günayddııınn...herkesler burdaymışş...ben fırtınalı bir akşam geçirdim henüz kendime gelemedim..
sizler nasılsınız..
bende dün spor yapmadım gece aç uyudum ama sabah enerjim yerindeydi bak
spor insanın zihnini açıyor resmen bilmiyorumda ben ben çok iyiyim
bence bu haftada yemeye devam
ama sakın 2 avuç fındık yiyim demee:roflol:
ben bugün nohut haşlıcam bazen onunla ara yaparım benimde değişiklik zamanım geldi sanırımsempatiksalakcinni
biz iyiyiz canım fırtına derken :uhm: mamaylamı alakalı CADIARZU
şimdi az yemişsin dicem beni burdan tekme tokat kovucaksınız :mymeka::tomato:aveloncum koçluğun vatana millete foruma hayırlı uğurlu olsun kafanın etini yicez bu hafta sempatiksalakcinni koçuuummmm kilo verdir bizeeeeeeeeeeeeeeeeee şakkıdı
yesa kız yemekteyize transer olmuş yemek mi pişiriyo kıyamam kaydirigubbakcemile3
Prensesim döndüğüne çok sevindim hep bizimle kal opuyorumnanaktan
Pepperciğim yorum yaptım tatlım görmemiştim merak etme canını da sıkma hemen hemen aynı durumdayız benim de sınav iş ders derken spora kendimi veremiyorum ve daha zor yapıyorum bakalım şu sınavlar geçsin kendimize geliriz diye düşünüyorum.
Dün yediklerimi yazıyim size aveloncum yorumunu bekliyorummm;
07:00 1 incir 1 bardak ılık su
08:00 1 dilim tahıl ekmeği 3 - 4 küp peynir 1 salatalık
09:00 1 bardak yeşil çay
10:30 şekersiz neskafe 1-2 badem ve kuru kayısı
12:00 1 fırın tavuk budu
Az yağlı yeşil salata
16:00 200 gr. light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Yağsız tuzsuz haşlama lahana, kereviz, havuç
17:00 2-3 kaşık sebze çorbası
19:00 – 19:45 arası tempolu yürüdüm
20:00 1 bardak light süt
20:30 mide 20 X 6 set
Alt karın 30 X 5 set
Alt karın 10 X 8 set
İç bacak 50 X 3 set
21:00 2 etiform bisküvi
Detoks çayım
22:30 1 etiform
23:30 1 dilim ananas
(akşam çok mu yemişim sadece süt mü içiyim??)
Yardım edin ikilemdeyim boshayallersmile
aklinialirimsmile Yok gülüm dün maç vardı ya..maç izlicem diye tutturdu birisi hararetli bi tartışma yaşandıeyvahedigeldismile
ama bugün iyiyiz çok şkr:Saruboceq:
aveloncum koçluğun vatana millete foruma hayırlı uğurlu olsun kafanın etini yicez bu hafta sempatiksalakcinni koçuuummmm kilo verdir bizeeeeeeeeeeeeeeeeee şakkıdı
yesa kız yemekteyize transer olmuş yemek mi pişiriyo kıyamam kaydirigubbakcemile3
Prensesim döndüğüne çok sevindim hep bizimle kal opuyorumnanaktan
Pepperciğim yorum yaptım tatlım görmemiştim merak etme canını da sıkma hemen hemen aynı durumdayız benim de sınav iş ders derken spora kendimi veremiyorum ve daha zor yapıyorum bakalım şu sınavlar geçsin kendimize geliriz diye düşünüyorum.
