Canım benim kulunçtan yine baş ağrım başlıyordu, spor saatim de geldiydi (geç kalktım da bugün) ama sen gelince seni bekledim sporu yapmadım, bi kaç hareketten sonra direkt buna geçtim. Acaip rahatlattı hemen :)) Enişte beye de söylersin canımcım bu hareketi. Sporu yapmayacağım sanırım bugün de canım, zımbırtı daha tam bitmedi bi de saat geç oldu. Ama sen dersen yaparım :) Bugün hep kola ağırlık vererek çalışırım onun yerine diye düşündüm, nasıl fikir?? Yarın ama cidden söz, erken kalkıp sporumu da yapacam.
kızlar 3.5 saattir toplantıdaydım..kuru pasta çay ve kahve vardı...ben 2 fincan kahve tabi ki şekersiz bir de 2 kuru pasta yedim...öğle yemeği yiyecek vaktm yoktu daha yeni çıktım...kendime dur dedim..iyi demiş miyim
Çok iyi demişsin canım ama keşke sütlü kahve falan içseydin, öğle yemeği de kaçmış zaten. Hemen git bişiler ye cokacimcoookkızlar 3.5 saattir toplantıdaydım..kuru pasta çay ve kahve vardı...ben 2 fincan kahve tabi ki şekersiz bir de 2 kuru pasta yedim...öğle yemeği yiyecek vaktm yoktu daha yeni çıktım...kendime dur dedim..iyi demiş miyim
tamam boncuğum çok sağol beni beklemişsin bitanem benimŞeniz:lepi:
bu öğlen arkadaşın doğum günü vardı 2 pasta kestiler ama yemedim
öğle yemeğinde kandil dolayısıyla harika bir helva kavurmuşlar ancak 1 çatal yiyebildim tuttum kendimi
:jeyyar:
canım benımmmm ne guzel yazmıssın ben de kendı gonlumun bırıncısıyım sempatiksalakcinni saka bı yana sen de cok guzel motıve ettın benı canım benım Şeniz o zaman yıne bırbırımızı motıve edelım de ben pazar gununden ıtıbaren benımle yarısacak bırını bulayım peppercıgım bı ara yazdı ama tam sonuc nedır bılemedım valla kaydirigubbakcemile
kızlar tebrikler,chemescim senide tebrik ediyorum.:lepi:Yesacım güya memleketinde anne evinde tatildesin birde,sen bizi kandırıyon heraldekaydirigubbakcemile3 senin koşullarında olupta üzerine birde kilo vermek kimsenin harcı değildir genelde,var bi iş bunda itiraf etdelikafadulden
şaka bi yana azminize ve sonuca hayran kaldım,devamını dilerim öptüm hepiciğiniziopuyorumnanaktan
içimi rahatlattın canım çok zor geliyordu spor bugünmirmirmirmirBeklemez miyim hiç olumunekankayizsmile spor yapmamakla iyi yapmışsın, o şekilde vücudun üstüne gitmek iyi değil canım. Yarın başka bölgelere yönelik çalışırsın kaydirigubbakcemile5 Cıs mıs yedin mi bugün?? Buarada ben kilo vermeye başladım şimdiden hihoyyyt
Kaç gündür maşallahın var yasemincim, hem spor açısından, hem yicek açısında hem deee motivasyon açısından :)) Öğle yemeği yemediysen azcık bişiler ye ki akşam yemeği çok yemeyesin. (Avatarın çok şeker :) )
Şeniz Çıtırım benim Şeniz Yediklerine gelince, tü tü tü tü 41 kere maşallah :roflol: Limon da sıkarsın canım bol bol yeşilliklere.avatar için sağol senden özendimsırnaşık şey
öğlen karnı bahar vardı yemeği 1 dilim ekmek yoğurt falan yedim
akşama köfte var artık yanında bol yeşillik yerimguclubacismile
Çok teşekkürler peppercim opuyorumnanaktan, 1. arayı 2 ye bölsen kafana göre yeter canım :lepi: Buarada o 4 hamuru pepper adı altına yazdım aklinialirimsmile (cidden yazdım excelde :jeyyar: ) Spor yapıyordun sen di mi?? Vaktin yoksa, bi yere giderken bi kaç durak erken in ve yürü kaydirigubbakcemile2 Senin de kandilin kutlu olsun canım.avelon canim koclugun hayirli olsun.
