niye olmasın şekerim, ben çok umutluyum,belim 70 e bile düşmedi ama acayip değişiklik var vücudumda,yavaş yavaş gidiyor.göbek gitse geri kalan tamamdır zaten..aynı evcadısının avatarındaki kız.
fasülyeyi donuk olarak kullan canım salça 1 kaşığı geçmesin
isteğe bağlı boshayallersmile tabii biraz daha azda olabilir
bı de fasulye yemegıne et konmazsa ben de koymayım o zaman yaa boshayallersmile
yesacım tabiki etli yapabilirsin ben dolaba koyucan zannetmiştimde ondan öyle dedimzemuszemus
bn de diyorum ki bu mevsimde bu kız fasulyeyi nerden bulmuş....alla allaa...nirde yaşıyo ki aceba diyorum:hulya: :
niye olmasın şekerim, ben çok umutluyum,belim 70 e bile düşmedi ama acayip değişiklik var vücudumda,yavaş yavaş gidiyor.göbek gitse geri kalan tamamdır zaten..aynı evcadısının avatarındaki kız.
fasulye donuk nasıl kullanıyor cnım yaaa :1ninca: taamdır canım 1 kasık salca yemek kasıgı ama tuz ve seker tatlı kasıgı laelaelaelaelae oooo cozdum bu ısı cok kolaymıs kaydirigubbakcemile
anladım canım benım cok saolsınn cokacimcoook bı de et ısı de karısık bınbırtulu et vardır demı kaydirigubbakcemile3 ayy neyse bı et atacam artık ıcıne alsanaalsanasmile
kaydirigubbakcemile3 nası anlattıysam artık ıkınızde oyle anladınız canlarım yaa kaydirigubbakcemile3
oglene bızdesınız artık herkeslerı beklerım fasulye yıyecegız yıyemezsek artık peynır ekmek boshayallersmile
hehe...bakalım bakalım resmleri koyarızsempatiksalakcinni
bu haftasonu vaktim olursa size fotografimi mail atarim kizlarrr..
;-)
kiz, arkadas listemdekilere aticam topluca;
atamaz miyim oyle ???
seni de ekleyeyim dur.
demii yaa ben bu gevşe k halimle hayatımdea ilk kez bu yaz bikini giydim ama selülit yoktusempatiksalakcinni ondan o zamanda 59 dum e şimdi sporda var hihoyyyt e onlardan daha iyi oluruz belki
onlar o kadar bakımla bu haldeler zatenalsanaalsanasmile
süpersin canıımŞeniz
evcadisi ; canimcim senin 2 tane cocugun mu var?
Canım çocuğum yok benim..inşallah ilerde:sinifsinif:
zeynep ve poyrazin annesi yaziyorda;
sasirdim..
yaa bence de niye olmayalim;
benim gogus kismi ok, zaten
belim de aileden kalitsal-incedir.
gobis de yok Allah'a sukur..
sadece bacaklarimin incelmesi ve de selulitlerimin gitmesi lazim bu kiz gibi olmak icin.
(iste o da zaten en zor kisim :-(((
bu azimle biz yaza kadar vahsett oluruz ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?