Canım ben hiçbir cihazımı makinaya atmıyorum hayatım, ekmek makinasının, blendrın parçalarını falan hep elde yıkarım. Mesela şu katı meyva sıkacağını da düşüdün almayı da parçalarını temizlemesi zormuş diye vazgeçmiştim, sen alırsan bize fikirlerini bildirirsin:)
iyi geceler arkadaşlar,yarın görüşürüz....
Ne desem ne desem kaydirigubbakcemile3 buyrunnnnnnnnnbugün yediklerimi yazayım da öyle yatayım ama,
kahvaltı: 1sb süt,maydonoz,2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,5 yeşil zeytin,1kivi
ara: 100ml ayran
ara: 100ml ayran
öğle yemeği: tavuk ızgara(kocaman bir tabak),mercimek çorbası
ara: 1 avuç leblebi,2 k kayısı
akşam: 50gr makarna,pırasa yemeği,2 yemek k. yoğurt
ara: 6 badem,1 avuç leblebi,4 kuru kayısı,1çb süt.
Ne desem ne desem kaydirigubbakcemile3 buyrunnnnnnnnn
Spor da yapmıştırsın sen zaten kesin. Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan
iyi geceler arkadaşlar,yarın görüşürüz....
Tadı çok kötüdür onun ya, ben kilo verdirse de içemem, elma sirkesini de içememiştim evde 2 şişe sirke zayi oldu:)
Deme pamuk şekerim sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 Sen yokken bu saatlerde hep prenses olsa su içmeyi hatırlardı diye düşündüm olumunekankayizsmile Ama şimdi deme, ekşi yedim boshayallersmile
O geçen haftadan gerçi de, bu hafta kilo verdiğimi hissettim aslında 2 şer santim incelmişim ama şişlikten tartıya yansımadı dediğin gibi. Ama yarın Balıkesir'e haftaya cuma da Ankara'ya misafirliğe gidicez, kesin oralarda çok yedirirler bana 2 kilo alırım kesin:)
İçtim geldim pamuk şekerim, içelim güzelleşelim :içelim: olumunekankayizsmilecanim hic kafa kalmadi valla saoll hatirlattigin icinnn kuzumm
canim sirkede mideyi mahvediomus aman canimmmbenimm
ayy evet zehir gibi. -tatlicadiarzu-
hem yemek borusunu hemde mideyi yakiomuss kafamçokkarıştı
yakar valla, limonla portakalda yakar sabahları:S
Abartmıyorum valla yasemincim, zulam var dediydim ya, 1 haftayı geçti 30 gr ancak yemiştirim. Öptüm canım
bravo kuzuşum evet ilk zamanlar olmasına rağmen yine iyi dayanmışsın olumunekankayizsmile
Hoşgeldin yasemincim, sen gelene dek benim gözlerin suyunu çıkardım eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?