50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugün yediklerimi yazayım da öyle yatayım ama,
kahvaltı: 1sb süt,maydonoz,2dlm kepekli ekmekle kaşarlı tost,5 yeşil zeytin,1kivi
ara: 100ml ayran
ara: 100ml ayran
öğle yemeği: tavuk ızgara(kocaman bir tabak),mercimek çorbası
ara: 1 avuç leblebi,2 k kayısı
akşam: 50gr makarna,pırasa yemeği,2 yemek k. yoğurt
ara: 6 badem,1 avuç leblebi,4 kuru kayısı,1çb süt.

keşke makina olayını ortadan kaldırabilsem ben de. katı mevye sıkacağı içinde moulinex veya philips düşünüyorum.

iyi geceler arkadaşlar,yarın görüşürüz....

iyi geceler canım. görüşürüz

Ne desem ne desem kaydirigubbakcemile3 buyrunnnnnnnnn
Spor da yapmıştırsın sen zaten kesin. Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan

Ne desem ne desem kaydirigubbakcemile3 buyrunnnnnnnnn
Spor da yapmıştırsın sen zaten kesin. Tatlı rüyalar canım opuyorumnanaktan

yapmam mı canım,yaptım pilatesimi akşam yemeğinden sonra. gün boyu dışarıdaydım öğlen de sebze yiyemedim maalesef. akşam telafi ettim bol pırasayla
hadi tekrar iyi geceler,bu defa kesin gidiyorum

Deme pamuk şekerim sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3 Sen yokken bu saatlerde hep prenses olsa su içmeyi hatırlardı diye düşündüm olumunekankayizsmile Ama şimdi deme, ekşi yedim boshayallersmile

canim hic kafa kalmadi valla saoll hatirlattigin icinnn kuzumm

canimm benim hastasinnnn yaa pek almazsin diorumm bol su icersin yersende cunku cok icmekte faydalii biliosunnnn kuzummmm

Hoşgeldin yasemincim, sen gelene dek benim gözlerin suyunu çıkardım eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı

aveloncum sen gözlerine ne kadar çok dikkat ediyorsun böyle
her seferinde giderken gözlerimi dinlendireyim diyorsun
uykucumusun yoksaaa

ıkbal Gürpınar'ın soğanlı zayıflama formülü

Bağcılar Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ‘Anneler Günü’ programına katılan Televizyon programcısı ıkbal Gürpınar, annelere zayıflama tüyoları verdi.
Zayıflamaya yardımcı Elma Krom ile Ayda 8 Kiloya Kadar Zayıflayın. Üstelik Hediyeli... Bağcılar Belediyesi anneler günü dolayısıyla halk sarayında düzenlediği programa bine yakın anne katıldı. Bağcılar Kaymakamı Veysel Yurdakul ve Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın da katıldığı program renkli geçti. ıkbal Gürpınar annelerle birlikte şiirler okurken kendi medotlarıyla zayıflama tüyoları da verdi. Birçok ev hanımının tüyoları dikkatlice dinlediği ve not aldığı gözlendi.

ıkbal Gürpınar’ın zayıflama sırrı soğan suyu�

ıkbal Gürpınar’ın Soğan suyu ile ilgili reçetesinin formülü şöyle:

GEREKLı MALZEMELER :
* 4-5 adet kurusoğan
* 2,5 lt su

HAZIRLANIŞI VE KULLANIM ŞEKLı : Soğanların kabuklarını soyup, elinizle kırdıktan sonra düdüklüde 10 dak kaynatın. Ilıkdıktan sonra süzün. Gün içinde hazırlamış olduğunuz soğan suyunu için. 20 gün kullandıktan sonra, 20 gün ara verin. 20 daha kullanın

Unutmayın! Zayıflama diyetlerinin hepsinin son cümlesi aynıdır: Daha az yiyiniz! Bu cümleyi aslında şu şekilde düzeltirseniz doğruya en yakın zayıflama programını kendiniz de yapabilirsiniz ."Ne yiyorsanız yarı yarıya azaltın, ne kadar hareket ediyorsanız iki katını yapın".

Diyet yaparak kilo vermek istiyorsanız bu kararınızın yavaş, uzun süreli ve düzenli bir kilo kaybını gerektirdiğini, ideal kiloya ulaştığınızda en az 2-3 yıl ile ideal kilonuzda kalmanızın zorunlu olduğunu unutmayın.

• Ana öğünleriniz 400-500 kaloriyi ara öğünleriniz 100-150 kaloriyi geçmemelidir. Ana öğünlerinizdeki kalori tüketiminizi ne kadar azaltabilirseniz o kadar hızlı kilo verirsiniz. Ana ve ara öğünlerde alacağınız kalorinin en uygun miktarını doktorunuzla birlikte belirleyebilirsiniz.

• Diyet süresince karbonhidrat ve yağ kullanımınızı sınırlamayı unutmayın. Günlük toplam yağ tüketiminiz aldığınız kalorilerin %25-30'u, karbonhidrat tüketiminiz %50'sini aşmasın. Dengeli bir diyet programı oluşturun. Karbonhidratların glisemik indeksi düşük olanları tercih edin.

• Günlük toplam kalori alımınızı asla 800 kalorinin altında tutmayın, 1000 kalorinin altındaki zayıflama diyetlerini doktor kontrolü almadan uygulamayın. Önemli sağlık sorunları ile karşılaşabilirsiniz. Düşük kalorili (1200-1500 kalori/gün) diyetleri tercih edin. Acele etmeyin, panik yapmayın.

• Akşam yemeklerinizi en erken saatte yiyin. Yatmadan 4 saat önce yemek yemeyi
kesin. En hafif öğününüz akşam yemeği olsun. Kahvaltı öğününüz en önemlisidır. Kahvaltı yapmayı unutmayın.

• Daha çok yemenize sebep olan ortamlardan uzaklaşın. Sosyal toplantılarda alkol yerine soda-limon için. Yemek davetlerine gitmeden evvel evinizde düşük kalorili birşeyler yiyin. Eviniz dışında da hafif, az kalorili, düşük glisemik indeksli ve az yağlı besinleri tüketin.
(Salatalar, haşlanmış veya ızgara sebzeler, balık)

• En iyi yemek zamanı tokluk zamanıdır. Uzun süre aç kalmayın. Ara öğünler, atıştırmalar yapın. Ara öğünlerde düşük kalorili taze sebzeler veya meyveler kullanın.

•Kilonuzu kontrol altında tutmanın en emin yolu her gün tartılmaktır. Sabahları aç karnına, tuvaletten çıktıktan sonra ve tamamen çıplakken tartılın. 250 gramın üzerinde kilo artışlarını alarm kabul edin ve beslenme-egzersiz programınızı hemen yeniden düzenleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…