50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Cnm daha çok spor yapmak istiyorum ama yorgun oluyorum çeşme _ izmir gidip geliyorum :umursamaz:

anca bu kadar oluyo az yiyince de metabolizma duruyo böyle devam edecek sanırım...

şimdi az yemişsin dicem beni burdan tekme tokat kovucaksınız :mymeka::tomato:
akşamı hiç beğennmedim :umursamaz:

aklinialirimsmile Yok gülüm dün maç vardı ya..maç izlicem diye tutturdu birisi hararetli bi tartışma yaşandıeyvahedigeldismile
ama bugün iyiyiz çok şkr:Saruboceq:

:1shok: hmmmmguclubacismileben futbolu severim eşim hiç sevmezlaelaelaelaelae

neyse halletmenize sevindim yerimseniben

benimki belgesel hastası sengözlerimebaksanab

sagol canim motivasyonun icin;
ben de spor yapamiyorum ama elimden geldigince hareket etmeye caliisiyorum; mesela aksam mutfakata yemegi hazirlarken dans ederek hazirliyorum; ofiste lavaboya gittikce aynanin karsisinda kol hareketi, arkaya bacak kaldirma hareketleri falan yapiyorum; az bisey servisten erken inip yuruyorum..
belki bir faydasi olur.

bu arada canim, ne cok yemesi, coookk azz yemissin.

ayy yazdıgım mesaj sılındı yaaaa alsanaalsanasmile

canımmmmm oncelıkle cok cok saolasın Şeniz sımdı canım bunlar posetteler de tabagımıza yemek olarak gelecekler ben varken bıraz zor gıbı ama alsanaalsanasmile bunlar zaten yesıl dolabın buzluk kısmındalar bilmiyorumkismile

bı de fasulye yemegıne et konmazsa ben de koymayım o zaman yaa boshayallersmile

Cnm daha çok spor yapmak istiyorum ama yorgun oluyorum çeşme _ izmir gidip geliyorum :umursamaz:

anca bu kadar oluyo az yiyince de metabolizma duruyo böyle devam edecek sanırım...

e tabii yolda yorar insanı sen yolculuğuda spora ekle
bance için rahat olsun yaptığın spor yeterli önemli olan devamlı yani en az haftada 3 gün mutlaka yapabilmek kaydirigubbakcemile2
üzülüp stres yapma kendine canımlmaz:

@sensewitchigim yaa bı el atmadıgım yemek vardı dur bı deneyım dedım ama nafılee yaa cok karısık dıyorum kesın yag salca sogan kullanılacak o kadarını bılıyorum da gerısı :))))

@evcadısı kesın ben yanlıs anlattım yok canım bu fasulye zaten atılmıs vaktı zamanında dolaba yesıl yesıl ben onu yemek yapsam da tabaga koysam dıyorum ama :)

heeee yani dolaptan çıktılaaaar ben yanlış anlamışım
3 kaşık yağ yetr canım dediğim gibi et kavrulur önce sonra soğan ve salça ardından fasülyesini koy 1 çay kaşığı şekeini ekle fasulye sararınca üzerine suyunu ekle yine kısık ateşte pişirmeye bırak tuzu pişmeye yakın at eti sıkmasın

fasülyeyi donuk olarak kullan canım salça 1 kaşığı geçmesin
isteğe bağlı boshayallersmile tabii biraz daha azda olabilir

bı de fasulye yemegıne et konmazsa ben de koymayım o zaman yaa boshayallersmile
yesacım tabiki etli yapabilirsin ben dolaba koyucan zannetmiştimde ondan öyle dedimzemuszemus

kiz, ev cadisi
ne firtinali aksmi,:1shok:
amaaann...adamla atıştık işte gülüm boşvirmafoldumben
bn de diyorum ki bu mevsimde bu kız fasulyeyi nerden bulmuş....alla allaa...nirde yaşıyo ki aceba diyorum:hulya:
ay su ev cadisisin avatari gibi olabilsekkk

hee victoria secrettt:gitme:

tamamdır canım benım cok saoalsın anladım gıbı de bilmiyorumkismile yesıl fasulye nasıl sararıyor orasını hala anlamadım ama gorucegım demı sarardıgını bugun kaydirigubbakcemile3

biz onun gibimisırnaşık şey
inanması zor bilmiyorumkismile
ama olmaz diye bişeyde yok yanilaelaelaelaelae

niye olmasın şekerim, ben çok umutluyum,belim 70 e bile düşmedi ama acayip değişiklik var vücudumda,yavaş yavaş gidiyor.göbek gitse geri kalan tamamdır zaten..aynı evcadısının avatarındaki kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…