Yok be canım, nerdeee, daha bişiler izlerim aklinialirimsmile Kaç saattir bilgisayar başında yazı okuyunca belli bi süre sonra gözüm kızarıyor(yanıyor da hafiften). Abartınca da kırmızılık bi kaç gün geçmiyor canım. İnsanı çirkin yapıyor o görüntü, o yüzden. Dikkat etsem hiç bu kadar saat bilgisayar başında oturur muyum kaydirigubbakcemile3aveloncum sen gözlerine ne kadar çok dikkat ediyorsun böyle
her seferinde giderken gözlerimi dinlendireyim diyorsun
uykucumusun yoksaaa
Yok be canım, nerdeee, daha bişiler izlerim aklinialirimsmile Kaç saattir bilgisayar başında yazı okuyunca belli bi süre sonra gözüm kızarıyor(yanıyor da hafiften). Abartınca da kırmızılık bi kaç gün geçmiyor canım. İnsanı çirkin yapıyor o görüntü, o yüzden. Dikkat etsem hiç bu kadar saat bilgisayar başında oturur muyum kaydirigubbakcemile3
En çok bu kısmını sevdim pamuk şekerim, teşekkürler paylaşımın için opuyorumnanaktan Ama soğandan vazgeç.•Kilonuzu kontrol altında tutmanın en emin yolu her gün tartılmaktır. Sabahları aç karnına, tuvaletten çıktıktan sonra ve tamamen çıplakken tartılın. 250 gramın üzerinde kilo artışlarını alarm kabul edin ve beslenme-egzersiz programınızı hemen yeniden düzenleyin.
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Sonrasını da yarın okuyayım canım, gözleri yordum yeterince. kaydirigubbakcemile5 Çok teşekkürler opuyorumnanaktanKızarık gözler, ateşli göz kapakları sadece ağrı vermekle kalmaz bunun yanında çekiciliği de olumsuz yönde etkiler.
kıyamam tatlım yaa bilmiyorumkismileHoşgeldin yasemincim, sen gelene dek benim gözlerin suyunu çıkardım eyvahedigeldismile kafamçokkarıştı
Kuzularım ben de kaçıyım yarın erken kalkıcam, öpüyorum hepinizi iyi geceler herkese
opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
hayatım hoşbulduk ta bende gideyim artık çok güzel yararlı yazılar bulmuşsun kaydirigubbakcemile5hosgeldinn yasemincimmm
opuyorumnanaktan
hayatım hoşbulduk ta bende gideyim artık çok güzel yararlı yazılar bulmuşsun kaydirigubbakcemile5
öptüm canım benimŞeniz
herkese iyi geceler tatlı rüyalaropuyorumnanaktan
En çok bu kısmını sevdim pamuk şekerim, teşekkürler paylaşımın için opuyorumnanaktan Ama soğandan vazgeç.klava:
kaydirigubbakcemile3 opuyorumnanaktan Sonrasını da yarın okuyayım canım, gözleri yordum yeterince. kaydirigubbakcemile5 Çok teşekkürler opuyorumnanaktan
Ben yavaş yavaş bilgisayardan uzaklaşayım güzel arkadaşlarım bayanssulusmile Hepinize iyi geceler, tatlı rüyalar. opuyorumnanaktan
Prensescim aramıza tekrardan hoşgeldin canım Şeniz
ben dun yediklerimi hic yazmasam mi?
hadi yazayim; da verin cezami
sabah
2 dilim kepek ekmegi
1 tatli kasigi nutella
peynir
ceyrek domates
2-3 y.zeytin
ara
200 ml sut,
2 ad eti form corek otlu
1 ad. etiform yulafli
ogle
natural misir corbasi
yarim tabak z.yagli ispanak
az z.yagli borkoli
ara
1 dilim kepek ekmegi,
domates-peynir
cay-sekersiz
aksam
havuc salatasi (az yagda kavrulmus-yogurtlu)
kirmizi lahana salatasi-yogurtlu
2-3 catal peynirli yumurta
peynir
iste haftanin cisi; 4 tane kucuk hamur kizartmasi (ne zamandir canim istiyordu; esim de hamur alip getirmis isten gelirken yapip yedik valla :-(((
bu kadar
kizlar n'olur yorumlayin listemi,
koc da dahil hic yorumlamiyorsunuz; bosuna yaziyorum gibime geliyor
senağlama
sensewitc cnm nasil sence;
aksam yarim kilo almis miyimdir hamurlardan ???
Şeniz Çıtırım benim Şeniz Yediklerine gelince, tü tü tü tü 41 kere maşallah :roflol: Limon da sıkarsın canım bol bol yeşilliklere.
Çok teşekkürler peppercim opuyorumnanaktan, 1. arayı 2 ye bölsen kafana göre yeter canım :lepi: Buarada o 4 hamuru pepper adı altına yazdım aklinialirimsmile (cidden yazdım excelde :jeyyar: ) Spor yapıyordun sen di mi?? Vaktin yoksa, bi yere giderken bi kaç durak erken in ve yürü kaydirigubbakcemile2 Senin de kandilin kutlu olsun canım.
diyetisyenimin verdiği örnek liste (hiç uygulayamadığım)
SABAH : 1 yumurta veya 1 kibrit kutusu kadar beyaz peynir
2 ince dilim ekmek (kepekli)
3 tane zeytin
söğüş (salatalık, domates, marul, maydonoz, dereotu...)
KUŞLUK : 1 tane meyve
ÖĞLE : 1 kepçe çorba
2 köfte büyüklüğünde et veya balık eti veya tavuk eti
1 porsiyon susuz sebze yemeği (6 parça)
1 su bardağı yoğurt / 2 bardak ayran / 1 kase cacık
1 porsiyon çiğ sebze (yağsız söğüş salata şeklinde)
1 ince dilim ekmek (kepekli)
ARA 1 : 1 tane meyve
ARA 2 : 2 tane meyve
AKŞAM : 1 kepçe çorba
1 köfte büyüklüğünde et veya balı eti veya tavuk eti
1 porsiyon susuz sebze yemeği (4 parça)
1 su bardağı yoğurt
1 porsiyon çiğ sebze (yağsız söğüş salata şeklinde)
1 ince dilim ekmek (kepekli)
1 kepçe çorba ; 2 yemek kaşığı pilav veya makarna ile yer değiştirebilir.
Günlük en az 2,5 lt su içilmeli
Günlük en az 30 dk yürüyüş yapılmalı (ah işte ben bunu yapamıyorum)
Hoşgeldin yasemincim sense in kulunç hareketlerini yapıyorum da şimdi, cidden acaip işe yarıyor. Denemek istersen tekrardan hatırlatırım canımcım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?