canim benim masallahh bibucuk kilo vermissinnn tatlimm sanirimm benn 60 in uzerindeyimmm :sinifsinif:
sm606 olması lazım canım, tost sandviç- grill olarak geçiyor şu
Bulaşık makinasında yıkanmıyor malesef, teflon sanırım canım.
Verdim canım, sen bayadır yoksun ya o yüzden kafa karıştı. Bi ara 60 kiloydum zaten ben. Tabi mide ilk etkilenen yerindir doğal olarak, haşlamalarını çeşitlendirirsin canım. Bu aralar havalar güzel, dışarı çıkarsın yürürsün, açılırsın, ooooooooh yarasın Şeniz kaydirigubbakcemile3 Hiiiç kiloları dert etme, sen kendine gel biraz daha, senin için ayrı terör estiricem aklinialirimsmilecanim benimm pardon hatlar karisti bende sende bi kilo daha verdin sandimmm
midem biraz rahatsizlandi haliyle stresden dolayii canim aynen komposto haslama devam ediorum ama istahimda kapanmisti ama son iki gun acayip acildi yine sinirsel sanirim hayatimmm
Kilo vermedim ben tatlım aynıyım100 gram bile veremedim daha
Verdim canım, sen bayadır yoksun ya o yüzden kafa karıştı. Bi ara 60 kiloydum zaten ben. Tabi mide ilk etkilenen yerindir doğal olarak, haşlamalarını çeşitlendirirsin canım. Bu aralar havalar güzel, dışarı çıkarsın yürürsün, açılırsın, ooooooooh yarasın Şeniz kaydirigubbakcemile3 Hiiiç kiloları dert etme, sen kendine gel biraz daha, senin için ayrı terör estiricem aklinialirimsmile
canim sanki cizelgen deismis gibi geldi de ondan verdin sandim ama yinede iyisin gulumcicegimmm
İnşallah şekercim. Kaç gündür yağacak yağacak diyorlar hiç de yağmıyor :dilcikar: olumunekankayizsmilevermissinnn valla canim maasallahhh 60dan yine inmissin ya darisi basima insalla
havada umarim yagmur yagmaz gunesli olurda icim acilir biraaz yururum insallah kuzummm
verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım ben accık tembelimde bulaşık makinasına atılsın istiyorum işte :1ninca:
58di 58.7 oldu canım, geriye gitti, hee bir de şeklini değiştirdim uğur getirir belki diye kaydirigubbakcemile3
canim benim reglisin sanirimm o fazlalik sisliktir bence kuzum58di 58.7 oldu canım, geriye gitti, hee bir de şeklini değiştirdim uğur getirir belki diye kaydirigubbakcemile3
İnşallah şekercim. Kaç gündür yağacak yağacak diyorlar hiç de yağmıyor :dilcikar: olumunekankayizsmile
Kız senin midene kastın mı var bakem :mymeka: Ne soğanı ne suyu :mymeka: İştah keseceği kesin kokusuyla boshayallersmileacaba dogrumudur kizlar
Kız senin midene kastın mı var bakem :mymeka: Ne soğanı ne suyu :mymeka: İştah keseceği kesin kokusuyla boshayallersmile
Deme pamuk şekerim sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 Sen yokken bu saatlerde hep prenses olsa su içmeyi hatırlardı diye düşündüm olumunekankayizsmile Ama şimdi deme, ekşi yedim boshayallersmilecanim benimm zaten gasrite sogan yasakta bunu okuyunca acaba dedim sekerparem
canim benim reglisin sanirimm o fazlalik sisliktir bence kuzum
canım kahvaltıdan önce yürümüşsün ne güzel ama yemek yedikten sonra yürümek daha iyi bi 30 dk sonra filan yağ yakma böyle oluyor
yürüyüp gelip yiyeceksen aradan 1-2 saat geçmesini bekleyeceksin. yoksa yediklerin accaip yarıyomuş
canım öğle yemeği en önemli öğün,protein almamışsın hiç,yoğurt yeseydin keşke biraz.dışarıda olunca sebze bulamıyor insan ama en azından protein yersen hemen acıkmazsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?