menumu de degerlendirmissin coook sagol.. tamam cnm bundan sonra aralarini parca pincik minicikkkkk parcalara bolucem.
ama inan isyerinde biraz cekiniyorum insanlardan; masamda devamli biseyler yiyorum, halbuki azicik seyler ama uzaktan bakan da der ki bu kiz ne cok yiyor..
yoğurt yicem canım bir meyveyle..napayım saat 1de başladı 4buçukta bitti...perişan oldum...güzel demişsin canım şincik biraz yeşillikle yoğurt falan yersen ara gibi olur
bence yanii yada benzeri birşeyopuyorumnanaktan
Çok iyi demişsin canım ama keşke sütlü kahve falan içseydin, öğle yemeği de kaçmış zaten. Hemen git bişiler ye cokacimcoook
Beklemez miyim hiç olumunekankayizsmile spor yapmamakla iyi yapmışsın, o şekilde vücudun üstüne gitmek iyi değil canım. Yarın başka bölgelere yönelik çalışırsın kaydirigubbakcemile5 Cıs mıs yedin mi bugün?? Buarada ben kilo vermeye başladım şimdiden hihoyyyt
ev cadisi
toplantilar vs, is hayatinda rejim yapmak zor diy mi sekerim
Gripincim sen beni de geçmişsin, hiç protein yok herşeyden önemlisi, sebze yok, ara öğün yok. Kahvaltı en önemli öğünken çok zayıf kalmış. Sen zaten spor da yapmıyorsun. Bugünden sonra sporu şart olarak görmelisin ve daha çok dikkat etmelisin yediklerine.
Şeniz Çıtırım benim Şeniz Yediklerine gelince, tü tü tü tü 41 kere maşallah :roflol: Limon da sıkarsın canım bol bol yeşilliklere.
:teytey:kız valla midem esoyes veriyo sempatiksalakcinni
şaka bir yana ne zamandır 58 leri görmedim bilmiyorumkismiledoru dürüst hooop diye 59 olurdum yasakkelimeşöyle bir sabitlesem geriside gelecek
Aaaaa, bi de türlü yeme imkanın vardı ama yemedinevet aveloncum çok haklısın,çok kötü bir menü.makarna için pişman oldum aslında onun yerine türlü yemeği vardı onu yemeliydim. Spora gelince-aslında gelmesek daha iyi olurda- havalar ısınınca başlıcam yürüyüşe.Tavsiyelerin için teşekkürler koçum benimhihoyyythihoyyyt
Süt tozunu boşver canım, destekliyorum protestonu kaydirigubbakcemile5 Telafı edersin akşama.yoğurt yicem canım bir meyveyle..napayım saat 1de başladı 4buçukta bitti...perişan oldum...
ahh canım keşke olsaydı...süt tozu vardı ama bak:bilmiyorumkismile
diyetimi engelleyenleri protesto edicem:enbuyukkk:
Canım işte, zorlama ve yasaklarla değil, herşeyden az da olsa yiyerek bi beslenme oturtunca, cup diye istediğimiz kiloya erişcez en büyük yardımcımız sporla :lepi: zemuszemus:teytey:kız valla midem esoyes veriyo sempatiksalakcinni
şaka bir yana ne zamandır 58 leri görmedim bilmiyorumkismiledoru dürüst hooop diye 59 olurdum yasakkelimeşöyle bir sabitlesem geriside gelecek
Aaaaa, bi de türlü yeme imkanın vardı ama yemedinklava: Senin de benim gibi çooook eksiklerin var canım. Dikkat et boshayallersmile Dün de dedim, bugün de diyorum. ERTELEME SPORU. 10 dk bile evde 2 3 debelensen faydası var. 30 dk ideal süre. Hiçbişi yapamıyorsan esneme yap alsanaalsanasmile
Rica ederim canım benim zemuszemus
Süt tozunu boşver canım, destekliyorum protestonu kaydirigubbakcemile5 Telafı edersin akşama.
Canım işte, zorlama ve yasaklarla değil, herşeyden az da olsa yiyerek bi beslenme oturtunca, cup diye istediğimiz kiloya erişcez en büyük yardımcımız sporla :lepi: zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?