sositososito Teşekkürler canım.avelon yavrum gerçekten koçsun hee..koccuum benimolumunekankayizsmile
aynen canım:lepi:.
Canım işte, zorlama ve yasaklarla değil, herşeyden az da olsa yiyerek bi beslenme oturtunca, cup diye istediğimiz kiloya erişcez en büyük yardımcımız sporla :lepi: zemuszemus
Süpriz mi sırnaşık şey Heyecanlandım :sm_cool:aynen canım:lepi:
sana minik süprizim var yarın söylicektim dayanamadım
Nasıl yapıyorsunuz ki, pazardan başlamak derken, ben bilmiyorum olayın ayrıntılarını, sadece haftalık kilo değeri değil mi?
Cimcimem teşekkürler Şeniz Diğer mesajlarını da okudum, çok komiksin yahu hihoyyyt
sositososito :lepi: Benden çekeceğiniz var derim aklinialirimsmile Resmi sonuçlar da açıklandı, tebrikler haftanın birincisi trufcum(yesa duymasın eyvahedigeldismile ) kaydirigubbakcemile5:
kızlar tebrikler,chemescim senide tebrik ediyorum.:lepi:Yesacım güya memleketinde anne evinde tatildesin birde,sen bizi kandırıyon heraldekaydirigubbakcemile3 senin koşullarında olupta üzerine birde kilo vermek kimsenin harcı değildir genelde,var bi iş bunda itiraf etdelikafadulden
şaka bi yana azminize ve sonuca hayran kaldım,devamını dilerim öptüm hepiciğiniziopuyorumnanaktan
cok tesekkurler canım benım valla ılk geldıgımde pek fenaydı ama mısafırlık cıktı artık kendı kafama gore takılıyorum boshayallersmile ama yıne de gıdısat pek ıyı degıldı trufcugum saolsun duzelttı benı zemuszemus
: yesacım ben tam senin dişine göreyim,yarışmak istediğin aday kriterlerine tıpatıp uyuyorum güzelim,gel sen benle yarışkaydirigubbakcemile3 hatta yarışmana bile gerek yok ben seni birinci ilan edebilirim en baştandelikafadulden
Hoşgeldin cimcimem canım dediydim ama gönüllerin birincisi diye buyrunnnnnnnnn
Zaten zayıfsın, verilen kiloyu vücut ağırlığıyla oranlarsan sen birinci olursun opuyorumnanaktan
(trufcum duymasın eyvahedigeldismile :tomato: :roflol: )
Hem zayıfsın, hem kasın normal, bu yağın kaynağı ne acep :uhm: Yanlıştır belki alet cadıcım
yesam hoşgeldiiin Şeniz
nasıl gidiyor bakalım bugün neler yaptın (yani yaramazlıklarını)sempatiksalakcinni
hosbulduk cıg koftem aklinialirimsmile bı de yanında sut ıctıgım yas pastam opuyorumnanaktan boyle gectı ıste canım benım gunumuz anladın sen onu sırnaşık şey
Cimcime yoksa bunlar bugün yediklerin mi aklinialirimsmile Zafer sarhoşluğuyla abartma. Şimdiden başla yarışa kaydirigubbakcemile5hosbulduk cıg koftem aklinialirimsmile bı de yanında sut ıctıgım yas pastam opuyorumnanaktan boyle gectı ıste canım benım gunumuz anladın sen onu sırnaşık şey
Cimcime yoksa bunlar bugün yediklerin mi aklinialirimsmile Zafer sarhoşluğuyla abartma. Şimdiden başla yarışa kaydirigubbakcemile5
Bi daha ölçtür tabi canım ama an doğru yol kendini bir iki mıncıkla, o zaman anlarsın ne kadar yağlı olduğunu boshayallersmile
tamam bebeğim kk bi arkadaşın bölümünden aldım sende bir bak istersenkaydirigubbakcemile5Yasemiiiin ya bu avatar 10 numara, bu kalsın lütfeeeeeen.
Valla hiiiiç emin olma o konuda mafoldumbeno yağ testini çok merak ettim yaparsam herkesi solluyacağım kesinsırnaşık şey
Valla hiiiiç emin olma o konuda mafoldumben
Lakaplarınızı kastediyorsan canım, tabi ki kızmıyorum. Dışarı çıkınca canımız çeken şeylere karşı idmanlı oluruz yerimseniben
tamam bebeğim kk bi arkadaşın bölümünden aldım sende bir bak istersenkaydirigubbakcemile5
yok seninkide güzel ve çok şirin benim istatisliğe gir yeni mesaj attım o bölümeKimmiş bu arkadaş, şu an kendiminkini de çok seviyorum ama değişikliğe ihtiyacım olunca bakarım canımcım bayanssulusmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?