Dün yediklerimi yazıyim size aveloncum yorumunu bekliyorummm;
07:00 1 incir 1 bardak ılık su
08:00 1 dilim tahıl ekmeği 3 - 4 küp peynir 1 salatalık
09:00 1 bardak yeşil çay
10:30 şekersiz neskafe 1-2 badem ve kuru kayısı
12:00 1 fırın tavuk budu
Az yağlı yeşil salata
16:00 200 gr. light yoğurt
1 dilim kepek ekmeği
Yağsız tuzsuz haşlama lahana, kereviz, havuç
17:00 2-3 kaşık sebze çorbası
19:00 – 19:45 arası tempolu yürüdüm
20:00 1 bardak light süt
20:30 mide 20 X 6 set
Alt karın 30 X 5 set
Alt karın 10 X 8 set
İç bacak 50 X 3 set
21:00 2 etiform bisküvi
Detoks çayım
22:30 1 etiform
23:30 1 dilim ananas
(akşam çok mu yemişim sadece süt mü içiyim??)
Yardım edin ikilemdeyim boshayallersmile
:1shok: hmmmmguclubacismileben futbolu severim eşim hiç sevmezlaelaelaelaelae
neyse halletmenize sevindim yerimseniben
benimki belgesel hastası sengözlerimebaksanab
soğanı az kavur sora salça ben et koymadım hiç ama et önceden kavrulmamışsa tabiki ilk olarak et kavrulur sonra soğann ve salça eklenir en sonda fasulyeyi ekle tuzunu 1 çay kaşığı şekerini ekle ve ve kısık ateşte kavur fasülye sararınca yarım çay bardağı su ekle istersen
pişmeye yakın kapat ocağı soğuyunca koy poşete
anlamadığın yer varsa sorabilirsin canım:1hug:
Cnm daha çok spor yapmak istiyorum ama yorgun oluyorum çeşme _ izmir gidip geliyorum :umursamaz:
anca bu kadar oluyo az yiyince de metabolizma duruyo böyle devam edecek sanırım...
heeee yani dolaptan çıktılaaaar ben yanlış anlamışımayy yazdıgım mesaj sılındı yaaaa alsanaalsanasmile
canımmmmm oncelıkle cok cok saolasın Şeniz sımdı canım bunlar posetteler de tabagımıza yemek olarak gelecekler ben varken bıraz zor gıbı ama alsanaalsanasmile bunlar zaten yesıl dolabın buzluk kısmındalar bilmiyorumkismile
bı de fasulye yemegıne et konmazsa ben de koymayım o zaman yaa boshayallersmile
@sensewitchigim yaa bı el atmadıgım yemek vardı dur bı deneyım dedım ama nafılee yaa cok karısık dıyorum kesın yag salca sogan kullanılacak o kadarını bılıyorum da gerısı :))))
@evcadısı kesın ben yanlıs anlattım yok canım bu fasulye zaten atılmıs vaktı zamanında dolaba yesıl yesıl ben onu yemek yapsam da tabaga koysam dıyorum ama :)
ay su ev cadisisin avatari gibi olabilsekkk
amaaann...adamla atıştık işte gülüm boşvirmafoldumbenkiz, ev cadisi
ne firtinali aksmi,:1shok:
bn de diyorum ki bu mevsimde bu kız fasulyeyi nerden bulmuş....alla allaa...nirde yaşıyo ki aceba diyorum:hulya:@sensewitchigim yaa bı el atmadıgım yemek vardı dur bı deneyım dedım ama nafılee yaa cok karısık dıyorum kesın yag salca sogan kullanılacak o kadarını bılıyorum da gerısı :))))
@evcadısı kesın ben yanlıs anlattım yok canım bu fasulye zaten atılmıs vaktı zamanında dolaba yesıl yesıl ben onu yemek yapsam da tabaga koysam dıyorum ama :)
ay su ev cadisisin avatari gibi olabilsekkk
heeee yani dolaptan çıktılaaaar ben yanlış anlamışım
3 kaşık yağ yetr canım dediğim gibi et kavrulur önce sonra soğan ve salça ardından fasülyesini koy 1 çay kaşığı şekeini ekle fasulye sararınca üzerine suyunu ekle yine kısık ateşte pişirmeye bırak tuzu pişmeye yakın at eti sıkmasın
biz onun gibimisırnaşık şey
inanması zor bilmiyorumkismile
ama olmaz diye bişeyde yok yanilaelaelaelaelae
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?