50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sm606 olması lazım canım, tost sandviç- grill olarak geçiyor şu

Bulaşık makinasında yıkanmıyor malesef, teflon sanırım canım.

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım ben accık tembelimde bulaşık makinasına atılsın istiyorum işte :1ninca:

Verdim canım, sen bayadır yoksun ya o yüzden kafa karıştı. Bi ara 60 kiloydum zaten ben. Tabi mide ilk etkilenen yerindir doğal olarak, haşlamalarını çeşitlendirirsin canım. Bu aralar havalar güzel, dışarı çıkarsın yürürsün, açılırsın, ooooooooh yarasın Şeniz kaydirigubbakcemile3 Hiiiç kiloları dert etme, sen kendine gel biraz daha, senin için ayrı terör estiricem aklinialirimsmile

vermissinnn valla canim maasallahhh 60dan yine inmissin ya darisi basima insalla
havada umarim yagmur yagmaz gunesli olurda icim acilir biraaz yururum insallah kuzummm

verdiğin bilgiler için teşekkür ederim canım ben accık tembelimde bulaşık makinasına atılsın istiyorum işte :1ninca:

Canım ben hiçbir cihazımı makinaya atmıyorum hayatım, ekmek makinasının, blendrın parçalarını falan hep elde yıkarım. Mesela şu katı meyva sıkacağını da düşüdün almayı da parçalarını temizlemesi zormuş diye vazgeçmiştim, sen alırsan bize fikirlerini bildirirsin:)

58di 58.7 oldu canım, geriye gitti, hee bir de şeklini değiştirdim uğur getirir belki diye kaydirigubbakcemile3
canim benim reglisin sanirimm o fazlalik sisliktir bence kuzum
İnşallah şekercim. Kaç gündür yağacak yağacak diyorlar hiç de yağmıyor :dilcikar: olumunekankayizsmile

havada bi slklntl var zatenn sanirim yagmur slklntlsl derler ya fistigim

Soğan suyunu içmek zayıflatır mı ,soğan suyu nasıl hazırlanmalı ve içilmeli ? Ve gerçekten zayıflatıp kilo verdirme gibi bir etkisi var mı ?

Soğan suyu içmek iştah kesmesi bakımından önemli.Hergün taze olarak hazırlanan ve 1 bardak içilen soğan suyu iştahı kontrol altına alıyor ve zayıflamanıza yardımcı oluyor.
Zayıflamak adına soğan suyu :

Hergün hazırlayacağınız bu içecek için 1 soğanı 1.5 bardak suda haşlayın,posasını süzün ve suyunu ılık olarak için.Tercihen içine limon sıkarak tatlandırın.

Yemenize de dikkat etmelisiniz bu süre zarfında.Beyaz ekmek tüketimini sınırlandırın.Rafine şekerden kesinlikle uzak durun

Prensescim olur da yağarsa hiiiiiç için sıkılmasın. Şu şarkıyı söyle: Yağmuuur sen de vurup durma şu cama sositososito zemuszemus

Tadı çok kötüdür onun ya, ben kilo verdirse de içemem, elma sirkesini de içememiştim evde 2 şişe sirke zayi oldu:)

canim benim reglisin sanirimm o fazlalik sisliktir bence kuzum

O geçen haftadan gerçi de, bu hafta kilo verdiğimi hissettim aslında 2 şer santim incelmişim ama şişlikten tartıya yansımadı dediğin gibi. Ama yarın Balıkesir'e haftaya cuma da Ankara'ya misafirliğe gidicez, kesin oralarda çok yedirirler bana 2 kilo alırım kesin:)

Hımm bilmiyordum canım bir daha öyle yaparım artık sağol canım.

canım öğle yemeği en önemli öğün,protein almamışsın hiç,yoğurt yeseydin keşke biraz.dışarıda olunca sebze bulamıyor insan ama en azından protein yersen hemen acıkmazsın.

Doğru söylüyorsun canım, sabah kahvaltısını 12 de yaptım ya ondan aklıma gelmedi öğlen pek bişey yemek canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…