50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

.

Canım işte, zorlama ve yasaklarla değil, herşeyden az da olsa yiyerek bi beslenme oturtunca, cup diye istediğimiz kiloya erişcez en büyük yardımcımız sporla :lepi: zemuszemus
aynen canım:lepi:
sana minik süprizim var yarın söylicektim dayanamadım

şimdi kahvemi içiyorum
gelince görüşürüzŞeniz

Nasıl yapıyorsunuz ki, pazardan başlamak derken, ben bilmiyorum olayın ayrıntılarını, sadece haftalık kilo değeri değil mi?

canım gecen trufla yarıstıgımızda pazar baslamıstık da ıyı olmustu yoksa ben kaptırıyorum ben kendımı yaa alsanaalsanasmile

komıgımdır canım benım hem komık bırıncı alsanaalsanasmile

Hoşgeldin cimcimem canım dediydim ama gönüllerin birincisi diye buyrunnnnnnnnn
Zaten zayıfsın, verilen kiloyu vücut ağırlığıyla oranlarsan sen birinci olursun opuyorumnanaktan
(trufcum duymasın eyvahedigeldismile :tomato: :roflol: )

oo supermıs canım hah ıste bana sen gıbı bırı lazım yaa baslamadan benı bırıncı edecek kaydirigubbakcemile o zaman bu pazardan ıtıbaren yarıs baslasın carsamba sabahı da bıldırım yapınca bırıncımız bellı olsun kaydirigubbakcemile5

hosbulduk canım benımmm saolasın valla aklinialirimsmile
cok saolasın canım da ben gecen yag oranımı olcturdum yuksek cıktı kas oranım normalmıs ama bilmiyorumkismile

Hem zayıfsın, hem kasın normal, bu yağın kaynağı ne acep :uhm: Yanlıştır belki alet cadıcım

bence canım benım sempatiksalakcinni canım saka bı yana da yuzde olarak 33 yag oranı ust sınırmıs benım 33.5 cıkmıstı ama yıne olctururum ınsallah o zaman kıloma 51 demıstım sımdı yanı bugunden sonra (cok fena bı gundu bilmiyorumkismile )kaydirigubbakcemile5 degısmedıyse tekrardan bakınırım artık kaydirigubbakcemile5

yesam hoşgeldiiin Şeniz
nasıl gidiyor bakalım bugün neler yaptın (yani yaramazlıklarını)sempatiksalakcinni

yesam hoşgeldiiin Şeniz
nasıl gidiyor bakalım bugün neler yaptın (yani yaramazlıklarını)sempatiksalakcinni

hosbulduk cıg koftem aklinialirimsmile bı de yanında sut ıctıgım yas pastam opuyorumnanaktan boyle ıste canım benım anladın sen onu sırnaşık şey

Son düzenleme:
hosbulduk cıg koftem aklinialirimsmile bı de yanında sut ıctıgım yas pastam opuyorumnanaktan boyle gectı ıste canım benım gunumuz anladın sen onu sırnaşık şey
Cimcime yoksa bunlar bugün yediklerin mi aklinialirimsmile Zafer sarhoşluğuyla abartma. Şimdiden başla yarışa kaydirigubbakcemile5
Bi daha ölçtür tabi canım ama an doğru yol kendini bir iki mıncıkla, o zaman anlarsın ne kadar yağlı olduğunu boshayallersmile

o yağ testini çok merak ettim yaparsam herkesi solluyacağım kesinsırnaşık şey

Valla hiiiiç emin olma o konuda mafoldumben
Lakaplarınızı kastediyorsan canım, tabi ki kızmıyorum. Dışarı çıkınca canımız çeken şeylere karşı idmanlı oluruz yerimseniben

evet lakaplar :roflol: :roflol: en kışkırtıcı lakaplarsırnaşık şey:dance:

Kimmiş bu arkadaş, şu an kendiminkini de çok seviyorum ama değişikliğe ihtiyacım olunca bakarım canımcım bayanssulusmile
yok seninkide güzel ve çok şirin benim istatisliğe gir yeni mesaj attım o bölüme
kısa yol diye bunuı söyledim canımboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…