50-59 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

fasülyeyi donuk olarak kullan canım salça 1 kaşığı geçmesin
isteğe bağlı boshayallersmile tabii biraz daha azda olabilir

fasulye donuk nasıl kullanıyor cnım yaaa :1ninca: taamdır canım 1 kasık salca yemek kasıgı ama tuz ve seker tatlı kasıgı laelaelaelaelae oooo cozdum bu ısı cok kolaymıs kaydirigubbakcemile

bı de fasulye yemegıne et konmazsa ben de koymayım o zaman yaa boshayallersmile
yesacım tabiki etli yapabilirsin ben dolaba koyucan zannetmiştimde ondan öyle dedimzemuszemus

anladım canım benım cok saolsınn cokacimcoook bı de et ısı de karısık bınbırtulu et vardır demı kaydirigubbakcemile3 ayy neyse bı et atacam artık ıcıne alsanaalsanasmile

bn de diyorum ki bu mevsimde bu kız fasulyeyi nerden bulmuş....alla allaa...nirde yaşıyo ki aceba diyorum:hulya: :

kaydirigubbakcemile3 nası anlattıysam artık ıkınızde oyle anladınız canlarım yaa kaydirigubbakcemile3

oglene bızdesınız artık herkeslerı beklerım fasulye yıyecegız yıyemezsek artık peynır ekmek boshayallersmile

niye olmasın şekerim, ben çok umutluyum,belim 70 e bile düşmedi ama acayip değişiklik var vücudumda,yavaş yavaş gidiyor.göbek gitse geri kalan tamamdır zaten..aynı evcadısının avatarındaki kız.

yaa bence de niye olmayalim;

benim gogus kismi ok, zaten
belim de aileden kalitsal-incedir.
gobis de yok Allah'a sukur..

sadece bacaklarimin incelmesi ve de selulitlerimin gitmesi lazim bu kiz gibi olmak icin.
(iste o da zaten en zor kisim :-(((

Canım çözülmesini bekleme fasulyenin yani:hulya:

niye olmasın şekerim, ben çok umutluyum,belim 70 e bile düşmedi ama acayip değişiklik var vücudumda,yavaş yavaş gidiyor.göbek gitse geri kalan tamamdır zaten..aynı evcadısının avatarındaki kız.

demii yaa ben bu gevşe k halimle hayatımdea ilk kez bu yaz bikini giydim ama selülit yoktusempatiksalakcinni ondan o zamanda 59 dum e şimdi sporda var hihoyyyt e onlardan daha iyi oluruz belki
onlar o kadar bakımla bu haldeler zatenalsanaalsanasmile
süpersin canıımŞeniz

bu azimle biz yaza kadar vahsett oluruz ..

yedikletimi yazayim;

sevgili saygideger kocumuz avelonun dikkatine

sabah 6.30 kahvalti
1 dilim tam bugday ekmegi,
peynir, maydonoz, 1 tatli kasigi nutella

saat 10.00
yesil cay,
2 lokma kepekli pogaca

saat 11.00
250 ml sut
2 ad. etiform corekotlu

ogle saat12.30 da
Allah kerim artik.

dediginiz gibi aralari parca pincik yapiyorum,
hadi bakalim

Ben de göğüsten kaybediyorum Kiloyla olcak iş de değil, slikon lazım:)

Ben de bu sabah 2 dilim kepek ekmeği 20 gram labne peynir, 6 tane zeytin 2 tane bisküvi yedim.
Aferin bana:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…