50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Trufçum akşam bişiy önermiyo lar mı yemeye devam ettirmiyo diyetisyenler gece yaa benim de o zmn metabolizmam duruyo gibi geliyo

bu hafta akşam yemeden deniycem tekrar

niye yemiyorsunki :uhm:ne güzel kilo verdinguclubacismile bu hafta yiyerek zayıfladın resmenbayanssulusmilebayanssulusmile

bu arada herkese günayyyydıııına.s.

Tufçum bu kadar uğraşmışsın çok sağol tatlımcım yaa

yaz ki; ben neden kilo veremiyorum dedigimde yuzume carparsin...
günaydın peperımmm Şeniz :lepi:
delikafaduldenbu hafta büyük atak varmış çıtırlar kulübü üyeleri açıklamış bayanssulusmile

kaydirigubbakcemile hadi motive ol bitanem:1shok: dersler boğdu seni yerimseniben

annende ki un kurabiyesi kaçmış bance onu alıp eve bugün gün yiyeydin daha iyi olurdu boshayallersmile

Heee aynen canım kaydirigubbakcemile3 Ama benim avcum minicik 5 6 fındık alıyor :ecrin_bebek: Tost makinesinin ucuz olanı iyidir bence kaydirigubbakcemile3

Aynen yaaa miniminnacık elim avcum bizim avuçlarımız 1 avuçtan saylanmaz biz 2 avuç yiyebiliriz :))

Yiyebiliriz di mi aveloncummm:dance:

Trufçum yarıyo ama kasları besliyo diye biliyorum hatta spor sonrası yemek yediğinde vücut direk sindirir beim öyle oluyo normalde 2 saat tok kalırken yemekten 45 dk sonra acıkıyorum...

bazı yerlerde de tam tersi diyo gece şeker depolarını tükettiğin için sabah ilk yakacağın şey yağ olur diyolar... (mantıklı geldi)

bende 1 bardak ılık su 1 saat sonra kahvaltı
1 cıs
peeperrın ilk cısından valla dün gece verdi komşum yimedim resmen midem guruldadı gece
neyse kahvaltıya döneyim kaydirigubbakcemile 1.5 dilim ekmek

6 zeytin 1 çay kaşığı reçel az peynir gamyoncuiremsu

ardından yeşil çay:içelim:

herkeslere gunaydın canlarım nasılsınız

dun bı muhabet donmus sogan suyu ıle ılgılı ac karnına degıl de yemekten sonra ıcılebılır mı? en son neye baglandı o konu ? sogan suyu ıle zayıflayanlar dıye bı baslık var mı kı acep ıkı bakınsam :)))

yasemcıgım burdamısın canım bana bı konuda yardım edebılır mısın kuzum yaaaa :)))

trufunkide doğru seninkide doğru boshayallersmile
şöyle oluyor o eğer sabah kalktığında enerjin yüksekse senin dediğin gibi ilk olarak yağlar yanar
ama bitkine yakın uyanırsan kahvaltı sonrası spor önerilirkaydirigubbakcemile2

burdayım kuzummmmolumunekankayizsmile

burdayım kuzummmmolumunekankayizsmile

canım sımdı anneler dolaba fasulye koyarlar ya ama konserve degıl boyle posetlere koyarlar onu nasıl pısırcem ben

yag salca et sogan var elımde bunların sırası nasıl olacak bı de ne kadar sure pısırcem sana zahmet bı el at canım yaa :))

niye yemiyorsunki :uhm:ne güzel kilo verdinguclubacismile bu hafta yiyerek zayıfladın resmenbayanssulusmilebayanssulusmile

bu arada herkese günayyyydıııına.s.

Öyle mi dersin? denemiyim mi yani?

Napçam ben yahu ?

bu hafta hiç veremicem gibime geliyo ah çalışmasam tam süper olacak da hem iş hem ders arada sporu sıkıştır...

akşam spor yapınca da insan nasıl acıkıyo anlatamam dün resmen kıvrandım ne yediysem hala açtım neyse yaramazlık yapmadan kapattık günü

ne dersin yemeye devam mı?

Hıııı ben hep bitkinim :uhm:

soğanı az kavur sora salça ben et koymadım hiç ama et önceden kavrulmamışsa tabiki ilk olarak et kavrulur sonra soğann ve salça eklenir en sonda fasulyeyi ekle tuzunu 1 çay kaşığı şekerini ekle ve ve kısık ateşte kavur fasülye sararınca yarım çay bardağı su ekle istersen
pişmeye yakın kapat ocağı soğuyunca koy poşete
anlamadığın yer varsa sorabilirsin canım:1hug:

günayddııınn...herkesler burdaymışş...ben fırtınalı bir akşam geçirdim henüz kendime gelemedim..

sizler nasılsınız..

bende dün spor yapmadım gece aç uyudum ama sabah enerjim yerindeydi bak
spor insanın zihnini açıyor resmen bilmiyorumda ben ben çok iyiyim
bence bu haftada yemeye devam
ama sakın 2 avuç fındık yiyim demee:roflol:

ben bugün nohut haşlıcam bazen onunla ara yaparım benimde değişiklik zamanım geldi sanırımsempatiksalakcinni

aveloncum koçluğun vatana millete foruma hayırlı uğurlu olsun kafanın etini yicez bu hafta sempatiksalakcinni koçuuummmm kilo verdir bizeeeeeeeeeeeeeeeeee şakkıdı

yesa kız yemekteyize transer olmuş yemek mi pişiriyo kıyamam kaydirigubbakcemile3

Prensesim döndüğüne çok sevindim hep bizimle kal opuyorumnanaktan

Pepperciğim yorum yaptım tatlım görmemiştim merak etme canını da sıkma hemen hemen aynı durumdayız benim de sınav iş ders derken spora kendimi veremiyorum ve daha zor yapıyorum bakalım şu sınavlar geçsin kendimize geliriz diye düşünüyorum.

Dün yediklerimi yazıyim size aveloncum yorumunu bekliyorummm;

07:00 1 incir 1 bardak ılık su

08:00 1 dilim tahıl ekmeği 3 - 4 küp peynir 1 salatalık

09:00 1 bardak yeşil çay

10:30 şekersiz neskafe 1-2 badem ve kuru kayısı

12:00 1 fırın tavuk budu
Az yağlı yeşil salata

16:00 200 gr. light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Yağsız tuzsuz haşlama lahana, kereviz, havuç

17:00 2-3 kaşık sebze çorbası

19:00 – 19:45 arası tempolu yürüdüm

20:00 1 bardak light süt

20:30 mide 20 X 6 set
Alt karın 30 X 5 set
Alt karın 10 X 8 set
İç bacak 50 X 3 set

21:00 2 etiform bisküvi
Detoks çayım

22:30 1 etiform

23:30 1 dilim ananas

(akşam çok mu yemişim sadece süt mü içiyim??)

Yardım edin ikilemdeyim boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…