplantilar vs, is hayatinda rejim yapmak zor diy mi sekerim

kizlar hepinizin kandilini kutluyorum

ben cikiyorum.
optum kooocamannn

bu aksam annemdeyim;
beni yedirir yine, ama anneme caktirmadan az yemeye calisicammmmm

avatar için sağol senden özendimsırnaşık şey
öğlen karnı bahar vardı yemeği 1 dilim ekmek yoğurt falan yedim
akşama köfte var artık yanında bol yeşillik yerimguclubacismile
Şeniz Çıtırım benim Şeniz Yediklerine gelince, tü tü tü tü 41 kere maşallah :roflol: Limon da sıkarsın canım bol bol yeşilliklere.

Çok teşekkürler peppercim opuyorumnanaktan, 1. arayı 2 ye bölsen kafana göre yeter canım :lepi: Buarada o 4 hamuru pepper adı altına yazdım aklinialirimsmile (cidden yazdım excelde :jeyyar: ) Spor yapıyordun sen di mi?? Vaktin yoksa, bi yere giderken bi kaç durak erken in ve yürü kaydirigubbakcemile2 Senin de kandilin kutlu olsun canım.

Son düzenleme:
güzel demişsin canım şincik biraz yeşillikle yoğurt falan yersen ara gibi olur
bence yanii yada benzeri birşeyopuyorumnanaktan
yoğurt yicem canım bir meyveyle..napayım saat 1de başladı 4buçukta bitti...perişan oldum...

ahh canım keşke olsaydı...süt tozu vardı ama bak:bilmiyorumkismile
diyetimi engelleyenleri protesto edicem:enbuyukkk:

evet aveloncum çok haklısın,çok kötü bir menü.makarna için pişman oldum aslında onun yerine türlü yemeği vardı onu yemeliydim. Spora gelince-aslında gelmesek daha iyi olurda- havalar ısınınca başlıcam yürüyüşe.Tavsiyelerin için teşekkürler koçum benimhihoyyythihoyyyt

Aaaaa, bi de türlü yeme imkanın vardı ama yemedin klava: Senin de benim gibi çooook eksiklerin var canım. Dikkat et boshayallersmile Dün de dedim, bugün de diyorum. ERTELEME SPORU. 10 dk bile evde 2 3 debelensen faydası var. 30 dk ideal süre. Hiçbişi yapamıyorsan esneme yap alsanaalsanasmile
Rica ederim canım benim zemuszemus
yoğurt yicem canım bir meyveyle..napayım saat 1de başladı 4buçukta bitti...perişan oldum...
ahh canım keşke olsaydı...süt tozu vardı ama bak:bilmiyorumkismile
diyetimi engelleyenleri protesto edicem:enbuyukkk:
Süt tozunu boşver canım, destekliyorum protestonu kaydirigubbakcemile5 Telafı edersin akşama.
:teytey:kız valla midem esoyes veriyo sempatiksalakcinni
şaka bir yana ne zamandır 58 leri görmedim bilmiyorumkismiledoru dürüst hooop diye 59 olurdum yasakkelimeşöyle bir sabitlesem geriside gelecek
Canım işte, zorlama ve yasaklarla değil, herşeyden az da olsa yiyerek bi beslenme oturtunca, cup diye istediğimiz kiloya erişcez en büyük yardımcımız sporla :lepi: zemuszemus

avelon yavrum gerçekten koçsun hee..koccuum benimolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…